Re: {Praethuismail} after party

1 view
Skip to first unread message

Hans Nijntjes

unread,
Feb 8, 2010, 6:21:37 AM2/8/10
to kabe...@googlegroups.com
Mag ik mij de mening van Cor aansluiten ? Hij had het m.i. niet beter kunnen verwoorden.

BTW. Ik denk dat ik ook kom

Cor Reijn <cor-...@tele2.nl> wrote:

>Hallo Paul,
>Gezien de hoeveelheid positieve reacties die ik de laatste week in het praathuis lees neem ik aan dat een After Party er wel in zit,hoewel ik wel bang ben dat je gelijk krijgt en er misschien veel meer mensen komen dan de Fabriek aan kan,mocht je toch besluiten om het door te laten gaan dan denk ik dat je er niet te lang mee moet wachten om het iedereen te laten weten,een mededeeling in die trand en een oproep om het door testuren geplaatst in het praathuis zou de boel in gang kunnen zetten,niet vergeten om ook een tijdstip van aanvang er nog bij te zetten,en dat er GEEN programma is of komt,dan weet iedereen waar hij aan toe is.Ik hoop niet dat je vindt dat ik op de feiten vooruit loop,maar het lijkt wel of de mensen toch allemaal op een after party zitten te wachten.
>groetjes van cor
>PS ik weet niet hoeveel mensen nu de praathuis berichten automatisch op hun computer krijgen,maar voor dat Rob mensen gaat afsluiten zou het bericht toch de deur uitmoeten denk ik.
>Het lijkt mij prakties als je dat met Rob overlegt.
>
>--
>Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor het Praethuis van de 'Kabelgatreunie 2009' (Google discussiegroep).
>
>Met een simpel mailtje aan: kabe...@googlegroups.com zet je ook jouw bericht op het prikbord van het Praethuis!
>
>Ga naar het Kabelgat Praethuis op http://groups.google.nl/group/kabelgat?hl=nl?hl=nl voor meer opties; nadat je bent ingelogd kun je daar zelf je instellingen veranderen.
>
>Wil je wel lid blijven, maar geen Praethuismail meer ontvangen? Stuur eenvoudig een mailtje aan webr...@kabelgat.nl en het wordt voor je geregeld! Als je je lidmaatschap van het Praethuis helemaal wilt beëindigen, stuur je een e-mailbericht naar kabelgat+u...@googlegroups.com* .
>
>LET OP:
>1: afmelden of wijzigen werkt alleen als je mailt vanaf het Email adres waarmee je bent aangemeld!!
>2: Lees s.v.p. vóór 13-02-2010 het bericht over de mail in het Praethuis en neem zonodig actie.

Reply all
Reply to author
Forward
Message has been deleted
0 new messages