Super Ulje per nisje 16 dhe 18 korrik Korfuz dhe Halkidiki

1 view
Skip to first unread message

Albania Explorer

unread,
Jul 15, 2013, 12:30:49 AM7/15/13
to
Oferta p r ne Kalkidhiki

Paketa perfshin: Transport, Hotel me vakte, Siguracion Shendeti ne Udhetim.
Nje femije deri 11 vjec falas.

16-19 Korrik
4 nete/5 dite


Polychrono Beach
***

Pakete BB ? 150
Pakete HB ? 184


Across Coral Blue Beach
***

Pakete BB ? 116
Pakete HB ? 116


Kassandra Palace Hotel
****


Pakete HB ? 30116-23 Korrik
7 nete/8 ditePolychrono Beach
***

Pakete BB ? 299
Pakete HB ? 379


Across Coral Blue Beach
***

Pakete BB ? 298
Pakete HB ? 341


Atrium Hotel
****

Pakete HB ? 382
Pakete AI ? 490
Oferta p r ne Korfuz

Paketa perfshin: Transport, Hotel me vakte, Siguracion Shendeti ne Udhetim.
Nje femije deri 11 vjec falas.

18-22 Korrik
4 nete/5 dite


Hotel Telemachos
**

Pakete BB ? 121
Pakete HB ? 136
Pakete AI ? 163


Apraos Bay Hotel
***


Pakete BB ? 167
Pakete HB ? 194


Aquis Mon Repos Palace
****

Pakete BB ? 242
Pakete HB ? 268
Pakete AI ? 31418-25 Korrik
7 nete/8 diteHotel Telemachos
**

Pakete BB ? 174
Pakete HB ? 203
Pakete AI ? 258


Apraos Bay Hotel
***


Pakete BB ? 176
Pakete HB ? 251


Aquis Mon Repos Palace
****

Pakete BB ? 427
Pakete HB ? 468
Pakete AI ? 514
Ariti Hotel
****


Me mengjes ? 245
Me mengjes dhe darke ? 258


BB = Fjetje dhe mengjes.
HB = Fjetje dhe dy vakte: mengjes dhe darke.
AI = Fjetje dhe tre vakte, plus pijet.


Albanian Explorer
Blvd. "B.Curri", Pallatet 1-Maj,
Nr 4/44 | perballe Gjykates
Tirane

Tel: 04 225 1581 / 04 630 0784

www.albaniaexplorer.com
www.bookinae.com


Skype: albaniaexplorer


Shperndau: "Posta Juaj"


_______________________________________________
cvs...@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/cvs-all
To unsubscribe, send any mail to "cvs-all-u...@freebsd.org"

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages