Skip to first unread message
Assigned to taifu...@gmail.com by me

Steven Krueger

unread,
Mar 8, 2014, 2:22:52 PM3/8/14
to
          
MIT APP INVENTOR SUPPORT FORM

Use this form to report problems or to request technical support or programming help.   Also check out the reference material at appinventor.mit.edu and at the App Inventor troubleshooting page.   Please provide ALL of the information requested in blue below BEFORE entering your issue.   We will make every attempt to answer your request or post rapidly.  Please return the courtesy and respond back to the forum promptly to let us know if your issue was resolved.   We might request additional information; we'll close the issue after three days if there has been no reply.  If you would prefer to start a discussion instead, change the drop-down above from "Ask a question" to "Start a discussion" and the form below will disappear.

Thank you - The MIT AI Support Team

MITAIMITAIMITAIMITAIMITAIMITAIMITAIMITAIMITAI


Are you Working Under Windows or a Mac or other?

Windows version:                     Mac OS version:              Other (e.g., GNU/Linux):                  

What Internet Browser are you using?   Firefox version:          Chrome version:          Other Browser:         
(Please note: Currently IE is not supported.)

Which version of AppInventor are you using?
    MIT AI 2:         MIT AI Classic:             Other:                     

How are you testing your app?

          Emulator:                                     Tablet/Phone Make, Model & Android Version:                

          Connection type: (WiFi or USB):                

Are you a Teacher or a Student Using App Inventor in Your School?   Teacher:         Student:            

If this is an issue with a specific project, please include the name of your project below:

Name of your project:                            

Please Describe Your Issue Below: (Please be specific.  "My Blocks Disappeared" is not enough for us to go on!)  Give us as much information as possible about what happened, what you were doing at the time, and what you expected to happen.  The more information you provide, the better we can help you. 


My Issue Is (Enter your issue below):


I created my own app built using the information from the pizza party app. When I run the app I get an error 400 Bad Request Invalid query: Parse error near 'Stamp' (line1, position 58).

I have perused other responses to this and have been unable to correct the problem thus far.

I have double checked the API Key, Table URL and Table ID. I have checked to make sure I have spaces before and after INSERT INTO and VALUES.

The difference between my app and the Pizza Party app is the number of entries (I have only three) and the names of the variables.

Is there something I am missing.

Steve



Taifun

unread,
Mar 8, 2014, 2:52:22 PM3/8/14
to mitappinv...@googlegroups.com
to find out, if the sql statement is correct, right click onto the join block of the sql statement and select do it, then post a screenshot incl. the Do It result...

Taifun

Trying to push the limits of App Inventor! Snippets and Tutorials from Pura Vida Apps by Taifun.         

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages