Стојко Стојков, конечно доби прилика да даде нормално интевју за едно бугарско радио

81 views
Skip to first unread message

ГСтојанов

unread,
Aug 15, 2009, 11:01:31 AM8/15/09
to Macedonia Discussion Group
Водителката не го прекина, го остави да се докаже, му постави нормални
прашања. На крајот се обиде да го испровоцира, но сепак не на
безобразен начин.

Причината веројатно е што ова е радио на бугарското малцинство во
Австралија, па тие, колку толку, се научени да имаат почит спрема
другите народи, и до некаде се излезени од жабарникот во која тоне
Бугарија.

Стојко, како и обични, извонредно елоквентен и разумен во одговорите.

http://www.youtube.com/watch?v=0Z4X2LcJKL4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=C6NihdCWZwo&feature=related

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages