Managed Software Center Not installing Packages

126 views
Skip to first unread message

Alex Snyder

unread,
Sep 5, 2017, 1:17:14 PM9/5/17
to MunkiWebAdmin
Hello,

I come from a casper environment but one of our sites uses munki. I'm pretty new to munki and it was setup by my predecessor.

The issue is when I imaged computers it looks like some of the packages didn't install. No big deal I'll just check for updates with the software center.

I click check for updates and it finds 5-13 packages that need installed. I click update and it either sits and does nothing, or "finishes" quickly, but only downloads the packages to /Library/Managed Installs/cache" and doesn't install them. I haven't changed anything that my predecessor did other than use autopkg to update a few of the paackages. i.e. chrome from version 30 to version 60.

One of the errors I find is ""hdiutil attach failed - Operation timed out" While mounting". But I can manually mount the dmg and install the software.

If I look at the "Install.log" on one of the computers is shows the following errors: Flash, Shockwave error return code 1. Google Chrome failed with error return code -1.

Any help would be appreciated.

Gregory Neagle

unread,
Sep 5, 2017, 1:18:49 PM9/5/17
to munki-w...@googlegroups.com
This topic doesn't really have to do with MunkiWebAdmin, a web-based administration tool for Munki.

It's probably better suited for the munki-discuss list: https://groups.google.com/group/munki-discuss

-Greg

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "MunkiWebAdmin" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to munki-web-adm...@googlegroups.com.
Visit this group at https://groups.google.com/group/munki-web-admin.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages