Udhëtimet e ëndrrave verore

1 view
Skip to first unread message

Albes Turist

unread,
May 28, 2013, 10:25:53 PM5/28/13
to
Udhëtimet e ëndrrave verore
 
 
Cdo dite te Premte
Udhëtim në Luginën e Valbonës
 
* Tirane-Koman-Traget- B.Curri -    Valbone
* Valbone
* Valbone-Gjakove-Prizren-Tirane
Nga 59 Euro
 
12 Qershor
Paris, Disneyland, Zvicër, Itali
 
* Tirane-Bari
* Bari-Geneva
* Geneve-Paris
* Paris
* Paris-Milano
* Milano-Bar-Durres
399 Euro
 
14 Qershor
Londër dhe Oxford
 
* Vizite ne Oxford
* Vizite ne Londer Udhetim direkt   14 Qershor
* Prezantimi i Programeve Oxford    Businness College
1300 Euro
Speciale

TUR ME STUDENTE

***Milano ****Gjeneve ****Paris ****Disneyland ****Mynih
*****Salsburg ****Sloveni ***Kroaci
5 nete, Autobus,Guide, 07 Korrik
Vetem 299 Euro
 
Pushime në plazh
Turqi, Greqi, Spanjë, Itali, Kroaci

PUSHIME MALORE
Valbonë, Theth, Rugovë, Zvicër

 
3 Netë në Paris

Avion, Tur, Disneyland

14 Qershor
599 Euro
   
ALBES TURIST Tour Operator
www.albesturist.al | in...@albesturist.al | Tel: (04) 4805222
Keni problem me lexueshmerine?
Lutemi lejoni shfaqjen e fotove

Shperndau: "Posta Juaj"
_______________________________________________
cvs...@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/cvs-all
To unsubscribe, send any mail to "cvs-all-u...@freebsd.org"

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages