Prim Borcu Olana Kolaylık Geliyor

0 views
Skip to first unread message

neslihan

unread,
Mar 31, 2010, 2:58:31 AM3/31/10
to balb...@googlegroups.com, karadeni...@googlegroups.com, yenib...@googlegroups.com, vice...@googlegroups.com, cimeni...@googlegroups.com

Prim Borcu Olana Kolaylık Geliyor

Çarşamba, 31 Mart 2010 09:35

ANKARA - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, SSK ve Bağ Kur prim borçlarının yeniden yapılandırılması konusunda bir önerge vereceklerini ve Genel Kurul'da görüşülen İstihdam Paketi'ne düzenlemenin ekleneceğini açıkladı.

Çelik, SSK ve Bağ Kur prim affı konusunda düşünülen sistemin ise prim borçlarının 3 aylık bir süre içinde ödenmesi halinde faizin yüzde 85'inin, 1 yıllık süre içinde ödenmesi halinde yüzde 55'inin ve 2 yıllık süre içinde ödenmesi halinde de yüzde 30'unun silineceğini kaydetti.

--
Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun?



http://groups.google.com.tr/group/balbocugu?hl=tr

ﻛ є η   ط ц   ĸ α ℓ ط í η   ط í я τ α иє s í s í η . . .

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages