Wine problems

0 visualitzacions
Ves al primer missatge no llegit

Derrick Edwards

no llegida,
17 de nov. 2005, 20:18:0317/11/05
a
All,
I installed wine via ports and used winecfg to configure it. When I try to
install Internet explorer with the command wine ie6setup.exe, I get an error
stating that "Setup was unable to download the required componets." This is
where I am stuck at. Can someone help? I also get the following when running
from the command line.
v/r
Derrick

FreeBSD 6.0-STABLE / wine-0.9.1,1

derrick@focus$ wine ie6setup.exe
err:heap:HEAP_CreateSystemHeap system heap base address 0x80000000 not
available
fixme:advapi:DecryptFileA "C:\\windows\\temp\\IXP001.TMP\\" 00000000
err:heap:HEAP_CreateSystemHeap system heap base address 0x80000000 not
available
err:setupapi:DIRID_get_string user id 49001 not found
err:setupapi:DIRID_get_string user id 49001 not found
fixme:advpack:NeedReboot (0x00000000): stub
fixme:richedit:RichEditANSIWndProc WM_SETFONT: stub
fixme:advpack:RunSetupCommand (0x0, "C:
\\windows\\temp\\IXP001.TMP\\IESetup.inf", "ActiveX", "C:
\\windows\\temp\\IXP001.TMP", (null), 0x0, 0x0000000d, 0x0): stub
fixme:advpack:RunSetupCommand (0x0, "C:
\\windows\\temp\\IXP001.TMP\\IESetup.inf", "IE4Setup.Failure", "C:
\\windows\\temp\\IXP001.TMP", (null), 0x0, 0x0000000d, 0x0): stub
fixme:advpack:RunSetupCommand (0x0, "C:
\\windows\\temp\\IXP001.TMP\\IESetup.inf", "ActiveX.Failure", "C:
\\windows\\temp\\IXP001.TMP", (null), 0x0, 0x0000000d, 0x0): stub
fixme:advpack:ExecuteCab (0x0 0x34fa54 0x0): stub
derrick@focus$

_______________________________________________
freebs...@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-ports
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-port...@freebsd.org"

Andrew P.

no llegida,
18 de nov. 2005, 2:32:3518/11/05
a
On 11/18/05, Derrick Edwards <danta...@comcast.net> wrote:
> All,
> I installed wine via ports and used winecfg to configure it. When I try t=
o
> install Internet explorer with the command wine ie6setup.exe, I get an er=
ror
> stating that "Setup was unable to download the required componets." This =
is
> where I am stuck at. Can someone help? I also get the following when runn=
ing
> from the command line.

I have successfully installed IE6 (with some fonts
problem), using a script from here:

http://sidenet.ddo.jp/winetips/config.html

Actually, I'm thinking about creating some kind
of wine infrastructure, so that people can create
ports of win32 apps. Gerald and I might discuss
it later.

Derrick Edwards

no llegida,
18 de nov. 2005, 15:08:0818/11/05
a
On Friday 18 November 2005 02:30, Andrew P. wrote:
It seems that script installs fine but I still get errors. I can not really
see the errors because the windows applications GUI is mangled. Did you
experience any of this?
v/r
Derrick

> On 11/18/05, Derrick Edwards <danta...@comcast.net> wrote:
> > All,
> > I installed wine via ports and used winecfg to configure it. When I try

> > to install Internet explorer with the command wine ie6setup.exe, I get an
> > error stating that "Setup was unable to download the required componets."
> > This is where I am stuck at. Can someone help? I also get the following
> > when running from the command line.

Respon a tots
Respon a l'autor
Reenvia
0 missatges nous