Оглас за работа

45 views
Skip to first unread message

Jovan Cokleski

unread,
Nov 13, 2015, 2:31:20 PM11/13/15
to MK Ruby Users Group
Здраво дечки!

Барам Ruby on Rails програмери за работа на веке постоечки проект, работа од дома флексибилно работмо време 40 часа неделно, skype : jo_v_ce

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages