בס"ד
שלום לכולם,
דיברתי עם ציפי לגביי שריון מקום וכמו כן, שלחנו לה את ההזמנה על מנת לקבל פידבק וזוהי תשובתה (למטה).
היא ביקשה שתתקשרו אליה מחר בבוקר (חמישי) והיא תסגור איתכם את כל הפרטים (מקרן וכו'..), היא מעוניינת לדעת ולהעביר לאלי מנהל אגף הרווחה את פרטי התוכנית ליום השיא כדי לוודא שזה אפקטיבי למחלקות.
בנוסף, היא רוצה לדעת איך תשתפו את הפעילים.
אנא תעדכנו אותי ואת רותי לגביי ההתקשרות עימה.
לגביי ההזמנה- כיוון שהיא בקובץ pdf אני לא יכולה להוסיף את הפרטים המתבקשים, אנא שלחו לי את ההזמנה עד מחר כשהיא במלואה.
ניתן ליצור קשר עם ציפי גם במייל zar...@ariel.muni.il
תודה,
רותי וליהי.
נ.ב זה הפוש האחרון אז עוד כמה מאמצים קטנים.
|
ליהי הי
חסר בפרסום את הלוגו של המרכז האוניברסיטאי וכן את הלוגו של האגף לשירותים חברתיים , כמו כן הבנתי שיש בעיה לגבי המקום , במידה ויש בעיה עם המקום אני אשריין לכם את מועדון אמצע הדרך הוא נמצא ברחוב צה"ל 1. כמו כן הנושא אינו קהילה נגישה באריאל, אלה סדנא לנותני שירותים בעיר.
אליה ואני נשמח לעמוד לרשותכם במידה ויש לכם שאלות נוספות.
ב ב ר כ ה ציפי
From: ליהי פראוי [mailto:lihi...@walla.com]
זוהי ההזמנה שהקבוצה שלנו מעוניינת להוציא ליום השיא, אנחנו נוסיף את הפרטים החסרים. לאישורכם. Walla! Mail - Get your free unlimited mail today |