A rendkívüli időjárási helyzettel kapcsolatos információk A rendkívüli időjárási helyzettel kapcsolatos információk

1 view
Skip to first unread message

Medgyessy Ferenc

unread,
Feb 5, 2012, 9:34:31 AM2/5/12
to medgye...@googlegroups.com, mfg...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com, mfg2...@googlegroups.com
  • A rendkívüli helyzetben csak a Helyi Védelmi Bizottságoknak és a Katasztrófavédelmi Hatóságnak van joga tanítási szünetet elrendelni. Ez eddig (2012. 02. 05. (vasárnap) - 15:34) nem történt meg, amennyiben változás lesz, azt közlik a TV-ben, rádióban és mi is közzétesszük a honlapunkon. Ezért kérjük ezen médiumok figyelését.
  • Minden iskola igazgatója saját hatáskörben is dönthet tanítási szünet elrendeléséről, ezt iskolánk esetében jelenleg nem tartom indokoltnak, ezért a jövőhéten mindenképpen lesz tanítás változatlan szabályok és normál órarend szerint. Ugyanakkor tekintettel a vidéki tanulók helyi időjárási körülményeire és az egyes kollégiumok által elrendelt szünetre, a szülők és a közlekedési társaságok által indokoltnak tekintett késéseket, hiányzásokat igazoltnak vesszük.
    Arra kérek mindenkit, hogy a biztonsági szempontokat gondosan mérlegelje és senki ne tegye ki magát fölösleges, indokolatlan kockázatnak.
  • Egyúttal kérem, hogy a honlapon található kapcsolattartó telefonszámok valamelyikén az osztályfőnököt vagy a titkárságot minden esetben értesítsék a rendkívüli helyzettel kapcsolatos körülmények változásáról (késés, hiányzás, közlekedési fennakadások, stb.)

Köszönettel és tisztelettel:
Fekete József
igazgató

Frissülő oldal:
http://www.medgyessygimnazium.hu/a-rendkivuli-idojarasi-helyzettel-kapcsolatos-informaciok.html
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages