برای جلوگیری از فهمیدن، مردم را داغ نکنید + سایر خبرها

5 views
Skip to first unread message

Emrooz News

unread,
Oct 16, 2012, 4:11:45 PM10/16/12
to

برای جلوگیری از فهمیدن، مردم را داغ نکنید

حسین زمان:

مختل کننده های مخابراتی با توان بالا تنها برای میادین جنگی و مقابله با دشمن کاربرد دارند نه برای جلوگیری از فهمیدن مردم مگر اینکه مردم را دشمن بدانیم و جامعه را میدان نبرد . 

 

اگر چه اساسا ارسال امواج مختل کننده ( جمر – Jammer ) بر روی امواج شبکه های تلویزیونی ماهواره ای برای جلوگیری از دسترسی مردم به اطلاعات و اخبار جهان کاری غیر اصولی و غیر انسانی و مغایر با آزادی است به دلیل اثرات سوء این امواج بر روی سلامت جسمی جامعه جرم و جنایت نیز میباشد . متاسفانه با وجود اینکه انتشار چنین امواجی در کشور مسجل و غیر قابل انکار میباشد و برخی از مسئولین نیز نه تنها آن را تایید بلکه از آن دفاع نیز میکنند ، هیچ مقام مسئولی تا کنون در جهت مقابله با این عمل مجرمانه اقدامی نکرده و بعضا مشاهده میشود نظراتی غیر کارشناسی و غیر واقع نیز در جراید و مطبوعات و رسانه ها اعلام میگردد . مردم شهرهای مختلف بویژه تهران بزرگ با نزدیک به 12 میلیون نفر جمعیت سالهاست در معرض چنین امواج خطرناکی قرار دارند و مردم بیگناه شامل کودکان ، زنان باردار و دیگر اقشار جامعه به تدریج و خیلی آرام و بی صدا قربانی میشوند .

 

امواج الکترو مغناطیس در طیف وسیع فرکانسی انتشار می یابند . این امواج به دو دسته یونیزه کنده ( Ionizing Radiations) و غیر یونیزه کننده ( Non-Ionizing) تقسیم بندی میشوند . امواج یونیزه کننده رادیویی که در فرکانس های بسیار بالا یعنی فراتر از گیگا هرتز انتشار می یابند مثل تشعشعات ایکس و گاما که بطور قطع میتوانند اتم ها و مولکول های بدن را از بافت و نسج بدن جدا کنند و فعل و انعالات شیمیایی داخل بدن را تغییر داده و باعث تخریب DNA گردند . به همین خاطر قرار گرفتن در معرض چنین تشعشعاتی بسیار خطر ناک است و در عکس برداری های پزشکی و MRI رعایت نکات پیشگیرانه بطور جدی صورت میگیرد .

بدن انسان در شرایط طبیعی در معرض چنین تشعشعاتی هست البته با انرژی بسیار کم مانند نورهای ماوراء بنفش و یا مادون قرمز ، تشعشعات ناشی از مواد رادیو اکتیو ، گازهای رادیو اکتیو متصاعد شونده از کره زمین و نیز تشعشعات کیهانی . حتی باید توجه داشته باشیم اگر چه انرژی آنها کم است ولی حتی الامکان در معرض آنها قرار نگیریم .

 

بر اساس تعدادی از مراجع مخابراتی ، طیف فرکانسی پایین تر از حدود 0.5 مگاهرتز تا 300 گیگا هرتز شامل امواج رادیویی میشود که محدوده بالایی آن یعنی از 300 مگاهرتز تا 300 گیگا هرتز را امواج مایکرو ویو میگویند . امواج مایکروویو همان امواجی هستند که در ارسال سیگنال های مخابراتی از قبیل سیگال های مخابراتی شبکه های تلفن موبایل ، رادیو و تلویزیون و ماهواره های تلویزیونی بکار میروند . این امواج اگرچه دارای تاثیراتی به شدت امواج یونیزه کننده نیستند ولی میتوانند بسته به فرکانسی که در آن متشر میشوند در بدن انسان نفوذ کرده و حرارت ایجاد کنند . از کاربردهای این امواج میتوان در اجاق های مایکروویو نام برد که معمولا در فرکانس حدود 2.5 تا 3 گیگاهرتز کار میکنند و میتوانند در عمق مواد نفوذ کرده و آنها را گرم کنند . مایعات زودتر تحت تاثیر قرار میگیرند برای همین است که وقتی ظرف غذا را داخل مایکروفر قرار میدهیم مایع داخل غذا زودتر داغ میشود . بخش هایی از بدن انسان که از مایعات بیشتر ( آب و یا خون ) تشکیل شده اند در معرض خطر بیشتری هستند مثل مغز و قلب و به دلیل تاثیر حرارتی عدسی چشم بسیار تاثیر پذیر است و آزمایشات مختلف نشان داده که چنین امواجی میتواند باعث آب مروارید شوند .

 

در تمام دنیا بخاطر این تاثیرات مخرب استانداردهایی رعایت میشود تا جامعه انسانی صدمه نبیند . دستورالعمل های بسیار دقیقی وجود دارد تا با رعایت آنها به کسی صدمه نرسد . ارتفاع آنتن های سلول های شبکه های موبایل ، توان فرستنده ها و الگو ی انتشار آنتنها بگونه ای طراحی میشوند که حد اقل تاثیر را بر روی مردم داشته باشند .

اما نکته بسیار مهم این است که برای ارسال امواج مختل کننده بنا بر ضرورت کار هیچکدام از آن استانداردها رعایت نمیشود بلکه تمام سعی بر این است با حد اکثر توان ممکن و با پوشش کامل خانه های مردم مورد هجوم قرار گیرند . در این میان ساکنان منازلی که نزدیک منابع تشعشع هستند بیشتر در معرض خطرند . مسئولین به دفعات اعلام کرده اند امواج مایکروویو برای سلامت انسان خطر ندارند و سعی میکنند واقعیت را مخفی کنند.بی خطر بودن آنها حتی در شرایطی که رعایت همه اصول ایمنی و استانداردهای لازم صورت بگیرد هنوز موضوع بحث و مجادله مراکز علمی است و طی سالهای اخیر در برخی کشورها مراکز مخابراتی را مجاب کرده اند تا محدودیت های بیشتری قائل شوند و در مورد سلامت مردم با شک و تردید عمل نکنند . بنابر این میتوان به این نتیجه رسید احتمال مضر بودن و مخرب بودن امواج منتشر شونده از مختل کننده های مخابراتی که هیچ استاندارد ایمنی را رعایت نمیکنند بسیار بالاست و با چنین احتمالی چگونه میتوان سلامت یک جامعه را ندیده گرفت .

 

در آخر متذکر میشوم که مختل کننده های مخابراتی ( Jammers ) با توان بالا تنها برای میادین جنگی و مقابله با دشمن کاربرد دارند نه برای جلوگیری از فهمیدن مردم مگر اینکه مردم را دشمن بدانیم و جامعه را میدان نبرد .

برگرفته از فیس بوک نویسنده

=======================================

کاهش ارزش ریال ایران در دوبی پس از تصویب تحریم های جدید اروپا

جـــرس: به دنبال تصويب دور تازه تحريم های ايران از سوی اتحاديه اروپا، قيمت درهم امارات در بازار صرافی های دوبی افزايش يافت. تحريم های اقتصادی باعث کاهش شديد درآمدهای ارزی و سقوط پول ملی ايران شده است.

به گزارش رادیو فردا در دوبی حاکی است که روز سه شنبه، ۲۵ مهرماه، پول ملی ايران بار ديگر در مقابل درهم امارات کاهش يافت.

 

در انتهای روز کاری سه شنبه هر درهم امارات در بازار دوبی به ۹۶۰ تومان رسيد که معادل ۳۵۳۰ تومان برای هر دلار است. روند نزولی ارزش ريال از ابتدای هفته جاری آغاز شد و فقط ظرف دو روز گذشته ريال ايران بيش از هشت درصد از ارزش خود را از دست داد.

در همين حال، همان طور که پيش بينی می شد، اتحاديه اروپا روز دوشنبه دور تازه تحريم ها علیه ايران را به تصويب رساند. بر اساس اين تحريم ها، دارایی های شرکت ملی نفت و شرکت ملی نفتکش ايران در اروپا مسدود می شود و محدوديت های بيشتری برای بانک مرکزی ايران برقرار خواهد شد.

به نوشته خبرگزاری رويترز، اهميت اين تحريم ها در قطع روابط تجاری اروپا با ايران و محدود کردن دسترسی اين کشور به ارزهای خارجی است.

دوبی که يکی از طرف های عمده تجاری ايران است و جامعه ايرانی ساکن اين شهر به بيش از ۳۵۰ هزار نفر می رسد از تحريم های اقتصادی ايران تاثير گرفته به طوری که مبادلات تجاری ايران با اين شهر حاشيه جنوبی خليج فارس در ماههای اخير به شدت کاهش داشته است.

از طرف ديگر دوبی يکی از مراکز عمده نقل و انتقالات پولی ايران با جهان خارج است و همه روزه مبالغ متنابهی درهم امارات در ميان صرافی های ايرانی دبی خريد و فروش می شود.

اما تحريم های بين المللی کار مبادلات پولی بين دوبی و ايران را دشوار کرده و اين دشواری در نرخ برابری ريال ايران نسبت به درهم امارات نمود پيدا می کند. درهم امارات در هفته اخير به رکورد تازه ای رسيد و از مرز ۱۰۰۰ تومان گذشت.

با شروع دور تازه تحريم های جامعه اروپا عليه ايران، بيشتر صرافی های ايرانی در دبی پيش بينی می کنند که فشار بر پول ملی ايران طی روزهای آينده افزايش يابد که روند نزولی هفته جاری خود این ادعا را تقویت می کند.

==========================================

فهرست تحریم‌های تازه اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی منتشر شد

جـــرس: وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در نشست دیروز خود (۲۵ مهر) بر سر اعمال تحریم‌هایی شدیدتر علیه ایران توافق کرده‌اند؛ این تحریم‌های جدید عمدتا صنعت نفت و گاز ایران و همچنین چند بانک ایرانی را هدف گرفته است و مجید نامجو، وزیر نیروی ایران را نیز شامل می شود.

به گزارش بی بی سی، علاوه بر شخص وزیر نیرو، وزارت نیرو و همچنین وزارت نفت ایران مشمول تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا شده‌اند.

شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی نفت ایران و شعبه‌های آن در سنگاپور و بریتانیا، به اضافه چندین شرکت تابعه دیگر آن نظیر کارون، پتروپارس، حفاری شمال و شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان، در فهرست تحریم‌های تازه هستند.

 

شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، شرکت ملی حفاری ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و شرکت ملی نفتکش ایران هم مشمول تحریم ها قرار گرفته اند.

نام بانک صنعت و معدن، بانک توسعه و تعاون و همچنین تجارت سرمایه بلاروس، وابسته به بانک تجارت هم به فهرست موسسات مورد تحریم اتحادیه اروپا افزوده شده است.

وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا در بیانیه دیروز خود گفته بودند: "اتحادیه اروپا موافقت خود را با ممنوعیت تمامی نقل و انتقالات بین بانک‌های ایران و اروپا اعلام می‌کند، مگر آن که این مبادلات دلایل بشردوستانه داشته باشند."

در این بیانیه همچنین گفته شده بود که "مردم ایران هدف تحریم‌های جدید نیستند."

 

دو شرکت حمل و نقل، یک شرکت تجهیزات و الکترونیک و هفت شخصیت حقیقی از تحریم‌های پیشین معاف شده‌اند.

محمد جهرمی، مدیرعامل بانک صادرات ایران و محمودرضاخاوری، مدیرعامل پیشین بانک ملی ایران که به دست داشتن در فساد مالی متهم شده بود، از جمله چهره‌هایی هستند که از دایره تحریم‌های اتحادیه اروپا خارج شده‌اند.

لغو موردی تحریم پیشتر هم با شکایت پنج نفر از اشخاص تحریم‌شده و اعلام فقدان مستندات کافی برای تحریم اتفاق افتاده است.

شورای اتحاديه اروپا بر اساس نتايج مباحث و تصميم گيری های بخش سياست خارجی اين شورا که در تاريخ پانزدهم اکتبر- ۲۴ مهرماه- در لوکزامبورگ تشکيل جلسه داد مصوبات جديدی را در مورد ايران وضع کرده است.براساس این تحریم ها اين شورا مقرر کرده که تمام نقل و انتقال های بانکی بين بانک های اروپايی و ايرانی متوقف شوند مگر در موارد استثنايی که دولت های اروپايی از پيش در جريان آن قرار گرفته باشند و صرفا جنبه های بشردوستانه داشته باشد.

 

علاوه بر اين شورای اروپا تصميم گرفته که اقدامات محدود کننده خود عليه بانک مرکزی ايران را تشديد کند. درعرصه صادرات کالا به ايران نيز محدوديت های بيشتری مقرر شده است که به طور مشخص فلزات و نرم افزارهای کامپيوتری برای مصارف صنعتی را شامل شده و اقدامات مشابهی هم در مورد صنعت کشتی سازی وضع شده است.

به گزارش رادیو فردا متن کامل بيانيه ای که توسط اين نهاد منتشر شده به شرح زير است.

 

۱. شورای اروپا ضمن تاکيد مجدد بر نگرانی های شديد و عميق خود در مورد برنامه هسته ای ايران اعلام می کند که این کشور بايد هر چه سريعتر به تعهدات بين المللی خود از جمله مصوبات شورای امنيت سازمان ملل متحد و شورای حکام آژانس بين المللی انرژی اتمی عمل کند.

۲. اين شورا تداوم غنی سازی اورانيوم و افزايش ظرفيت غنی سازی در ايران، از جمله در تاسيسات فردو و ادامه فعاليت در تاسيسات آب سنگين را محکوم و اين اقدامات را ناقض قطعنامه های شورای امنيت سازمان ملل متحد و مصوبات شورای حکام آژانس بين المللی انرژی اتمی می داند. اين موارد در گزارش تازه آژانس به خوبی منعکس شده اند.

 

اين شورا به طور ويژه در مورد موانع ايجاد شده برای بازرسان آژانس بين المللی انرژی اتمی جهت روشن کردن موارد مبهم و حل نشده از فعاليت های هسته ای ايران ابراز نگرانی کرده و احتمال وجود يک وجه نظامی در فعاليت های هسته ای ايران را از جمله اين موارد می داند.

به همين دليل شورای اروپا از تصويب قطعنامه مصوب سيزدهم سپتامبر در شورای حکام آژانس بين المللی انرژی اتمی استقبال کرده که تاکيد می کند برای کسب اطمينان از صلح آميز بودن فعاليت های هسته ای ايران و احياء اعتماد جامعه بين المللی دولت آن کشور بايد هرچه سريعتر در اين زمينه همکاری های لازم را انجام دهد.

 

۳. ايران به شکلی کاملا آشکار تعهدات بين المللی خود را نقض کرده و از همکاری لازم با آژانس بين المللی انرژی اتمی برای حل نگرانی های مربوط به برنامه های هسته ای امتناع می کند. در همين رابطه و در راستای تصميمات و مصوبات قبلی شورای اروپا، اين شورا با اعمال اقدامات محدود کننده در عرصه مالی، تجاری، انرژی و حمل و نقل و همين طور قراردادن نام برخی از نهادها و موسسات که به خصوص در عرصه نفت و گاز فعال هستند در فهرست اقدامات تنبيهی موافقت کرده است.

به طور مشخص اين شورا مقرر کرده که تمام نقل و انتقال های بانکی بين بانک های اروپايی و ايرانی متوقف شوند مگر در موارد استثنايی که دولت های اروپايی از پيش در جريان آن قرار گرفته باشند و صرفا جنبه های بشردوستانه داشته باشد.

علاوه بر اين شورای اروپا تصميم گرفته که اقدامات محدود کننده خود عليه بانک مرکزی ايران را تشديد کند. درعرصه صادرات کالا به ايران نيز محدوديت های بيشتری مقرر شده است که به طور مشخص فلزات و نرم افزارهای کامپيوتری برای مصارف صنعتی را شامل شده و اقدامات مشابهی هم در مورد صنعت کشتی سازی وضع شده است.

 

۴. اقدامات محدود کننده ای که امروز به تصويب رسيده با هدف تاثير گذاری روی برنامه هسته ای ايران و منابع مالی است که حکومت آن کشور برای تامين هزينه های اين برنامه ها اختصاص می دهد و نه مردم ايران. حکومت ايران با اقدامات مسئولانه می تواند زمينه لازم برای پايان دادن به اين تحريم ها را ايجاد کند. تا زمان که حکومت ايران چنين روشی را در پيش نگرفته شورای اروپا در همکاری با ساير بخش های جامعه بين المللی به اعمال فشار بر ايران در راستای سياست دوگانه تحريم و مذاکره ادامه خواهد داد.

۵. شورای اروپا بر تعهد اتحاديه اروپا به تلاش در راستای يک راه حل ديپلماتيک برای بحران هسته ای ايران در راستای سياست دو گانه تحريم و مذاکره تاکيد می کند.

 

۶. شورای اروپا تاکيد می کند که کماکان هدف اتحاديه اروپا دستيابی به يک توافق همه جانبه و درازمدت از طريق مذاکره است که بتواند اعتماد جامعه بين المللی را در مورد صلح آميز بودن برنامه های هسته ای ايران احياء کرده و در عين حال حقوق مشروع ايران برای استفاده صلح آميز از انرژی هسته ای در چهارچوب پيمان منع گسترش سلاح های هسته ای و تبعيت از قطعنامه های شورای امنيت سازمان ملل متحد و شورای حکام آژانس بين المللی انرژی اتمی را به رسميت بشناسد.

 

۷. اين شورا از عزم کشورهای گروه پنج به علاوه يک برای دستيابی به يک راه حل ديپلماتيک که در پايان جلسه وزرای خارجه اين کشورها در روز بيست و هفتم سپتامبر اعلام شد استقبال کرد و به طور کامل از اقدامات نمايندگان ارشد اين شش کشور حمايت می کند. کشورهای پنج بعلاوه يک طرح بسيار مناسب و قابل اتکاء را برای بنای اعتماد متقابل و پيشبرد مذاکرات با ايران بر اساس گام های مثبت دو طرف و پيشبرد گام به گام مذاکرات ارائه کرده اند.

اين شورا از ايران می خواهد که با تمرکز روی گام های مشخصی که می تواند اعتماد را احياء کند، مذاکره جدی و پاسخ دادن به نگرانی های جامعه بين المللی در اين گفت و گوها نقش سازنده ای را ايفا کند.

=============================================

سهمیه بنزین آژانس‌ها و مسافربرهای شخصی کاهش یافت

جـــرس: بعد از کاهش اجازه برداشت بنزین ۷۰۰ تومانی، سهمیه بنزین "آژانس‌ها و مسافربرهای شخصی دوگانه‌سوز" هم کاهش یافت.

 

به گزارش ایسنا، مجید شهیدی رییس روابط عمومی شرکت ملی پخش و فرآورده‌های نفتی با اعلام این‌که سهمیه آژانس‌ها و مسافربرهای شخصی دوگانه‌سوز از ابتدای مهر ماه امسال طبق مصوبه ستاد هدفمندی‌ یارانه‌ها کاهش یافت، گفت: بر این اساس سهمیه این خودروها از ماهیانه ۳۰۰ لیتر به ۲۰۰ لیتر کاهش یافته است.

وی همچنین با تایید خبر روز گذشته ایسنا درباره کاهش بنزین آزاد کارت‌های سوخت در مورد کاهش اجازه برداشت بنزین صد تومانی هم توضیح داد که این کار طبق مصوبه ستاد هدفمندی‌ یارانه‌ها به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای اجرا در مهر ماه ابلاغ شده است.

شهیدی با رد این موضوع که در صورت اتمام اجازه برداشت ۳۰۰ لیتری بنزین ۷۰۰ تومانی امکان شارژ دوباره آن به همین میزان وجود دارد، گفت: در ماه تنها امکان برداشت ۳۰۰ لیتر بنزین ۷۰۰ تومانی با کارت‌های سوخت وجود دارد و در صورت اتمام این سهمیه امکان شارژ دوباره آن وجود ندارد.

رییس روابط عمومی شرکت ملی پخش و فرآورده‌های نفتی البته یادآور شد که در صورت اتمام شارژ بنزین ۷۰۰ تومانی کارت‌های سوخت محدودیتی برای برداشت بنزین ۷۰۰ تومانی وجود ندارد چرا که افراد می‌توانند از طریق کارت سوخت جایگاه‌داران بنزین مورد نیاز خود را تامین کنند.

وی دلیل کاهش اجازه برداشت بنزین ۷۰۰ تومانی را این گونه توضیح داد: ستاد هدفمندی‌ یارانه‌ها به دلیل این‌که میزان ۵۰۰ لیتری ماهانه بنزین آزاد به طور کامل مصرف نمی‌شد آن را به ۳۰۰ لیتر کاهش داد.

========================================

اپوزیسیون لبنان: حزب‌الله می‌خواهد کشور را به جنگ با اسرائیل بکشاند

جـــرس: اپوزیسیون لبنان با ابراز نگرانی از فرستادن پهپاد از سوی حزب‌الله بر آسمان اسرائیل می‌گوید حسن نصرالله می‌خواهد اسرائیل را به خاطر تأمین منافع ایران و سوریه، به جنگ با لبنان بکشاند.

به گزارش رادیو اروپای آزاد، پس از سرنگونی یک هواپیمای بدون سرنشین در آسمان اسرائیل، حسن‌ نصرالله دبیرکل حزب‌الله اعلام کرد که این هواپیمای ساخت ایران را حزب‌الله به اسرائیل فرستاده بود.

فواد سنیوره و سعد حریری دو تن از نخست‌وزیرهای پیشین لبنان در صدر چهره‌های اپوزیسیون لبنانی هستند که این اقدام حزب‌الله را محکوم کرده و گفته‌اند که حسن نصرالله از سوی جمهوری اسلامی ماموریت گرفته است که پای اسرائیل را به جنگی دیگر در لبنان بکشاند تا آنگاه ایران نیز به واکنش روی آورد و ضربات نظامی مورد نظر خود را به اسرائیل وارد کند.

 

حسن نصرالله پنجشنبه گذشته تایید کرد که پهپاد مورد نظر ساخت ایران بوده که به گفته وی، به خدمت نیروهای «مقاومت» در لبنان در آمده بود.

پیش از اظهارات نصرالله، کار‌شناسان نظامی و رسانه‌های اسرائیل پیوسته ابراز اطمینان کرده بودند که حزب‌الله این پهپاد را به نیابت از ایران به سوی آسمان اسرائیل روانه کرده است.

به گزارش رسانه‌های اسرائیلی و به نقل از مقام‌های اسرائیلی، ‌جنگنده‌های اسرائیلی پیش از ظهر روز شنبه پانزدهم مهر که به تعقیب این پهپاد پرداختند، به مدت ۲۳ دقیقه برای رسیدن آن به فضای منطقه‌ای که مسکونی نباشد، صبر کردند و زمانی که شیئی پروازی با سرعتی پایین به فراز جنگل «یاتیر» رسید، آن را منهدم کردند.

 

این گزارش‌ها می‌افزاید تلاش اولیه واحد سایبری هوایی اسرائیل در فرونشاندن سالم پهپاد بود تا جزییات بیشتری از آن در اختیار اسرائیل قرار گیرد اما چون در دقایق اولیه این هدف حاصل نگردید، دستور انهدام آن داده شد.

برخلاف گفته نصر الله و ایران، اسرائیل تاکید کرده است که از‌‌ همان نخستین لحظات رخنه این شیئی پروازی، آن را زیر کنترل داشت.

در ایران ابتدا سرتیپ پاسدار جمال الدین آبرومند از سخنگویان سپاه پاسداران هفته گذشته با تجلیل از این اقدام حزب‌الله، سخنان گفته بود.

اما پس از آنکه حسن نصرالله تأیید کرد که نیروهای وی مسئول این اقدام بوده‌اند، سرتیپ پاسدار احمد وحیدی وزیر دفاع ایران یکشنبه بیست و سوم مهر در تهران گفت "توانمندی‌های جمهوری اسلامی بسیار بالاست و در اختیار و خدمت امت اسلامی است و هر آنچه که دراختیار داریم در زمان خود برای دفاع از امت و سرزمین‌های اسلامی مورد استفاده قرار می‌دهیم و این، امری طبیعی است."

 

اما نخست‌وزیران پیشین لبنان خواهان آن شده‌اند که حزب‌الله باردیگر ملت و کشور لبنان را به خاطر منافع ایران به جنگ نکشاند.

فواد سنیوره که در زمان نخست‌وزیری وی تحرکات نظامی حزب‌الله در خاک اسرائیل در تابستان ۲۰۰۶ به نبرد موسوم به ۳۳ روزه منجر شد، یکشنبه گفت "حزب‌الله می‌خواهد با درگیر کردن لبنان، این کشور را به جنگ نظامی جدیدی در برابر اسرائیل سوق دهد."

فواد سنیوره این را نیز گفت که حزب‌الله حق ندارد که به نام لبنان اعلان جنگ کند. به نوشته روزنامه لبنانی انگلیسی زبان دیلی استار، فواد سنیوره در بیانیه خود با صراحت تاکید کرد که حزب الله «دستور» جمهوری اسلامی را اجرا کرده است و افزود "این تصمیم هیچ ربطی به لبنان ندارد و نصرالله با کسی در لبنان مشورت نکرده ... فناوری پهپاد نیز ایرانی بوده است... و اگر نصرالله می‌خواهد کشور ما را به جنگ با اسرائیل ببرد، از دولت و مسئولان لبنان درخواستی نکرده است."

 

نخست‌وزیر پیشین لبنان این را نیز گفت که "سخنان حسن نصرالله امنیت همه شهروندان لبنان را به خطر می‌اندازد."

در جنگ ۳۳ روزه حزب‌الله و اسراییل بیش از ۱۱۰۰ لبنانی کشته شده و بسیاری از خانه‌ها ویران شدند.

اپوزیسیون لبنان همواره گفته‌اند که حزب‌الله دولت در دولت تشکیل داده و خود را "آقای لبنان" می‌داند.

فواد سنیوره همچنین گفت که فرستادن پهپاد به آسمان اسرائیل پایمال کردن آشکار مفاد قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد است؛ قطعنامه‌ای که بر اساس آن، نبرد «۳۳ روزه» پایان یافته بود.

 

پیش از آنکه واکنش فواد سنیوره در رسانه‌های وابسته به اپوزسیون لبنان منتشر شود، سعد حریری که پس از صدارت در دولت فواد سنیوره نخست وزیری لبنان را در دست داشت، در سخنانی که لحنِ دادنِ پیامی غیر مستقیم به اسرائیل را داشت، گفت "همه لبنان، این پهپاد نیست".

سعد حریری نیز شنبه در مصاحبه با نشریه لبنانی «النهار» گفت حزب‌الله دارد یک "ماجراجویی" دیگر ایجاد می‌کند.

سعد حریری، فرزند نخست وزیر به قتل رسیده لبنان در مصاحبه‌اش با النهار گفت روشن است که حزب‌الله با هدف منحرف کردن افکار عمومی از بحران سوریه و نقشی که حزب‌الله در رخدادهای سوریه دارد، می‌خواهد کاری کند که اسرائیل تحریک شود و لبنان را هدف قرار دهد.

در همین حال، سعد حریری از سخنان میشل سلیمان رییس جمهوری لبنان که خواهان تشکیل یک سیستم مشترک در لبنان برای استفاده از توانایی‌های حزب الله بر اساس طرح‌های نظامی (و نه چریکی) و ضمن در نظرگرفتن مصالح و منافع ملی لبنان شده است، پشتیبانی کرد.

 

حزب الله از سال ۲۰۰۶ از دست زدن به هر نوع تحرکی علیه اسرائیل خودداری می‌کرد اما فرستادن پهپاد ساخت ایران به آسمان اسرائیل نخستین تحرک مهم این سازمان در این سال‌ها محسوب می‌شود.

اهود باراک وزیر دفاع اسرائیل حتی پیش از این این اقدام حزب‌الله گفته بود چون حزب‌الله اکنون بخشی از دولت لبنان است، اگر اقدامی علیه اسرائیل انجام دهد که واکنش جدی اسرائیل را بطلبد، اسرائیل این بار ملاحظات نبرد «۳۳ روزه» را نخواهد داشت و تمامی لبنان را زیر آتش خواهد گرفت.

===========================================

دولت: یارانه تولید نمی‌دهیم، قیمت‌ها هم نباید افزایش یابد/ تهدید شرکت‌های لبنی: اعلام ورشکستگی می‌کنیم

کلمه – گروه اقتصادی: همزمان با احضار وزیر صنعت در پی نامه پنج شرکت بزرگ لبنیاتی کشور که از اعلام ورشکستگی قریب الوقوع خود در نتیجه سیاستهای اقتصادی دولت، به مسوولان حکومتی شکواییه برده اند، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران این کارخانه ها را موظف کرده تا  قیمتهایی را که برای مهرماه از سوی سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده اعلام شده است، رعایت کنند.

به گزارش کلمه، روند افزایشی قیمت مواد لبنی در کشور که طی ماه های گذشته تا امروز همچنان تداوم داشته است، دارد باعث شده که شرکت های لبنی در نتیجه افزایش شدید هزینه های تولید و مواد اولیه و همچنین عدم پرداخت یارانه تولید در کنار ممنوع کردن افزایش قیمت، از بروز بحران مالی و خطر ورشکستگی خود خبر دهند.

 

موضوعی که وزیر صنایع پس از حضور در مجلس آن را پذیرفته اما گفته است که دولت برای تامین منابع و پرداخت یارانه این بخش با کسری بودجه مواجه است.

در بخشی از نامه شرکت های بزرگ لبنی به مسوولان حکومتی که سایت بازتاب آن را منتشر کرده اشاره شده است: در نتیجه سیاست های اقتصادی دولت در دو سال گذشته و عدم پرداخت یارانه تولید، ۵ شرکت بزرگ لبنیاتی کشور در ماه آینده اعلام ورشکستگی خواهند کرد.

 

رعایت این قیمت ها اجباری است

با این وجود یداله صادقی رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان تهران بدون اشاره به زمان پرداخت یارانه این شرکت ها و اهمال دولت در این زمینه که باعث گرانی رو به تشدید محصولات لبنی است، به واحد مرکزی خبر گفته است: قیمت ۱۶ قلم مواد لبنی اعلام شده که براساس آن شرکت ها موظف به رعایت آن هستند. این قیمتها شامل: شیر ۹۰۰ گرمی با یک و نیم درصد چربی در بسته بندی نایلونی ۱۱۰۰ تومان، شیر بطری یک و نیم درصد چربی ۱۴۰۰ تومان ، شیر دو و نیم درصد چربی بطری یک لیتری ۱۷۵۰ تومان و شیر کامل یا همان شیر با سه و دو دهم درصد چربی ۱۸۵۰ تومان قیمت گذاری شده است.

وی افزود: قیمت ماست هم به طور میانگین هر کیلو ۲۵۰۰ تومان ، ماست پرچرب با سه درصد چربی هم معمولاً در دبه های دو و نیم کیلویی به قیمت ۵۲۰۰ تومان به دست مصرف کننده می رسد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: قیمت پنیر یو اف ۴۰۰ گرمی ۳۲۰۰ تومان ، پنیر یو اف ۴۵۰ گرمی ۳۵۰۰ تومان در سراسر کشور تعیین قیمت شده است.

وی افزود: همه کارخانه ها موظفند این قیمت ها را روی بسته بندی کالا درج کنند و عرضه کنندگان هم باید حداکثر این قیمت ها را از مشتری دریافت کنند.

 

دولت توان پرداخت یارانه شرکت ها را ندارد

این در حالی است که نمایندگان مجلس بر اساس نظر کارشناسان، پرداخت یارانه تولید به صنایع لبنیاتی کشور را تنها راه جلوگیری از ورشکستگی و توقف تولید لبنیات عنوان کرده اند تا با حفظ قیمتهای موجود و عدم گرانتر شدن محصولات لبنی، افزایش هزینه های تولید از طریق پرداخت یارانه تولید جبران شود.

گفته می شود وزیر صنایع پس از آنکه از سوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس احضار شده ، ضمن تایید مشکل صنایع لبنی، پرداخت یارانه تولید به این کارخانجات را به دلیل عدم تامین منابع مالی آن از سوی دولت، غیرممکن خوانده است.

به گزارش بازتاب، نتایج جلسه مشترک کمیسیون امینت ملی مجلس با وزیر صنعت و تجارت طی صورتجلسه ای به دیگر نهادهای تصمیم گیرنده نظام ارسال شده است.

 

این در حالی است که مشکلاتی مشابه برای شرکت های تولیدی اساسی مصرفی در حوزه خانوار دیگر نیز همچون شرکت های تولید مواد شوینده به شکل حاد وجود دارد که در حال حاضر برخی کالاهایشان را با ۲۵ تا ۴۰ درصد زیر قیمت تمام شده در حال ارائه به بازار هستند و بدون ارائه راهکارهایی همچون ارائه دلار دولتی، نه اجازه کاهش حجم تولید به ایشان داده می شود و نه اجازه افزایش قیمت به میزانی که حداقل از ضرردهی این تولیدات بکاهد و این شرایط نگرانی های جدی را به همراه داشته است.

 

موضوع حالت امنیتی پیدا کرد

حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه این موضوع ابعاد امنیتی پیدا کرده بود، گفت: کمیسیون امنیت ملی با دعوت از وزیر صنعت به موضوع ورود پیدا کرد.

به گفته وی تولیدکنندگان و حتی مردم سوال هایی را از کمیسیون مطرح کرده بودند و وزیر صنعت به کمیسیون امنیت ملی دعوت شد تا در مورد دغدغه های این بخش صحبت کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی عنوان کرد، وزیر صنعت در این جلسه بیشتر به دغدغه های کلی پرداخت و این موضع مطرح شد که اگر قیمت گذاری روی گندم، شیر و لبنیات به صورت واقعی صورت نگیرد، با مشکل مواجه خواهیم شد.

به گفته وی، در این جلسه این موضوع مطرح شد که دولت متناسب با هزینه تمام شده تولید، محصول را  از تولیدکننده خریداری کند و اگر می خواهد قیمت تمام شده برای مردم را کاهش دهد، از بسته های حمایتی استفاده کند.

وی افزود: وزارت صنعت باید به کمک تولیدکننده بیاید تا محصولات با قیمت متعادل تر به دست مصرف کننده برسد.

============================================

راه اندازی بورس ارز متوقف شد 

بورس ارز با وجود صرف هزینه طراحی و آماده سازی زیرساخت ها و نرم افزارهای جدید، با دستور بانک مرکزی متوقف شد.

علی صالح آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در توضیح دلایل این اقدام گفته است: با راه اندازی مرکز مبادلات، راه‌اندازی بورس ارز معنی ندارد.

مرکز مبادلات ارزی پس از نوسانات نرخ ارز از سوی دولت احمدی نژاد راه اندازی شد که به اعتقاد برخی این طرح شکست خورده ارزیابی شده و اعلام شده است که اگر می خواست نتیجه ای داشته باشد در این مدت بازار ارز را سامان داده بود.

به گزارش ایسنا، صالح آبادی افزوده موضوع بورس ارز از سال گذشته عنوان و اواخر سال گذشته با مصوبه‌ای در شورای عالی بورس مطرح شد تا بازاری در بورس تهران راه اندازی شود و صرفا کسانی که دارنده واقعی ارز هستند مانند صادرکنندگان، بانک مرکزی و سایر صادرکنندگان و غیر نفتی از یک طرف عرضه کننده باشند و از طرف دیگر خریداران واقعی ارز در این بازار اقدام به خریداری کنند.

 

به گفته او، در این راستا مطالعات متعددی انجام و در سال جاری موضوع راه اندازی آن جدی شد به طوری که مقرر شد کمیته‌ای در این خصوص تشکیل شده و اقدامات راه اندازی آن را پیگیری کند.

رییس سازمان بورس با اشاره به این‌که مسوولیت کمیته با بانک مرکزی بود، ادامه داد: سازمان بورس، گمرک و سازمان توسعه تجارت از اعضای کمیته بودند که جلساتی در خصوص بورس ارز برگزار کرده و مذاکرات متعددی انجام دادند تا فرآیند اجرایی کار تهیه شود.

وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که اعتقاد داشتیم و داریم که مدیریت بازار ارز با بانک مرکزی است، لذا تصمیم گیری نهایی برای این‌ که بورس ارز با فرمول فعلی راه اندازی شود یا نه، با بانک مرکزی بود و بانک مرکزی تصمیم گرفت که مرکز مبادلات را راه اندازی کند که البته این تصمیم خارج از کمیته بود.

 

وی در پاسخ به این سوال که چرا این تصمیم گرفته شد و آیا بورس ارز مشکلی داشت، پاسخ داد:خیر بورس ارز از لحاظ اجرایی مشکلی نداشت و مسوولان بانک مرکزی تصمیم گرفتند که فعلا طرح را در این مرحله متوقف کنند وبه سراغ مرکز مبادلات بروند واین کار را انجام دادند اما آنچه که ما به مربوط بود انجام شد و زیر ساخت‌های لازم آماده و نرم فزار تسویه در مدت کوتاهی طراحی شد زیرا تسویه آن با سیستم تسویه سهام متفاوت بود وبرای تسویه آن نرم افزار جدیدی نوشته شد.

صالح‌آبادی با بیان این‌که بورس تمام زیرساخت‌های بورس ارز را طراحی کرد، در مورد علت بی نتیجه ماندن اقدامات سازمان بورس گفت:‌درست است که اقدامات لازم توسط بورس انجام شد، ولی مدیریت بازار ارز با بانک مرکزی است و بورس ارز به عنوان یکی از ابزارها می‌تواند مطرح باشد ؛با این حال مسوولان بانک مرکزی فعلا مرکز مبادلات را راه اندازی کردند.

 

دبیر شورای عالی بورس در پاسخ به این سوال که آیا مرکز مبادلات جای بورس ارز را می‌گیرد؟‌گفت: در مرکز مبادلات خریداران و فروشندگان واقعی ارز حضور پیدا می‌کنند اما تفاوت بورس با مرکز مبادلات در این است که در مرکز مبادلات نرخ ارز توسط بانک مرکزی اعلام شده و براساس آن مبادلات انجام می‌شود ولی در بورس قیمت براساس عرضه و تقاضا و بازار تعیین می‌کند.

صالح‌آبادی در پاسخ به این سوال که آیا با راه اندازی مرکز مبادلات بورس ارز دیگر راه اندازی نمی شود گفت: خیر. فعلا با راه اندازی مرکز مبادلات بورس ارز معنی ندارد مگر این که در آینده مبادلات مرکز مبادلات به بورس منتقل شود.

 

وی تاکید کرد:با این حال امکان انتقال مبادلات مرکز مبادلات به بورس ارز وجود دارد ولی اگر بخواهد مرکز مبادلات باشد دیگر بورس ارز معنی ندارد.

با دستور احمدی نژاد و تصویب شورای عالی بورس، راه اندازی بورس ارز در دستور بانک مرکزی و سازمان بورس قرار گرفت و با تشکیل جلسات متعدد اقدامات راه اندازی آن انجام شد. اما پس از فراهم شدن زیر ساختهای لازم توسط سازمان بورس، اتاق بازرگانی با تشکیل بورس ارز مخالفت کرد و بانک مرکزی هم تصمیم گرفت که از راه اندازی این بورس صرف نظر کرده و مرکز مبادلات را برای تعادل بخشیدن به قیمت ارز راه اندازی کند

========================================

چهل ماه پس از خطبه هایی که رهبری در آن امکان تقلب در انتخابات را رد کرد

ده پرسش درباره سلامت انتخابات و «مراقبت های ویژه» مطلوب رهبری

کلمه – سید مهرداد طباطبایی:

“مردم اطمینان دارند؛ اما برخى از طرفداران نامزدها هم اطمینان داشته باشند که جمهورى اسلامى اهل خیانت در آراء مردم نیست. ساز و کارهاى قانونى انتخابات در کشور ما اجازه تقلب نمی دهد. این را هر کسى که دست‌اندرکار مسائل انتخابات هست و از مسائل انتخابات آگاه است، تصدیق می کند.”

 

حدود چهل ماه از روزی که رهبری این سخنان را در خطبه های نمازجمعه تهران گفتند، می گذرد. آیت الله خامنه ای در همین جملات نه فقط پیشاپیش حساب مردم را از طرفداران نامزدهای منتقد جدا کرد، بلکه تقریبا آب پاکی را هم روی دست آنها که خواهان پس گرفتن رای خود و احقاق حق خود بودند، ریخت و هرگونه امکان تقلب در جمهوری اسلامی را منتفی دانست. ناگفته پیداست که با این سخنان، حتی اگر شورای نگهبان به این نتیجه هم می رسید که دولت در انتخابات تقلب کرده، مگر می شد چنین سخنان صریحی از رهبری را زیر پا گذاشت و برخلاف آنها حرف زد؟

اما تاریخ ورق خورده و چهل ماه گذشته است. نامزدهای معترض آن انتخابات در بازداشت خانگی هستند و کشور گرفتار پیامدهای بی کفایتی دولتی است که به جای مردم، رهبری به آن مشروعیت داد و حالا بعد از سه سال و نیم راه پس و پیش رفتن را هم به روی نظام بسته و گرفتارش ساخته است. رهبری اما در سفر استانی خود، در فکر انتخاباتی است که قرار است هشت ماه بعد برگزار شود و رقبایی که بر سر قدرت از حالا به جان هم افتاده اند. طنز تاریخ اینجاست که رهبری علاوه بر هشدار درباره اختلافات مسئولان و نگرانی از “بی آبرویی” و تبدیل جنجال سیاسی انتخابات به “فتنه”، از اهمیت سلامت انتخابات سخن گفته اند و به “ضرورت مراقبت های گوناگون از جهات مختلف” اشاره کرده اند:

 

“البته سلامت انتخابات هم مسئله‌ى اساسى و مهمى است. منتها فرض ما بر این است که مسئولین کشور با وجدان اسلامى و الهى وارد می شوند و انتخابات ما سالم است. در گذشته هم که در دولتهاى مختلف انتخابات انجام گرفته است – چه انتخابات ریاست جمهورى، چه انتخابات مجلس، چه دیگر انتخابها – فرض ما بر این بوده است که انتخابات، انتخابات سالمى است. البته مراقبت هاى گوناگون از جهات مختلف لازم است انجام بگیرد.”

 

این سخنان جدید و فاصله عمیق آن با سخنان ۴۰ ماه قبل ایشان، به خصوص که این بار کاملا حساب شده و با برنامه قبلی هم بیان شده و رهبری در دو روز قبل خبر داده بود که قصد دارد چنین نکاتی را درباره انتخابات بگوید و قاعدتا این جملات با ملاحظه ی بسیار زیاد و رعایت همه جوانب بر زبان ایشان جاری شده؛ پرسش های متعددی را ایجاد می کند که پاسخ می طلبند و حاکمیت نمی تواند با عبور از کنار آنها و خود را به ندیدن و نشنیدن زدن، اهمیت پرسش هایی از این دست را کمرنگ جلوه دهد:

۱ . در این چهل ماه چه اتفاقی افتاده که رهبری نگران سلامت انتخابات شده و خواستار مراقبت های گوناگون در این زمینه می شود؟ به فرموده ایشان در نمازجمعه ۲۹ خرداد ۸۸، نه جمهوری اسلامی اهل خیانت در آرای مردم است و نه ساز و کارهاى قانونى اجازه چنین کاری می دهد. آیا در این چهل ماه، جمهوری اسلامی تغییر کرده یا ساز و کارهای قانونی، و خلاصه چه شده که این بار باید صندوق های رای را در بخش مراقبت های ویژه بستری کرد؟

 

۲ . در آن دوره و این دوره، دولت احمدی نژاد مجری انتخابات بود. جان کلام رهبری در خطبه های مذکور هم این بود که نظر او به نظر ایشان نزدیک تر است. این در حالی بود که قاطبه نخبگان کشور و حتی مسئولان وقت و قبل نظام در آن زمان نظری متفاوت داشتند و برخی حتی به موسوی تبریک هم گفته بودند و مواضع امروزشان هم نشان می دهد که به قانون شکنی، کج دستی و بی پروایی احمدی نژاد و دولتش در نقض حقوق شهروندان معترف بودند. آیا سخنان اخیر رهبری درباره سلامت انتخابات، نشانه این است که ایشان دیگر نظر احمدی نژاد را به خود نزدیک نمی دانند، یا نگران اند دولت کسی را روی کار بیاورد که نظرش نزدیک نیست؟ آیا فرض وجدانی و الهی ایشان درباره مسئولان ممکن است در این دوره نقض شود، و آیا این فرض در دوره دهم نقض نشده بود؟

 

۳ . اولین و مهمترین حرف میرحسین موسوی در تمام این سه سال، این بود که حاکمان حق ندارند در رای مردم دست ببرند. اولین و مهمترین شعار مردم در جنبش سبز هم پس گرفتن رای خود بود. آغاز حیات این جنبش و آغاز روند انحراف جمهوری اسلامی هم از همین جا آغاز شد که حق و رای و خواست مردم ندیده گرفته شد. بسیاری به تاوان همین حق طلبی در این سه سال زندانی و محکوم شدند، از جمله خود میرحسین که همچون همسرش و شیخ مهدی کروبی به تاوان اعتراض به تقلب همچنان در حصر خانگی هستند. آیا اکنون که رهبری پس از ۴۰ ماه به اهمیت سلامت انتخابات رسیده و به آن اشاره کرده است، نباید به جای بازداشت خانگی موسوی و کروبی از “بصیرت” آنها تقدیر و به اشکالات اساسی که آنها به روند انتخابات ۸۸ و شیوه اداره کشور داشتند، رسیدگی شود؟

 

۴ . در نوروز ۸۸ آیت الله خامنه ای اخطار دادند که هرگونه صحبت درباره سلامت انتخابات، القاء دشمن است و رقبای انتخاباتی نباید در این دام بیفتند و صدای دشمن از گلوی آنها بیرون بیاید. اکنون هشت ماه مانده به انتخابات بعدی، خود ایشان اولین کسی هستند که درباره سلامت انتخابات ابراز نگرانی می کنند و از ضرورت مراقبت های گوناگون در این باره سخن می گویند. در میان این همه غبار فتنه ها و حرف های ضد و نقیض، بالاخره کدام حرف را باید جدی گرفت؟ و این چگونه دشمن شناسی است…

 

۵ . در سال ۸۸ کمیته صیانت از آرای ستاد موسوی که می خواست به سازماندهی ناظران این نامزد انتخاباتی و گردآوری گزارش تخلفات از سراسر کشور بپردازد، ابتدا با حمله های گسترده تبلیغاتی و سیاسی و سپس با برخورد امنیتی شدید رو به رو شد. فرزند شهید بهشتی و بسیاری دیگر، برای دفاع از همین کمیته با آن همه اتهام رو به رو شدند؛ حال آنکه تنها جرمشان این بود که می خواستند همین مراقبت های قانونی را سامان دهند که امروز رهبری به ضرورت آن رسیده است. آیا صیانت از آرای مردمی در سال ۸۸ بد بود و در سال ۹۲ خوب است؟ و آیا اگر نام “صیانت” به “مراقبت” بدل شود، مشکل حل می شود؟

 

۶ . فرزند آیت الله هاشمی که این روزها در زندان انفرادی است، و در این سه سال به وارد کردن ۲۰ هزار اسلحه به کشور برای رساندن به معترضان! تزریق پول های کلان به فتنه، ارسال پیام به مقام های آمریکایی در انتخابات ۸۸ و انواع اتهامات دیگر متهم شد، در واقع جرمش این بوده که در آن سال، مرکزی را در کمیته صیانت برای گردآوری گزارش های ناظران از طریق پیامک ایجاد کرده بود. دولت نه تنها برای مقابله با این کار سیستم پیامک ها را قطع کرد، بلکه صدها تلفن ثابت این کمیته را هم قطع کرد تا ارتباط ناظران سطح کشور با تهران قطع شود و گزارش تخلفات انتخاباتی یکجا جمع نشود. دو روز قبل خبرگزاری فارس وابسته به سپاه اعلام کرد که اتهام مهدی هاشمی ارسال یک نامه درخواست ویزا به سفارت عربستان با امضای دکتر بوده، در حالی که او هنوز دکترای خود را نگرفته بود! این خبر و این گفته او که تلفنی به پدرش گفته در این مدت هیچ بازجویی جدی نداشته است، به تنهایی نشان می دهد که همه اتهامات سیاسی قبلی به وی بی اساس بوده و جز پرونده سازی و مچ گیری، در واقع هیچ پرونده و سند و اتهام قابل توجهی در کار نیست. آیا جرم مهدی هاشمی جز پرداختن به موقع به همان مساله ای است که امروز دغدغه رهبری شده است؟

 

۷ . دهها و شاید صدها نفر در این سه سال بازداشت و متهم شدند به اینکه درباره سلامت انتخابات ۸۸ تشکیک کرده اند و به نظام اتهام تقلب زده اند و یا در کمیته “غیر قانونی” صیانت از آرا فعالیت کرده اند و یا از تخلفات انتخاباتی گزارش داده اند. بسیاری از این افراد به این خاطر به حبس و جریمه هم محکوم شدند و مجازات خود را هم کشیدند. اکنون که پس از چهار سال، بصیرت بهنگام این دلسوزان کشور و انقلاب تلویحا مورد اذعان رهبری هم قرار گرفته است، آیا حداقل وظیفه ای که از سران حاکمیت انتظار می رود و بر می آید، عذرخوهی و دلجویی از این افراد نیست؟

 

۸ . رهبری در سخنان دیروز خود در شیروان به صراحت خواستار “مشارکت عظیم و مصون کننده” در انتخابات شده اند و از همه دست اندرکاران خواسته اند زمینه ساز “حضور گسترده” مردم باشند. آیا با توجه به “ساز و کار” ناگواری که به خصوص اخیرا در جمهوری اسلامی تثبیت شده و کسی حتی اجازه و جرات ابراز نظر متفاوت با رهبری را ندارد – نمونه اش بحث کنترل جمعیت که تا دیروز بسیاری از اصولگرایان مدافع آن بودند و امروز به دنبال اظهار نظر رهبر یکباره خواب نما شده و تغییر نظر داده اند – اگر حضور مردمی در انتخابات کم هم باشد، مسئولان جرات اعلام عدد و رقم پایین را دارند؟ و ناظران و مجریان نخواهند گفت که مصلحت نیست عدد و درصدی خلاف تاکید رهبری بر “عظیم” بودن میزان مشارکت اعلام شود؟ در واقع آیا رهبری با همین یکی دو جمله، سلامت انتخاباتی مورد نظر خود را مخدوش نساخته اند؟

 

۹ . تغییر لحن آشکار رهبری در این مدت و درباره انتخابات قبلی و بعدی، ابهام برانگیز است. چه شده که رهبری تصور می کنند در این ساختاری که آن موقع می گفتند تقلب در آن ممکن نیست، حالا باید مراقبت کرد و نگران سلامت انتخابات بود؟ به طور مشخص باید پرسید؛ آیا رهبری تجربه خاصی در این زمینه دارند که مردم از آن بی خبرند، یا قبلا چیزی از احمدی نژاد و دولتش دیده اند که امروز نگران سلامت انتخابات شده اند؟

 

۱۰ . اخیرا رهبری کمتر از سخنرانی های قبلی خود از لفظ “بصیرت” استفاده می کنند و به ندرت از بی بصیرتی کسانی که به گونه دیگری می اندیشند، سخن می گویند. آیا می توان اینگونه استنباط کرد که تحقق یکی پس از دیگری پیش بینی های فرزندان انقلاب و امام و دلسوزان کشور و نظام باعث چنین تغییری لحنی شده است؟ در این صورت، آیا مشاهده بصیرت منتقدان و بی بصیرتی دوستان، الزامات دیگری ندارد و صرف تغییر لحن و تکرار دغدغه های چهار سال قبل منتقدان احمدی نژاد در همه زمینه ها کافی است؟ آیا انصاف است بزرگمردانی که سه سال قبل واقعیت های امروز را می دیدند و دردمندانه درباره آنها هشدار می دادند، امروز در حصر خانگی باشند و رهبری از سلامت انتخابات بگویند؟ آیا پاسخی برای مردم و تاریخ داریم؟ و بالاتر از آن، آیا خدا را شاهد پیش و پس اعمال خود نمی بینیم و به تعبیر قرآنی، ألم یعلم بأن الله یری/ آیا نمی دانند که که خدا آنها را می بیند؟

=========================================

رکوردشکنی ایران در منطقه به لحاظ تورم و رکود اقتصادی؛ برآوردهای وحشتناک از نرخ واقعی تورم

یک استاد اقتصاد دانشگاه علامه ضمن اعلام سقوط ۸۰ درصدی ارزش پول ملی ایران در برابر دلار طی ماههای اخیر، از افزایش نرخ تورم واقعی بالاتر از نرخ اعلام شده از سوی بانک مرکزی خبر داد و براوردهای موجود از نرخ واقعی تورم را از ۵۰ درصد تا ۱۹۶ درصد اعلام کرد.‌

مهدی تقوی با اشاره به افت شاخص‌های مربوط به اقتصاد کلان ایران، به ایلنا گفت: در طی ماههای گذشته سقوط واقعی ارزش پول ملی در برابر ریال باعث شده است تا رکود تورمی تشدید شود.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به افزایش نرخ تورم بالاتر از آنچه که بانک مرکزی و نهادهای رسمی اعلام کرده اند، بیان کرد: اگر برپایه سبد مرکب از ۲۵۹ قلم و کالا و خدمات را در نظر بگیریم شاید آمار به دست آمده از سوی بانک مرکزی واقعی به نظر برسد اما بر اساس شواهد عینی و بررسی سبد خانوار دهک های مختلف جامعه نرخ واقعی تورم بالاتر از آنچه که اعلام شده است خواهد بود‌.‌

 

تقوی تصریح کرد‌: در حال حاضر نرخ واقعی تورم براساس اطلاعات بدست آمده بیشتر از ۵۰ درصد است اما شواهد عینی حتی این نرخ را فراتر اعلام کردند و نهادهای غیر رسمی آن را در حدود ۱۹۶ درصد محاسبه کردند‌.‌

تقوی، از افت نرخ رشد اقتصادی ایران در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا خبرداد وگفت‌: متاسفانه نرخ رشد منطقه به طور میانگین ۵ درصد افزایش داشته است و در این حالی است که رشد نرخ اقتصادی در ایران منفی بوده است‌.‌

به گفته وی شاید بتوان گفت‌: ایران رکوردار نرخ تورم و کاهش رشد اقتصادی در منطقه خاورمیانه و شمال افریقا باشد‌.‌

=======================================

 در نیمه دوم سال نابودی تولید ملی و سرمایه ایرانی

خرید گندم کشاورزان با قیمتی معادل کاه؛ واردات گندم آلوده از هند 

کلمه – گروه اقتصادی:‌ در حالی که این روزها با تشدید تحریم ها سیاست نفت در برابر غذا هم شدت گرفته که فروش نفت در ازای برخی از کالاها از جمله گندم به قیمت نابودی تولید داخل تمام شده است.

به گزارش کلمه، نمونه بارز این نابودی را می توان در محصول گندم کشاورزان داخلی به نظاره نشست که به گفته یک نماینده مجلس از ۱۴ میلیون تن گندم تولید شده تنها دو میلیون تن به دولت فروخته شده و بیش از ۱۲ میلیون تن توسط بخش خصوصی خریداری شده و به جای مصرف انسانی به سمت مرغداری‌ها سوق پیدا کرده است. نکته فاجعه آمیز آنکه گندم های وارداتی نه محصولی مرغوب بلکه آلوده و غیراستاندارد است.

 

هند از ایران خواسته است در عوض نفتی که می خرد، گندم بیشتری به ایران صادر کند که توازن تجاری برقرار شود؛ توازنی که از سویی قرار است بر مبنای پرداخت روپیه انجام گیرد و از سوی دیگر از طریق گندم هایی که پیش از این آلودگی آنها فاش شد، صورت گیرد.

هند که بیش از ۴۷ میلیون تن گندم در انبارهای خود ذخیره دارد، به طرف ایرانی گفته است که این کار هم باعث خالی شدن انبارهای هند می شود و هم ذخیره شدن ارز ایران! و با همین توجیه، پیشنهاد داده که ایران ۱۰ میلیون تن دیگر از محصول گندم این کشور را نیز خریداری کند. غافل از اینکه در واقع ارزی در ازای نفت صادراتی به دست ایران نمی رسد که بخواهد ذخیره شود.

منصور حقیقت‌پور با انتقاد از واردات گندم گندیده از هند آن را در شأن مردم ایران ندانست و با شرح وضعیت فعلی بازار گندم داخل گفت: بلایی که امسال در بحث خرید گندم گرفتار آن شدیم نامناسب بودن قیمت تضمینی محصولات بود به طوریکه قیمت پیشنهادی ۴۶۵ تومان وزیر جهاد کشاورزی به ۴۲۰ تومان تقلیل یافت و با مصوب شدن این قیمت تضمینی نازل هیچ کشاورزی حاضر نبود محصول خود را به دولت بفروشد.

 

پیش از این کلمه در گزارشی به این مساله پرداخته بود که دولت احمدی نژاد با در پیش گرفتن سیاست فروش نفت به هر قیمت و به صورت عجولانه به معدود خریداران باقی مانده از جمله چین و هند و پاکستان، در عوض پول نفت به شکلی به واردات محصولاتی همچون گندم و برنج از این کشورها بپردازد که استانداردهای سلامتی برای آنها تایید نشده است و احتمال آلودگی آنها می رود.

اکنون این نماینده مجلس هم خواستار آن شده که در تأمین گندم مورد نیاز با سهل‌انگاری‌های صورت گرفته در زمان خرید فکری اساسی صورت بگیرد.

نگرانی های این نماینده از وضعیت نابسامان بازار گندم تولید داخل در حالی است که پیشتر هم  رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران گفته بود: تنها در شش ماه نخست سال ۹۱ میزان واردات محصولات کشاورزی به کشور بیش از ۱۰ میلیون تن بوده که سه میلیون تن آن به گندم اختصاص داشته است. این در حالی است که بر اساس برنامه، قرار بوده تولید داخلی گندم به ۱۴ میلیون برسد، اما دولت گندم کشاورزان را به قیمت تضمینی مناسبی نمی خرد و همزمان به واردات گسترده نیز می پردازد تا بتواند نفت را لااقل به این نحو صادر کند.

 

این مسوول اتاق بازرگانی امروز با اعلام این خبر که  طی ۶ ماه نخست سال جاری نیز بیش از ۳ میلیون تن محصول گندم به کشور ایران وارد شده است، این آمار را نگران کننده خوانده است.

به گفته کریمی پور  این حجم از واردات در حالی است که بر اساس پیش بینی های صورت گرفته قرار بر این بوده میزان تولید گندم در کشور به ۱۴ میلیون تن برسد و حتی کشور ایران در این زمینه صادارت نیز داشته یاشد.

حقیقت‌پور نیز مسئول این بی‌تدبیری‌ها و اقدامات غلط در حوزه تولید و ذخیره‌سازی را دولت و وزارت جهاد و صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد و ادامه داد: ما به رغم از دست دادن فرصت خرید با قیمت مناسب در زمان برداشت محصول گندم امروز ناعلاج هستیم تا با قیمت هزار تومان گندم گندیده از هند وارد کنیم که اصلاً نمی‌توان با آن نان تولید کرد.

احتمال آلوده بودن گندم های وارداتی را عباس رجایی رییس کمیسیون کشاورزی مجلس هم مطرح کرده و در تذکری خواستار آن شده که پیش از اقدام برای واردات این محصول دولت از مراجع ذی صلاح در مورد آن استعلام کند.

 

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه ماجرای برنج‌های آلوده نباید دوباره درباره گندم‌های آلوده تکرار شود، خواستار آن شد که مسئولان امر در وزارت صنعت، معدن و تجارت قبل از انجام هرگونه وارداتی از جمله واردات گندم به کشور حتما تائیدیه مراجع ذیصلاح را اخذ و سپس نسبت به واردات آن اقدام کنند.

فارس به نقل از حقیقت پور تاکید کرد: امروز گندم ما با قیمتی معادل کاه در داخل خریداری می‌شد که به نظر می‌رسد چنین سیاست غلط در سیب‌زمینی نیز تکرار شود که سعی شد برای از بین بردن این مشکل اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

============================================

خيانت اصلاح طلبان به اصلاحات

محمود خامنه اي

زماني در بحبوحه جنگ حضرت امام فرمودند:هرپرچمي كه از دست سرداري بيافتد سردار ديگري ان را بلند مي كند.

در شكل گيري جنبش سبزافرادي نقش سرداري و رهبري جنبش سبزرا بعهده داشتند كه اقايان موسوي و كروبي مهمترين

اين سرداران بودند و انصافا" هم مردانه پاي اين سرداري ايستادند.نظام كه پيش بيني درستي از حوادث بعد از انتخابات

داشت در يك عمل غافلگيرانه و پيشدستانه همه كساني را كه احتمال و توانايي سرداري در جنبش را داشتند دستگير و به

 زندان انداخت وصحنه را از حضور سرداران خالي كرد.


پس از زنداني شدن اقايان موسوي و كروبي به روش ويژه جمهوري اسلامي پرچم مبارزه به زمين افتاد و هيچيك از

اصلاح طلبان نامدار و لايق سرداري وارد ميدان نشدند و پرچم مبارزه را بلند نكردند.خفقان مرگباري فضاي سياسي

كشور را در بر گرفت و همه سر زيز برف فرو بردند.حالا فضا پس از قريب دو سال دچار چنان سكوت سنگين و تلخي

شده است كه هيچ چشم اندازي را نمي توان در مورد شكل گيري و تنفس جنبش سبز تصور كرد.

پرچم به زمين افتاده جنبش سبز توسط هيچ سردار ديگري بلند نشد و همه افرادي كه در قد و قامت سرداري بودند با قبول

سكوت خود و پرهيز از روشن نگه داشتن چراغ جنبش سبز حكومت را دركنترل و مهار جنبش سبز ياري دادند. اين افراد

 حداكثر براي فرار از عذاب وجداني كه وجودشان را فرا گرفته بود به طرح مباحث تئوريك در نشريات ويا سايت هاي

فيلتر شده اي پرداختند كه كمترين مخاطب را داشتند.


پرچم به زمين افتاده جنبش سبز حاصل خيانت اصلاح طلبان لايق سرداري به جنبش سبز و اصلاحات مي باشد.ايا اين

افراد نمي توانستند انجمن ها و يا گروههاي كوچك وفعال متفاوتي را تشكيل دهند و در حالت حد اقلي درخواست مجوز

راهپيمايي هاي خاص را به حكومت ارئه دهند حتي با فرض اينكه حكومت با هيچكدام از درخواستها موافقت نخواهد

 كرد.و با اين روش جنبش را زنده نگه مي داشتند.

طي دو سالي كه از زنداني شدن اقايان موسوي و كروبي مي گذرد و طي چهار سالي كه از زنداني شدن اعضاي سازمان

 مجاهدين انقلاب و جبهه مشاركت مي گذرد، اقايان خاتمي،عبدالله نوري،موسوي خوئيني ها،كرباسچي،نجفي،عبدي و...

چه قدمي را در جهت ازادي اين افراد برداشته اند.ايا اين مفهومي جز خيانت را تداعي ميكند.ايا تئوري پردازي هاي

اين اقايان در شرايط فعلي و بحث بر سر روشهاي اصلاح طلبي در فقدان كوچكترين روزنه اميد سرعقل امدن حكومت

مفهومي جز خيانت به جنبش سبز و رهبران ان دارد؟


اگر حكومت اهل اصلاحات با تئوريهاي شما بود اين همه هزينه نمي كرد.اگر حكومت اهل اصلاحات بود كه با خواهش و

 تمنا اقاي موسوي را وارد كارزار انتخابات نمي كرد و سپس به سركوب ايشان و حركت مردم بپردازد. اساسا تئوري

 هاي اصلاح طلبي متعلق به فضايي است كه ظرفيتي براي اصلاحات وجود داشته باشد.طي دو سال اخير شما كدام

ظرفيت را در حكومت سراغ گرفته ايد كه دست از تئوري پردازي بر نمي داريد و به عمل روي نمي اوريد.طي دو

سال اخير از كداميك از اعضاي جنبش سبز و اصلاح طلبان دلجويي شده است؟ ويا كجا قدري از توهين و فحاشي

 نسبت به جنبش سبزكوتاه امده اند. جنبش سبز بهترين و تاريخي ترين فرصت ممكن را براي اصلاحات در اين

 كشور خلق كرد كه متاسفانه به دليل  عدم وجود جسارت  و شجاعت در ميان تئوري پردازان به زمين نشسته

سوخت و تباه شد.


حكومت هرگز سر سازگاري با اصلاحات و اصلاح طلبي ندارد و سرمايه گذاري هشت صاله اش را با اميدهاي واهي

شما به انتخابات ازاد باد هوا نمي كند.هيچ اينده روشني پيش رو وجود ندارد وشما دريك بازي حكومتي گرفتار امده ايد

 و تا زماني كه دست از تئوري پردازي برنداريد و وارد حوزه عمل نشويد و مردم را وارد فضاي اعتراض نكنيد

هيچ دستاورد اصلاح طلبانه اي نخواهيد داشت.

حكومت با دو بازي خاص يكي دو قطبي كاذب احمدي نژاد ،خامنه اي و ديگري پافشاري بر انرزي هسته اي عملا

شما را به محاق مرگ فرستاد و دو سال تمام زمان خريد.

انچه در شرايط كنوني بسيار بديهي مي نمايد اين است كه تفكر اصلاح طلبي و اصلاحات عملي از يد همه كساني

كه در زمره اصلاح طلبان دسته بندي مي شوند خارج شده است و اگر هم اميد به تغييري برود اين تغيير توسط

 اغياري به انجام خواهد رسيد كه هيچ نسبتي با اصلاحات و جنبش سبز ندارد.

امروزاميد به رضا پهلوي بسيار بيش از اصلاح طلبان مي رود و اين حاصل خيانتي است كه اصلاح طلبان مانده

 در منزل به رهبران جنبش سبزوزندانيان جنبش سبز نمودند.

============================================

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages