"PLAYING" is not displayed when playing a soundless video (Proton UI)

22 views
Skip to first unread message

海之光

unread,
Mar 17, 2021, 5:55:10 AM3/17/21
to
So, PLAY TABS means PLAY AUDIOS actually, right ? thanks.

Francesco Lodolo

unread,
Mar 17, 2021, 11:26:43 AM3/17/21
to 海之光, Mozilla l10n Mailing List
Hi,

Just to be sure, did you see the testing instructions in the last
newsletter?
https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vTH99dnuR_T4Bd5KbJtXRSZicSp6NSuBEin0-KTK-pqn0AfqppS00xHN9j0rlTb_DbU6RElJSJgYMky/pub#h.pe9whjwm1atn

That's displayed when the tab is in the background and autoplay is blocked.
Clicking the icon will start the video and play audio.

Francesco

Il giorno mer 17 mar 2021 alle ore 11:00 海之光 <fxd...@gmail.com> ha scritto:

> So, PLAY TABS means PLAY AUDIOS actually, right ? thanks.
> _______________________________________________
> dev-l10n mailing list
> dev-...@lists.mozilla.org
> https://lists.mozilla.org/listinfo/dev-l10n
>

海之光

unread,
Mar 17, 2021, 9:16:13 PM3/17/21
to
It may have nothing to do with L10n.
PLAYING isn't displayed when playing soundless video/audio (or mute) in current tab. Is this an expected behavior?

YF

unread,
Mar 17, 2021, 10:38:34 PM3/17/21
to 海之光, Mailing List - Mozilla - l10n
See the Bug 1235612 - Audio indicator/mute button shown for page with no
audible sound <https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1235612>.

海之光 <fxd...@gmail.com> 于2021年3月18日周四 上午9:20写道:
--
Best regards,
YFdyh000.

海之光

unread,
Mar 17, 2021, 11:13:17 PM3/17/21
to
Thank you for providing the information .
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages