Hoe de viezerikken over lijken gaan om de winst binnen te halen

2 views
Skip to first unread message

nastyho...@gmail.com

unread,
Sep 15, 2021, 9:08:57 AMSep 15
to
Bs"d

Hoe de viezerikken over lijken gaan om de winst binnen te halen

https://ejbron.wordpress.com/2021/09/13/kort-geanalyseerd/#more-281241

Kort geanalyseerd kom ik tot de volgende conclusie: zolang de winst OP het produceren en distribueren van vaccins vele malen HOGER (!) is dan de schadeclaims die volgen uit overlijden en/of blijvend lichamelijk letsel TEN GEVOLGE VAN vaccinatie, blijft het opvoeren van angst-pandemieën als de Mexicaanse griep in 2009 en de Corona-‘pandemie’ van 2019/2020 een lucratieve business. Overheden hebben derhalve NIETS geleerd van 2009. Farmaceuten echter wel; die hebben in hun voorwaarden/bijsluiter inmiddels staan dat ZIJ niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor eventuele ‘bijwerkingen’.

Een strategie die overigens is overgenomen door de GGD, die ondanks zijn onvoorstelbaar onprofessionele gepruts en onvolledige en/of verkeerde testuitslagen op voorhand eveneens aangeven NIET aansprakelijk gesteld te kunnen worden voor eventuele schade en of kosten. En dat is handig, want het regent klachten over de GGD qua planning van afspraken, de dubieuze werkwijze, en de eveneens foute en/of gebrekkige afhandeling van de PCR-testen. Maar wat kunt u anders verwachten met een prutser als De Jonge aan het hoofd van deze ‘operatie’. Een van uw en mijn belastinggeld betaalde PRUTSER (!), die vanaf het eerste uur (zijn persoonlijke mantra) heeft geroepen dat we er alleen maar uit kunnen komen met een vaccin (wat volgens de Code van Neurenberg alleen al een strafbaar feit is, want er waren reeds aantoonbaar andere werkzame medicijnen voor handen), maar op het moment dat die vaccinaties er na ruim (!) acht maanden ‘ineens’ waren, er nog GEEN plan was bedacht over hoe het vaccineren aangepakt moest worden. Dan bent u voor mij dus een PRUTSER 3.0! en derhalve, net als al die andere op uw en mijn belastinggeld parasiterende, zogenaamd ‘eenheid uitstralende’ gluiperige reptielen in de Tweede Kamer, geen ministerspost waardig!

Waar Den Haag klaarblijkelijk wèl van geleerd heeft, is het overschot aan later vernietigde vaccins in 2009 van de Mexicaanse griep. Vandaar nú de excessieve (a)’sociale’ druk op vaccineren vanuit de Tweede Kamer op ‘advies’/doordrammen van het mantra van ‘meneer´ De Jonge en daarmee vanaf 25 september de sociale uitsluiting van mensen die zich niet hebben laten vaccineren. Het gaat ze helemaal niet om ‘het redden van mensenlevens’ en ook eventueel blijvende lichamelijke schade door vaccinatie interesseert ze geen bal! Het gaat ze eenvoudig uitsluitend om eigen gewin. Het draait allemaal om geld en (persoonlijke/politieke) macht en niks meer en niks minder.

In het buitenland zijn de corona-testen overigens allemaal gratis en ZONDER (!) afspraak. Hier moet u rond de € 70,- betalen voor een sneltest. Ook na 25 september, als u mogelijk spontaan ergens met vrienden of familie wilt gaan eten, moet u een negatieve test kunnen laten zien waarvoor u eerst minimaal € 70,- moet betalen. Volledig gevaccineerden kunnen het virus (uitsluitend in ons unieke Nederlandje uiteraard!) klaarblijkelijk nog steeds ‘NIET’ doorgeven en hoeven derhalve NIET getest te worden…

Het spontane is er sowieso niet bij als het de GGD betreft, waar u binnen 2 weken tijdsbestek NERGENS (!) in de directe omgeving terecht kunt voor een PCR-test of u moet er (goed voor de klimaatverandering uiteraard) mogelijk tientallen tot honderden kilometers voor rijden.
Wat eveneens opmerkelijk is, is dat DEZELFDE (!) (daarvoor helemaal niet ontwikkelde en daarmee volstrekt ONBETROUWBARE!) PCR-test in Nederland 24 uur, in Duitsland 48 uur en in bijvoorbeeld Oostenrijk (onderweg naar Italië) 72 uur geldig is… KOEKOEK!

Overigens, meneer Osterhaus is niet zo heel erg lang geleden héél toevallig een kleine € 5,6 miljoen geworden met het verhandelen van aandelen… in vaccins… Ik ben zó benieuwd naar de bankrekeningen van de gekochte eveneens leugenachtige RIVM-tv-show-‘wetenschappers’, van ‘meneer’ Rutte, van ‘meneer’ De Jonge en al die andere schijnheilige vazallen (en het gekochte ‘journaille’) van de vacciNAZI wereldorde die voor persoonlijk gewin letterlijk en figuurlijk over lijken gaan.

Door:
Drs. E.N. Schilder

https://tinyurl.com/cloth-win
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages