Noorse FHM: ​​groter risico om te overlijden door het vaccin dan door corona

2 views
Skip to first unread message

nastyho...@gmail.com

unread,
Oct 15, 2021, 7:56:27 AMOct 15
to
Bs"d

Noorse FHM: ​​groter risico om te overlijden door het vaccin dan door corona

https://dissident.one/2021/04/23/noorse-fhm-%e2%80%8b%e2%80%8bgroter-risico-om-te-overlijden-door-het-vaccin-dan-door-corona/

Noren lopen een groter risico om te overlijden door vaccinatie met Astra Zeneca’s vaccin dan om te overlijden aan covid-19. Dat heeft het National Institute of Public Health, dat overeenkomt met de Zweedse Public Health Agency, vastgesteld, meldt VG.

Het National Institute of Public Health heeft eerder aanbevolen om het vaccin van Astra Zeneca volledig stop te zetten in Noorwegen, meldt Fria Tider.

In afwachting van een definitief besluit heeft Noorwegen er nu voor gekozen om 200.000 doses van het schandaalvaccin in Zweden te dumpen, dat het nog steeds gebruikt bij 65-plussers.

Volgens berekeningen is het National Institute of Public Health tot de conclusie gekomen dat er in Noorwegen een groter algemeen risico bestaat om te overlijden aan het Astra Zeneca-vaccin dan te overlijden aan de symptomen van covid-19, schrijft VG.

De Zweedse tegenhanger van het bureau, de Zweedse Public Health Agency, heeft echter een totaal andere beoordeling gemaakt en is van mening dat het voordeel van het vaccin veel groter is dan het risico op bijwerkingen.

“Het vaccin van Astra Zeneca heeft een hoog beschermend effect en vermindert het risico op ernstige ziekte en overlijden aanzienlijk, vooral onder ouderen en zwakken. De gemelde gevallen van ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam en treffen in de meeste gevallen mensen onder de 60”, zei staatsepidemioloog Anders Tegnell onlangs toen FHM aankondigde dat het vaccin zou worden aanbevolen voor mensen ouder dan 65 jaar.

https://tinyurl.com/no-exp-drugs

Thaora

unread,
Oct 15, 2021, 3:56:56 PMOct 15
to
Op 15-10-2021 om 13:56 schreef nastyho...@gmail.com:
Vrijheid van meningsuiting is in een democratie een goed recht.
Het vraagt natuurlijk wel een verantwoordelijkheid ten aanzien van de
waarheid. Het verspreiden van uitsluitend nep nieuws maakt jou wel tot
een leugenachtig miserabele nep jood!

F+

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages