#پرسشنامه_تحقیقاتی: سنجش اهمیت نسبی عوامل موثر در بکارگیری انبارهای کانتینری داخلی بمنظور کاهش هزینه مبادله کالا در نظام لجستیکی ایران

3 views
Skip to first unread message

Logistics & Supply Chain

unread,
Jan 29, 2022, 1:37:57 PM1/29/22
to Log...@googlegroups.com

#پرسشنامه_تحقیقاتی

 

سنجش اهمیت نسبی عوامل موثر در بکارگیری انبارهای کانتینری داخلی بمنظور کاهش هزینه مبادله کالا در نظام لجستیکی ایران

 

صاحب نظر گرامی، با توجه به کاربردی بودن موضوع تحقیق آقای هادی قدمی (دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه خلیج فارس بوشهر) که به تایید اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین رسیده است، خواهشمند است نسبت به تکمیل پرسشنامه آنلاین ایشان، پس از مطالعه مقدمه زیر اقدام نمایید.

 

https://panel.porsall.com/Poll/Show/0a00fc467a714e2

 

همانطور که به نيکی مي‌دانيد حدود 80% از جمعيت کشور عزيزمان در بالای خط فرضی اتصال سرخس در شمال شرقی به بندر خرمشهر در جنوب غربی استقرار دارند و به همين علت 7 استان وسيع در پايين خط و 24 استان با تمرکز جمعيت ، صنعت و کشاورزی در شمال خط واقع شده است . اين گونه استقرار به معنای جريان ممتد واردات کالا از بنادر جنوبی به استانهای شمالی و بالعکس جريان صادرات از استانهای شمالی به بنادر جنوبی مي‌باشد.

 

استحضار دارید که کانتينرهای حمل دريایی که يک دهه پس از جنگ جهانی دوم و در فضای پر شتاب ساخت و ساز زيرساختهای فنا شده در جنگ در اواسط دهه 1950 توسط آقای مالکوم مک لين آمريکايی که کارآفرينی در حوزه صنعت حمل و نقل بود و سپس با اين ابداع به صنعت کشتيرانی پا گذارد ، چهره دنيا و صنعت کشتيرانی و حمل و نقل را برای هميشه تغيير داد و يکی از عوامل بسيار موثر جهانی شدن ، کاهش هزينه حمل ، کاهش هزينه بسته بندی برای سفرهای دريایی ، تسريع بسيار زياد در حمل و نقل چند وجهی بعلت وجود پلمپ و کاهش صدمات و خسارت در هنگام تخليه و بارگيری از وسيله ای به وسيله ديگر بود.

 

عليرغم بهره مندی کشور از تعداد بسيار قابل توجهی گمرکات داخلی عمدتا در مراکز استانها ، متاسفانه بسياری از واردکنندگان کالا مي‌بايستی کانتينرهای خالی در اختيارشان را پس از تخليه کالا در انبارهايشان مجددا با پرداخت هزينه و ريسک به بنادر جنوبی منتقل نمايند و صادرکنندگان نيز مي‌بايستی کالای صادراتی خود را با کاميون به بنادر حمل و سپس عمليات بارگيری به کانتينر و اظهار گمرکی را به انجام رسانند. هر دو سويه ذکر شده نه تنها متضمن زيان واردکننده و صادرکننده مي‌باشد که نهايتا اين زيان به اقتصاد ملی از طريق افزايش هزينه توليد و کاهش قدرت خريد مردم تحميل مي‌شود .


در زير چند عامل مهم در حمل کانتينری ذکر مي‌شود :


🔶  افزايش هزينه نهاده های توليد در واردات کالا با پرداخت کرايه حمل عودت کانتينر خالی و دموراژ آن تا وصول به دپو

🔷 افزايش ريسک سو استفاده از کانتينر در مسير بازگشت و خسارت به کانتينر علاوه بر افزايش دموراژ

🔶  افزايش هزينه کالای صادراتی بدليل هزينه زياد عمليات در حوزه بنادر  و گاها خسارت به کالا در اثر تخليه و بارگيری مضاعف

🔷 افزايش ترافيک جاده ای که زيان بسيار زيادی را از طريق نگهداری راه ها و تصادفات هم در حوزه آسيب های اجتماعی و هم در حوزه اقتصاد کلان به کشور وارد ميکند

🔶  افزايش شدت مصرف انرژی و آلودگی زيستبوم کشور

 

با عنايت به نکات بالا، به عنوان دانشجوی حوزه صنعت کشتيرانی و لجستيک بر آن شدم تا پايان نامه و مطالعه خود را برای بهبود و کارآمدی بيشتر هزينه و زمان بر بکارگيری انبارهای کانتينری داخلی ( Inland Container Depot ) که به ICD شهره هست  در حوزه واردات و صادرات کانتينری متمرکز نمايم و بدين منظور  پرسشنامه حاضر برای جمع آوری داده های مورد نیاز جهت تکمیل پایان نامه دوره کارشناسی ارشد تحت عنوان "بررسی عوامل موثر در بکارگیری انبارهای کانتینری داخلی در کاهش هزینه لجستیکی با رویکرد SWOT-AHP" می باشد و اطلاعات و نتایج حاصله فقط به همین منظور مورد استفاده قرار خواهد گرفت. بخش اول آن مربوط به ویژگی های فردی و تحصیلاتی جنابعالی و بخش دوم مربوط به دیدگاه های شما در خصوص سوالات مربوط به تحلیل عوامل موثر بر بکارگیری انبارهای کانتینری داخلی (ICD) بر کاهش هزینه نظام لجستیکی می باشد. یقینا موفقیت اینجانب در این پژوهش مرهون همکاری صمیمانه جنابعالی خواهد بود که بدینوسیله از زمان اختصاص داده شده توسط شما جهت تکمیل این پرسشنامه تشکر و قدردانی می نمایم.

 

   لینک تکمیل پرسشنامه:


https://panel.porsall.com/Poll/Show/0a00fc467a714e2

 

آمادگران low.jpg


🟢🔵🟣🔴🟠🟡


مدیریت زنجیره تامین آمادگران

📱موبایل/تلگرام 09912801240

☎️ تلفن: 42498900

📩 ایمیل: amad...@gmail.com

📲کانال تلگرام آمادگران:

@amadgaran

🇮🇷 کانال تلگرام اندیشکده لجستیک:

https://t.me/Logiscm

👥 پیوستن به شبکه ایمیلی اندیشکده لجستیک:

https://groups.google.com/g/Logiscm



Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages