...buna ziua..eu caut un programator...sunt freelancer (webdesign, graphicdesign)

39 views
Skip to first unread message

daniel.nasaudean

unread,
Jun 14, 2012, 4:26:09 AM6/14/12
to lug...@googlegroups.com
buna ziua..caut un pragramator serios..asta e odeea..am unul..dar...nu e serios..
ma intereseaza legatura la baza de dat..etc...sper sa fie cineva (din Bistrita)..care sa vrea sa faca un banutz in plus..:)

o zi buna..si sper sa posteze cat de repede..cineva..ceva..aici
D.

daniel.nasaudean

unread,
Jun 17, 2012, 3:34:11 PM6/17/12
to lug...@googlegroups.com

sa inteleg ca nimeni nu este interesat..???

Calin Miclaus

unread,
Jun 18, 2012, 4:02:12 AM6/18/12
to lug...@googlegroups.com


2012/6/17 daniel.nasaudean <daniel.n...@gmail.com>


sa inteleg ca nimeni nu este interesat..???


Poate din cauză că n-ai specificat un limbaj pe care programatorul ar trebui să-l stăpânească, nici experiența anterioară sau alte cunoștiințe suplimentare. Sau măcar un indiciu despre suma de bani de care e vorba. Job-ul poate fi făcut și remote ? Câte ore/zi ?
De ortografie nu mă leg, că suntem linuxiști/programatori nu lingviști. Totuși... dacă vrei oferte serioase poate ar trebui să formulezi cereri serioase ;)

N-ar fi mai ușor (pentru tine) să te ajuți (nițel) singur ? ;)

--
Călin Miclăuș
--

daniel.nasaudean

unread,
Jun 20, 2012, 10:41:13 AM6/20/12
to lug...@googlegroups.com

..da...recunosc..nu am fost destul de explicit..si pt. asta imi cer scuze

un site..in html..trebuie legat la o baza de date..ca sa nu mai trebuiasca sa se intervina de fiecare data..si dupa cate am inteles..legatura se face prin php...si ceva cu mysql..dar..pt ca nu stiu..de aceea cer ajutorul unor programatori..adica specialistilor..

pret..??este de datoria programatorului sa"mi ceara pret..deci..trebuie sa ne gasim..si apoi sa ne intelegem..si...clar..poate sa lucreze de acasa..de unde vrea..doar ca termenul limita e termen limita..adica..seriozitate..ceea ce am cerut si in mesajul trecut

si in legatura cu ortografia..dinafara de cateva litere..adica "o" in loc de "i"..cred ca nu afost nici o problema...nu cred ca am scris "neam"..sau asa mai departe..

si..oare cum credetiu ca trebuie sa fie de oficial..pe un grup de programatori..???eu cred ca am fost de la inceput..doar ca nu am dat prea multe detalii..

cred ca s"a inteles ceea ce cer...corect..??
multumesc anticipat si o zi buna...
ps. as dorii totusi..ca cei sau cel ce e interesat..sa fie din Bistrita.....vreau sa ma intalnesc cu el..si sa pot lucra cum trebuie...
    si..daca se ofera cineva sa"mi dea si niste lectii..in ceea ce imi trebuie mie...as fi mai mult ca recunoscator..si sunt in stare si sa platesc acelel lectii..
    multumesc inca o data
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages