Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya (sms/email untuk medapatkan no id) sebagai sponsor/upline.
Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).
Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase
Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.
Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya (sms/email untuk medapatkan no id) sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri atau Shaklee trial pack online or offline.
Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee Trial Pack?
Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda,(sms/email untuk medapatkan no id).
Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh email ke asli...@yahoo.com untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.
Dengan menjadi ahli di bawah group saya (menggunakan ID saya sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.
Antara kelebihan menjadi ahli, Shaklee tawarkan:
- Cash Bonus - Cash ialah untung berbentuk wang tunai yang diberikan oleh Shaklee untuk mereka yang mencapai kelayakan yang telah ditetapkan setiap bulan.
- Car Bonus - Shaklee tidak menyediakan sebuah kereta tetapi memberi Car Bonus dalam bentuk RM sekiranya layak. Mereka yang layak boleh menggunakan RM yang diberikan untuk membeli kereta idaman.
- Convention Bonus - Convention ini merupakan pakej pelancongan 5-Bintang yang ditanggung 100% oleh Shaklee khas untuk ahli Shaklee yang layak. Sama ada dalam atau luar negara TERMASUK umrah dan ziarah.
Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli dan mengetahui dengan lebih lanjut, boleh terus hubungi saya di talian 019-4195002 pada bila-bila masa saja..
InsyaAllah saya sedia melayani anda. Jom berbisnes bersama Shaklee.