Custom-изација на Redmine

15 views
Skip to first unread message

Ljupco Vangelski

unread,
May 27, 2015, 4:53:31 PM5/27/15
to mk-ruby-u...@googlegroups.com
Здраво,

имам еден потенцијален проект за прилагодување на интерфејсот на Redmine системот, со цел креирање на еден колаборативен project management систем.

Потребно е да се направат некои промени и да се направи нова тема.

Ве молам, ако има некој заинтересиран, нека ми пише на мејл. Ќе се работи летово, и можеби повторно од септември до декември.

Прв пат постирам на групава, однапред се извинувам ако нешто не е во ред.

Поздрав,

Љупчо
ljupco.v...@gmail.com
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages