‘Verpleegkundige’ zegt op radio dat het aantal gevaccineerde patiënten enorm toeneemt, luister naar de reactie

1 view
Skip to first unread message

nastyho...@gmail.com

unread,
Oct 14, 2021, 1:01:32 AMOct 14
to
Bs"d

‘Verpleegkundige’ zegt op radio dat het aantal gevaccineerde patiënten enorm toeneemt, luister naar de reactie

https://www.ninefornews.nl/verpleegkundige-zegt-op-radio-dat-het-aantal-gevaccineerde-patienten-enorm-toeneemt-luister-naar-de-reactie/

Er gebeurde vannacht iets opmerkelijks op de radio toen ene Maarten inbelde in de extra vroege ochtendshow Gaan! op NPO Radio 1. “Wij zien in het ziekenhuis de afgelopen weken een enorme toename aan gevaccineerde patiënten,” zei Maarten, die claimde CCU-verpleegkundige te zijn.

“Gevaccineerde, zei je?” vroeg presentator Ruben van Haften. “Ja, juist gevaccineerde patiënten die spijt hebben dat ze gevaccineerd zijn als haren op hun hoofd,” antwoordde de verpleegkundige.

“Uit onderzoek blijkt dat de zogenaamde D-dimeren – en wij kunnen dat ook meten – enorm gestegen zijn in het bloed. En dat zijn juist de mensen die gevaccineerd zijn. Hun immuunsysteem blijkt permanent te zijn aangetast door het vaccin,” lichtte hij toe.

Hier het hele fragment pic.twitter.com/delQX9Uku7

— Jan Stam (@Stammetje75) October 13, 2021

Enorme toeloop

“We zien een enorme toeloop, ook van gevaccineerde collega’s,” voegde de verpleegkundige toe. “Ik ben het zelf gelukkig niet.

Van Haften onderbrak hem: “Wacht even, want dat is natuurlijk niet bewezen wat je nu zegt.” Maarten reageerde: “Dat is wel bewezen.”
Myocarditis

“Het vaccin is getest en is veilig bevonden,” beweerde Van Haften. De verpleegkundige zei dat de media ons dat willen doen geloven.

Maarten kon nog net vertellen dat het aantal patiënten met myocarditis, een ontsteking van de hartspier, enorm is toegenomen, voordat hem opnieuw de mond werd gesnoerd: “Maarten, wat je nu zegt is allemaal niet bewezen.”

https://tinyurl.com/no-full-vax
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages