“Overal hebben regeringen gelogen, gelogen en nog eens gelogen over dit virus”

38 views
Skip to first unread message

nastyho...@gmail.com

unread,
Sep 23, 2021, 12:37:40 PMSep 23
to
Bs¨d

Voormalig Pfizer vicepresident Mike Yeadon: “Overal hebben regeringen gelogen, gelogen en nog eens gelogen over alle belangrijke punten van dit virus”

https://www.frontnieuws.com/voormalig-pfizer-vicepresident-mike-yeadon-overal-hebben-regeringen-gelogen-gelogen-en-nog-eens-gelogen-over-alle-belangrijke-punten-van-dit-virus/

Voormalig Pfizer vicepresident en Chief Science Officer Michael Yeadon vertelde America’s Frontline Doctors (AFLDS) vandaag dat een Reuters “factcheck” artikel waarin zijn uitspraken “onjuiste informatie” werden genoemd, “een mengsel van stromannen en pure verzinsels” is, en zei dat het Reuters artikel “makkelijk” te weerleggen was, schrijft americasfrontlinedoctors.org.

Dit is niet de eerste keer dat Reuters heeft geprobeerd Yeadon in diskrediet te brengen door vertroebeling van de “factcheckers”, hoewel eerdere pogingen minder halfslachtig waren. Deze keer noemde Reuters Yeadon een “tegenstander van vaccins” die ongefundeerde beweringen deed. Zich baserend op een entiteit die zichzelf “Meedan’s Health Desk, een groep van volksgezondheidswetenschappers die actie ondernemen tegen medische misinformatie op het internet” noemt, behandelt de “factcheck” van Reuters Yeadon’s uitspraken over asymptomatische verspreiding, varianten, het COVID-19 vaccin, en het gebruik ervan bij zwangerschap.

De afsluitende “uitspraak” van het artikel probeert te stellen dat “geïnfecteerde maar symptoomloze mensen het coronavirus kunnen verspreiden; gevaccineerde mensen zijn beter beschermd maar niet 100% immuun; onderzoek toont aan dat COVID-19 vaccins veilig en effectief zijn voor volwassenen en zwangere vrouwen”.

Met betrekking tot het artikel zei Yeadon:

De narratieve verklaringen die herhaaldelijk door de autoriteiten zijn afgelegd en die een hoop leugens zijn, zijn:

1. asymptomatische overdracht. Dat is absoluut een leugen. Heb je de video gezien waarin Fauci zegt dat “het altijd een symptomatisch persoon is” die een epidemie aanjaagt en nooit mensen zonder symptomen?
Een WHO arts zei precies hetzelfde.

Er is ook een geweldig peer-reviewed vaktijdschrift artikel waaruit blijkt dat de huiselijke overdracht in asymptomatische gevallen effectief nul was.
Britse software-ontwikkelaar gediagnosticeerd met Guillain-Barré syndroom na het belachelijk maken van "non-vaxxers"

Het klopt allemaal met wat ik heb gezegd, en met biologische logica.

2. Varianten. Ze zijn gewoon idioot. Ik kan verschillende goede documenten laten zien die aantonen dat T-cellen van een herstellende of een geïmmuniseerde persoon elk alle op dat moment beschikbare varianten herkennen, nogmaals, zoals verwacht door de grondbeginselen van de immunologie. Het gezwam in hun stuk over antilichamen is lachwekkend.

3. Vaccins. De smeerlappen beweren dat ze veilig zijn. Got them. We hebben VAERS, Yellow Card, and EMA monitoring. We hebben mechanismen van toxiciteit. We hebben meerdere open brieven aan EMA (waarin werd gewaarschuwd voor bloedstolsels) die onmiddellijk werden gevolgd door het terugtrekken van vaccins (vanwege bloedstolsels).

4. Zwangerschap/vruchtbaarheid. Niemand bij zijn volle verstand denkt dat het geven van experimentele behandelingen aan zwangere vrouwen iets anders is dan roekeloos is. Vooral wanneer reproductieve toxiciteitstesten onvolledig zijn.

Maar boven op deze dwaasheid, zijn twee recente publieke onthullingen: I) de verdeling van het vaccin over weefsels bij muizen vertoont een zeer verontrustende concentratie in de eierstokken. Niemand heeft dit opgevolgd, dus de veronderstelling moet zijn dat dit ook bij mensen gebeurt, en (II) onze bezorgdheid die we hebben geuit in het verzoekschrift aan het EMA van december 2020 over immuun kruisreactiviteit tussen spike-eiwit en menselijk syncytin-1 is bevestigd. Zeer recent is een artikel gepubliceerd waaruit blijkt dat jonge vrouwen binnen enkele dagen na vaccinatie antilichamen aanmaken tegen syncytin-1.

Natuurlijk, dit is een complete fraude. Stel je voor dat het aantal mensen in Groot-Brittannië dat daadwerkelijk aan het virus stierf, in plaats van met eraan stierf, slechts een paar duizend was; dan zou men de straat op gaan met fakkels en hooivorken.
Gates, WEF, Club van Rome en de wens om de wereldbevolking te verminderen

Dat zou ook moeten. Overal hebben regeringen gelogen, gelogen en nog eens gelogen over alle belangrijke punten van dit virus.

Het effect van de naleving van hun belachelijke beleidsreacties is dat verschillende G20-landen zijn uitgehold en aantoonbaar economisch zijn vernietigd, en dat het aantal vermijdbare sterfgevallen is toegenomen, niet in de laatste plaats door ontbering van de gezondheidszorg.

Deze mensen moeten allemaal worden opgesloten in die nieuwe zwaarbeveiligde faciliteit die in hoog tempo wordt gebouwd in Wellingborough, Northants. De prima facie zaak tegen een tiental mensen in het V.K. rechtvaardigt hun arrestatie in afwachting van strafvervolging.

Als deze cijfers in andere landen van dezelfde orde zijn, en er is geen reden om aan te nemen dat dit niet het geval is, dan is er sprake van fraude op ongekende schaal en zijn er op grote schaal misdaden tegen de mensheid gepleegd.

https://tinyurl.com/trust-gove

nastyho...@gmail.com

unread,
Sep 23, 2021, 1:54:48 PMSep 23
to
Bs¨d

Nog even volhouden, we gaan naar normaal

"als we maskers hebben"
"als we een trace app hebben"
"als we voldoende testen kunnen doen"
"als er sneltesten zullen zijn"
"als de risico bevolking gevaccineerd is"
"als 60% vaccinatie graad bereikt is"
"als 80% vaccinatie graad bereikt is"
"als 100% vaccinatie graad bereikt is"
"als risico bevolking zijn booster heeft gehad"
"als 60% zijn booster heeft gehad"
"als 100% zijn booster heeft gehad"
"als de risico bevolking zijn update heeft gehad"
"als 60% zijn update heeft gehad"
"als 100% zijn update heeft gehad"
"als de risico bevolking de booster van de update heeft gehad"
"als de lente in aantocht is"
...

Thaora

unread,
Sep 23, 2021, 2:16:13 PMSep 23
to
Op 23-9-2021 om 18:37 schreef nastyho...@gmail.com:
Vrijheid van meningsuiting is in een democratie een goed recht.
Het vraagt natuurlijk wel een verantwoordelijkheid ten aanzien van de
waarheid. Het verspreiden van uitsluitend nep nieuws maakt jou wel tot
een leugenachtig miserabele nep jood!

F+

Kees van den Doel

unread,
Sep 23, 2021, 3:30:19 PMSep 23
to
On Thursday, September 23, 2021 at 10:54:48 AM UTC-7, nastyho...@gmail.com wrote:

> Nog even volhouden, we gaan naar normaal

Hallo, eenvoudige boerenlul.

Jos Bergervoet

unread,
Sep 23, 2021, 3:42:02 PMSep 23
to
Speelt Bennie Jolink ook weer mee?

--
JosKees van den Doel

unread,
Sep 24, 2021, 1:39:56 AMSep 24
to
On Thursday, September 23, 2021 at 12:42:02 PM UTC-7, Jos Bergervoet wrote:

> >> Nog even volhouden, we gaan naar normaal

> > Hallo, eenvoudige boerenlul.

> Speelt Bennie Jolink ook weer mee?

Nee, die is op vakantie met Urk Urb Bezemdeurschoen.

Loetje

unread,
Sep 24, 2021, 4:46:02 AMSep 24
to
Op 23-9-2021 om 18:37 schreef nastyho...@gmail.com:
Club Voor Verliezers (C.V.V.) zoekt een Charlatan, afdeling mestkruiers

Loetje

A. W.

unread,
Sep 25, 2021, 10:59:48 PMSep 25
to
Op donderdag 23 september 2021 om 18:37:40 UTC+2 schreef nastyho...@gmail.com:
Quote:
“Overal hebben regeringen gelogen, gelogen en nog eens gelogen over dit virus”
Einde Quote.

Het klinkt misschien een beetje hard zoals ik het schrijf, maar je weet dat zachte heelmeesters stinkende wonden veroorzaken, dus schrijf ik het maar zoals het is:

De Joden lopen al van oudsher wereldwijd voorop in het verspreiden van leugens en proberen daar ook zoveel mogelijk financieel gewin uit te behalen. Daarop gevolgd door Katholieke Kerk, Jehovah's en andere op walgelijke wijze misbruik van mensen makende denominaties van spirituele duisternis.

Jij gaat toch zo fel tekeer tegen vaccineren, met name Pfizer? Nou, notabene een Israëlisch bedrijf gaat Pfizer helpen bij nog betere vaccins te maken!

Nou zeg, lees dit toch eens:

https://www.joods.nl/2021/04/israelisch-bedrijf-helpt-pfizer-bij-ontwikkeling-nieuwe-medicijnen/

Dat is nobel, toch?!
1)
https://nos.nl/collectie/13850/artikel/2357453-roep-om-recept-coronavaccin-te-delen-maar-pfizer-is-er-niet-happig-op
2)
https://nos.nl/nieuwsuur/collectie/13850/artikel/2392213-kritiek-op-hogere-prijzen-vaccins-moet-die-winst-nog-hoger
3)
https://nos.nl/collectie/13850/artikel/2390485-grote-verschillen-in-vaccinatietempo-hoe-staat-het-er-nu-wereldwijd-voor

Nog steeds nobel? Of al wat minder?

De Joden worden in rap tempo gevaccineerd; men is nu bezig met booster (fase 3) een heeft zelfs al fase 4 in voorbereiding! Wat een schril contrast met andere landen:

Vaccins tekort in arme landen:
Al maanden verschijnen berichten dat de armste landen over veel te weinig vaccins beschikken. Daar is nauwelijks verandering in gekomen, ondanks grote beloftes van rijke industrielanden om honderden miljoenen vaccins te doneren. Nu nog heeft maar 1,1 procent van de bevolking van die landen minstens één prik gekregen.

Wat doet me dit toch denken aan de ideologie Übermensch versus Untermensch, of is dit ook weer zo'n blinde vlek waar niemand echt mee geconfronteerd wil worden.

Voeg ik nog even wat info aan toe over een in Joodse handen zijnde geestelijk en letterlijk ziekmakende farmacjeudtische bedrijfje.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sackler_family
en deze Joodse (!!!) familie is verantwoordelijk voor de uitroeiing van...

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210902_93505452

een groot gedeelte van de naar schatting 500.000 mensen. Mag geen naam hebben natuurlijk, vergeleken bij de talloze holokots slachtoffers.

Wat zijn nou toch immers 500.000 slachtoffertjes van de o.a. Joodse Zyklon-B-medicatie genaamd OxyContin in vergelijking met al die arme tot in lengte van jaren uit te melken Joodse WO2-slachtoffers waarmee de Joodse agendaclub de slachtofferkaart al veels te lang uit probeert te spelen?

Dus Eli Kesef, wat kom jij nou zeiken over dat regeringen al veels te lang hebben gelogen?

Zelfs jouw eigen Joodse regering liegt, conform jouw beweringen, tegen jou. Waren die nou niet conform Joodse propaganda door de God JHWH (die niet liegen kan) aangesteld?

Heel het Oude Testament is op net zo'n verrotte wijze bij elkaar gelogen, dus kom Eli Kesef, zie de feiten eens een keer onder ogen in plaats van al die fake news posts te plaatsen om je eigen Joodse waanideologische belevingswereld maar in stand te houden.

Als ik dit al binnen een kwartier bij elkaar kan Googlen, dan kan de rest van de wereld dat ook. Get Real!


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages