remaster kuliax

1 view
Skip to first unread message

Frans Thamura

unread,
May 3, 2009, 9:21:11 AM5/3/09
to kul...@googlegroups.com
hi semuanya

saya tertarik untuk "request" atau kalau gak bisa yah remaster buat
kuliax sendiri,

karena saya lihat kuliax ini focus di distro yg dikasih Java

boleh tahu prosedurnya gimana yah

--
--
Frans Thamura
Meruvian. Java and Enterprise OSS

Mobile: +62 855 7888 699
Blog & Profile: http://frans.thamura.info

We provide services to migrate your apps to Java (web), in amazing
fast and reliable.

Arya Sabda

unread,
May 3, 2009, 8:23:09 PM5/3/09
to kul...@googlegroups.com
distro yang fokus ke java juga udah ada kok, coba lihat ETIX[1]

dari about page nya:

ETIX is linux distribution.It’s created from scratch and use linux live script to make ETIX become Live.ETIX try to be simple,useful and beautiful.

ETIX include Kernel 2.6.23.8,JDK 6,BlueJ for learning about object oriented programming in java.ETIX use light desktop EDE.ETIX ISO just only 350 MB without NetBean and 430MB with NetBean,feedback or question (and maybe donation :- ) ) can be sent to candraa...@gmail.com


2009/5/3 Frans Thamura <fr...@meruvian.org>

Yuda Nugrahadi

unread,
May 4, 2009, 1:54:36 AM5/4/09
to kul...@googlegroups.com, kuliax...@googlegroups.com
Pada 3 Mei 2009 20:21, Frans Thamura <fr...@meruvian.org> menulis:
>
> hi semuanya
>
> saya tertarik untuk "request" atau kalau gak bisa yah remaster buat
> kuliax sendiri,
>
> karena saya lihat kuliax ini focus di distro yg dikasih Java
>
> boleh tahu prosedurnya gimana yah
>
>
bukan hanya java saja tapi sebisa mungkin aplikasi yang biasa dipakai
di perkuliahan.
Requestnya sebatas apa pak ??
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages