Gevaccineerde piloot sterft tijdens vlucht, vliegtuig maakt noodlanding

2 views
Skip to first unread message

nastyho...@gmail.com

unread,
Oct 12, 2021, 7:58:40 AMOct 12
to
Bs"d

Gevaccineerde piloot sterft tijdens vlucht, vliegtuig maakt noodlanding

https://www.ninefornews.nl/gevaccineerde-piloot-sterft-tijdens-vlucht-vliegtuig-maakt-noodlanding/

Een gevaccineerde piloot van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines is tijdens een vlucht overleden. De piloot zei vreemde dingen en stierf vervolgens, liet de copiloot weten. Dit geval is bevestigd door drie verschillende klokkenluiders, zei dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show.

Het vliegtuig moest vervolgens een noodlanding maken. De piloot werkte vanaf de internationale luchthaven van Los Angeles. Enkele dagen voor de vlucht had hij zijn tweede prik gehaald.

Veel groter

“Het is veel groter dan mensen denken,” zei Ruby. Er worden vluchten omgeleid omdat piloten last krijgen van pijn op de borst. Ook werd een vlucht omgeleid omdat een gevaccineerde passagier pijn op de borst had en niet kon ademen.

Een piloot uit Seattle werd thuis dood gevonden. Hij bleek een embolie te hebben. Twee stewards uit Atlanta werden enkele dagen na de tweede prik dood gevonden. En een steward uit Salt Lake City stierf na een tweede Janssen-vaccin.
1800 vluchten geannuleerd

Afgelopen weekend annuleerde Southwest Airlines meer dan 1800 vluchten, waardoor de reisplannen van duizenden passagiers werden verstoord. Volgens een woordvoerder van de vliegmaatschappij had dat te maken met de ‘weersomstandigheden’.

De luchtvaartautoriteit FAA liet weten dat de annuleringen zijn veroorzaakt doordat Southwest te kampen heeft met een groot personeelstekort.

https://tinyurl.com/no-exp-drugs
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages