Brits parlementslid: veel mensen liggen in het ziekenhuis OMDAT ze het vaccin hebben genomen

2 views
Skip to first unread message

nastyho...@gmail.com

unread,
Oct 13, 2021, 1:29:48 AMOct 13
to
Bs"d

Brits parlementslid: veel mensen liggen in het ziekenhuis OMDAT ze het vaccin hebben genomen

https://www.ninefornews.nl/brits-parlementslid-veel-mensen-liggen-in-het-ziekenhuis-omdat-ze-het-vaccin-hebben-genomen/

Op 10 september kwam het Britse parlementslid Sir Christopher Chope met een wetsvoorstel rond vaccinatieschade. Hij pleitte tijdens een debat voor een onafhankelijk onderzoek naar de gevolgen van de coronavaccinatie. Ook wil hij laten onderzoeken of mensen die last hebben gekregen van ernstige bijwerkingen een schadevergoeding kunnen krijgen.
Zeer zorgwekkend

Chope zei tijdens het debat dat er op dat moment 435 gevallen van ernstige bloedproppen en een laag aantal bloedplaatjes waren gemeld, evenals 767 gevallen van hartontsteking en zo’n 35.000 gevallen van menstruatiestoornissen. Ook waren er 1632 overlijdens opgetreden kort na vaccinatie. Het parlementslid zei dit ‘zeer zorgwekkend’ te vinden.

“Coronavaccinaties brengen meer schade toe aan onze burgers dan welk ander vaccinatieprogramma dan ook,” benadrukte Sir Chope.

Aan het einde van het debat zei hij dat veel patiënten die in onze ziekenhuizen liggen daar liggen omdat ze het vaccin hebben genomen.

Sir Christopher Chope MP
“Our hospitals have got a large number of in-patients who are only there because those patients took the vaccine..there is causation between vaccination &damage caused by those vaccines yet the government..seems to be denying that”pic.twitter.com/HfISu2WAD1

— Maajid أبو عمّار (@MaajidNawaz) October 11, 2021

Oorzakelijk verband

“We weten dat er een oorzakelijk verband is tussen vaccinaties en schade veroorzaakt door die vaccins,” benadrukte het parlementslid. “Maar de overheid lijkt dat te ontkennen.”

“We hebben al veel bewijs dat mensen zijn beschadigd of overleden door deze vaccinaties,” aldus Chope.

https://tinyurl.com/new-sympt
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages