Ombygningsudsalg samt åbent hus i Lotte Kjøllers atelier

0 views
Skip to first unread message

Billedkunstner Lotte Kjøller

unread,
Jan 25, 2018, 4:50:11 AM1/25/18
to lk-kunst_dk

Ombygningsudsalg samt åbent hus i anledning af Lotte Kjøllers 52 års fødselsdag i hendes kunstværksted Ateliér Lk-kunst.dk i Vanløse d. 3/2

På Bogholder Allé 66 i Vanløse har der i mange år ligget et rigtigt kunstnerværksted fyldt af malerier, tegninger, skulpturer, litografier og oplevelser. Det ejes af billedkunstner Lotte Kjøller som i år holder 52 års fødselsdag og ombygningsudsalg efter renovation af hendes værksted Ateliér Lk-kunst.dk. Der er nye vinduer og døre samt lokalerne er blevet repareret og ommøbleret og er nu klar til at blive vist til offentligheden. Lotte vil sælge ud af sin kunst med gode tilbud helt ned til 50% på nogle ting, og i den anledning åbner hun sit Ateliér for alle, der har lyst til at kigge forbi og se hvor flot her er blevet.

Lotte Kjøllers fødselsdag og ombygningsudsalg holdes i hendes kunstnerværksted ”Ateliér Lk-kunst.dk” i Vanløse d. 3/2 kl. 13-17. Der vil være masser af kunst at se sig lun på, kaffe, te, vin og lidt til ganen og hjertet. I anledning af  ombygningen og fødselsdagen vil der være store rabatter på alle gamle billeder, samt 10 % på nye billeder denne dag. Der vil være levende musik af Lars. Så kom og gør et godt køb i en mørk og kold tid og få en oplevelse!

Lottes ateliér har ligget på Bogholder Allé i mange år. Sammen med Vanløse har Lotte Kjøller vokset sig stærk som kunstner. Hun er nu medlem af Billedkunstnernes Forbund(BKF) og Danmarks Forfatterforening(DF) som illustrator og digter.  Lotte debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1995 og 96. I 1997 studerede hun på kunstakademiet Ecole Des Beaux Artes, Paris. Efter rejsen blev hun antaget på Kunstnernes Sommerudstilling i 2000 og 01. Lotte har nu udstillet mange meriterende steder både i Danmark og i udlandet. Hun er fast kunstner i PAKs Gallery i Østrig. Hendes værker er blevet antaget rundt om i verden på internationale censurerede udstillinger og muséer. Man kan smugkigge på Lottes store hjemmeside: www.Lk-kunst.dk  hvor der findes en fyldig CV samt mere end 100 værker, samt et link til tegneskolen.

Lotte Kjøller underviser i små grupper eller ene-undervisning i tegning/maling, så hvis du har en kunstner i maven så tøv ikke…kom!. Undervisningen foregår mellem elev og kunstner  i Atelier Lk-kunst.dk og alle, der har lyst, er velkommen til at kigge forbi og tale om det. Man kan også se på Lottes hjemmeside www.Lk-kunst.dk og derfra klikke sig ind på kunstskolen. Des uden har Lotte en mailliste, der får en invitation, hver gang hun udstiller eller holder Åbent Hus. Vil du gerne tilmeldes denne liste kan du maile til L...@Lk-kunst.dk og oplyse dit navn og mail, så bliver du tilmeldt.

Du finder Lotte Kjøllers spændende kunstnerværksted  Atélier Lk-kunst.dk på Bogholder Allé i Vanløse lige overfor restaurent Que Pasa. Det er kun 7 min. gang fra Vanløse metro og s- station samt med buslinierne 22, 10, 31,142 næsten til døren. Adressen er Ateliér Lk-kunst.dk v. Billedkunstner Lotte Kjøller, det ligger Bogholder Allé 66 kld. th. 2720 Vanløse. Tlf: +45 2383  0717. Nyhedsbrev: Lk-kunst-nyhedsbrev.blogspot.dk. Ud over Åbent Hus holder Atélier Lk-kunst åben efter aftale og inviterer både private, grupper, gallerier og kunstforeninger på besøg. Så kig endelig forbi!

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages