Ziua Libertății Programelor și 30 de ani de GNU în Cluj-Napoca

2 views
Skip to first unread message

Cristian Moldovan

unread,
Sep 16, 2013, 6:00:14 AM9/16/13
to lug...@googlegroups.com

De Ziua Libertății Programelor, Fundația Ceata organizează evenimente în Cluj-Napoca și în alte 5 orașe românești. Acestea vor fi dedicate proiectului GNU, care împlinește 30 de ani de la lansare.

În curând vor fi anunțate sala în care se va desfășura evenimentul și orarul complet al prezentărilor de programe libere din proiectul GNU.

  • Introducere: proiectul GNU și Fundația Ceata
  • 1 an de Ceata-CJ, de Cristian Moldovan
  • GNU Libtool, de Ștefan Cristian Brîndușă
  • Distribuția liberă Trisquel, de Cristian Moldovan

Vă invităm să vă înscrieți pentru participarea la evenimentul din Cluj-Napoca, completând acest formular.

Pentru mai multe informații, vă invităm să citiți comunicatul oficial.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere. Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Cristian Moldovan
Coordonator local în Cluj, Fundația Ceata
cr...@ceata.org
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages