Problem opening ICICI bank site in Firefox

463 views
Skip to first unread message

Manish Jain

unread,
Dec 23, 2014, 3:31:06 AM12/23/14
to gen...@lists.mozilla.org, communi...@lists.mozilla.org

Hi,

I have run into a strange problem opening my bank's site in Firefox.
Till roughly 17 December, 2014, ICICI net-banking site was opening up
normally on both my systems (Windows XP SP3 and FreeBSD-10.1-i386).
Since 18 December, 2014, the site throws up a blank page after the login
credentials are entered. The site opens up normally on Firefox-34 on a
computer system that belongs to a friend of mine. On my systems,
reinstalling/upgrading Firefox does not help : I continue to get a blank
page. Opening the site in Opera browser (newly installed) also leads to
a blank page. The site URL is :

https://infinity.icicibank.co.in/BANKAWAY?Action.RetUser.Init.001=Y&AppSignonBankId=ICI&AppType=corporate&abrdPrf=N

I suspect there has been some change in the network configuration of my
ISP, but I would like to take up the matter with them only after getting
a clue of what the problem might be. Clearing out the cache and
temporary files does not help. All other sites open as normal on my
system (Athlon 3.4 GHz, 1.75 GB RAM).If anyone can suggest where the
problem lies and/or how to fix the situation, I would be glad to know of it.

Strictly, this is not a problem related to either of the mailing lists I
am writing to, but if someone can at least point out the correct forum
to get proper help, I will be grateful indeed.


Thanks for any help.

--
Regards,

Manish Jain
+91-98995-82709



---
This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.
http://www.avast.com

Gauthamraj Elango

unread,
Dec 23, 2014, 4:21:57 AM12/23/14
to Manish Jain, community-india, gen...@lists.mozilla.org
Hi Manish,

Thanks for your mail. I think SuMo (Support Mozilla) is the right place to
ask this question and get some help. We have a forum in SuMo for fixing
problems with Firefox. Can you please ask your question here -
https://support.mozilla.org/en-US/products/firefox/fix-problems

Thanks,

Raj

On Tue, Dec 23, 2014 at 1:58 PM, Manish Jain <bourne....@hotmail.com>
wrote:
> _______________________________________________
> community-india mailing list
> communi...@lists.mozilla.org
> https://lists.mozilla.org/listinfo/community-india
>



--
Gauthamraj Elango

Mozilla Reps Council Member
Mozilla Webmaker Super Mentor
Twitter : @GauthRaj
www.mozraj.com

Jayakumar Sadhasivam

unread,
Dec 23, 2014, 4:35:25 AM12/23/14
to Manish Jain, community-india, gen...@lists.mozilla.org
Hi Manish,
Try the following options
*SafeMode - http://mzl.la/MwuO4X
*New Profile - http://mzl.la/LL5Dxl

Still your facing issue.
Post your Question here - https://support.mozilla.org/en-US/questions/new




-----------------
Jayakumar Sadhasivam (iamjayakumars)
Mozilla Representative India
iamjay...@gmail.com
www.jayakumars.me
@iamjayakumars
fb.com/iamjayakumars

Safwan Rahman

unread,
Dec 23, 2014, 4:51:42 AM12/23/14
to Jayakumar Sadhasivam, community-india, gen...@lists.mozilla.org, Manish Jain
Hi,
It seems that it is a "SignText" Certificate problem. To solve this, please
see this article
https://support.mozilla.org/en-US/kb/unable-log-websites-use-signtext-firefox

Regards
Safwan

make4...@gmail.com

unread,
Mar 1, 2015, 11:01:47 PM3/1/15
to
Hello everyone,

I was having the same issue but figured out that I had been using the old login page of icici which is saved as a favorite/bookmark.

Just go through the new icici bank login page and I am sure it would work.

https://infinity.icicibank.com/corp/AuthenticationController?FORMSGROUP_ID__=AuthenticationFG&__START_TRAN_FLAG__=Y&FG_BUTTONS__=LOAD&ACTION.LOAD=Y&AuthenticationFG.LOGIN_FLAG=1&BANK_ID=ICI

Cheers...

Shahzad
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages