Авантура у џунгли (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom

3 views
Skip to first unread message

Lina Dyer

unread,
Jul 28, 2021, 2:04:44 PM7/28/21
to Jungle Cruise cijeli film 2021
Gledaj !! Avantura u džungli ceo film. (Avantura u džungli) ceo film online.Gledaj Avantura u džungli cijeli film serbija.Avantura u džungli film na mreži pun protok. gledajte online film Avantura u džungli (2021) na engleskom titlu. pogledati i preuzeti Avantura u džungli ceo film HD 720- UHD 1080 - 4K - BLU RAY.

🟢 puštati film 👉  https://bit.ly/3BJ8p1Q

🟢 puštati film 👉  https://bit.ly/3BJ8p1Q
maxresdefault-11.jpg
Наслов : Авантура у џунгли 
Оригинални наслов : Jungle Cruise 
Алтернативни наслови : 幻險森林奇航 
Режирао : David Lazan 
Цаст : Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti 
Жанр : Авантуристички, Фантастика, Комедија, Акциони 
Земље : United States of America 
Производне компаније : Walt Disney Pictures 
Датум изласка : 2021-07-28 
Рун Тиме : 127 min. 

pregledaj korisnika
Инспирисан чувеном темом из Дизниленда, АВАНТУРА У ЏУНГЛИ је филм препун узбуђења и експедиција кроз џунгле Амазона у којој главне улоге играју Двејн Џонсон, харизматични капетан речног брода и Емили Блант, посвећени истражитељ на мисији.

Ne zamarajte se pitanjem zašto su spomenuti fanatici jedini ljudi poslani da istražuju pad aviona u stranoj zemlji; "F9" neće pružiti odgovore na to, a još manje na to kako i zašto neka od posade odlazi u stvarni svemir do zadnjeg koluta. Ovi filmovi zahtijevaju da se samo zaigrate sa spletkama kokamamija, a zauzvrat, Justin Lin (najbolji od režisera "F&F-a", vratio se na čelo prvi put od br. 6) stvorit će prekrasan metel automobilske destrukcije koji igra poput Wilea E. Coyotea i MC-a Escher se takmičio u Cannonball Runu. (Lin i Daniel Casey dijele scenaristički kredit.)

Samo zato što su filmovi "Brzi i žestoki" glupi, nemojte pretpostavljati da ih je lako napraviti; mnoštvo bezdušnih otmica - sjeća li se netko "Need for Speed"? - demonstrirati da ove produkcije zahtijevaju veliku vještinu i određenu vrstu laganog dodira. Tijekom devet filmova upoznali smo mnoštvo likova iz ove "porodice", a "F9" neprestano pronalazi nove i zanimljive načine da naizgled sve njih izvuče na trenutak u centru pažnje.
(Dok dođemo do "Fast 10: Your Seat Belts" ili onoga što će nazvati sljedećim, trebat će solidnih sat vremena vremena da samo sustignemo sve prateće igrače.)

Ako su ovi filmovi, u svom malom zanemarivanju fizike i gravitacije, superherojski filmovi s automobilima umjesto pelerina, to su i sapunice koje su natopljene s dovoljno testosterona i benzina kako bi muškarci koji su strejt uživali u zapletima poput „nikad prije“ spomenuti otuđeni rođak “i„ mrtva osoba koja to nije “, a da se nisu osjećali posramljeno. Ovdje otuđeni rođak je Jakob Toretto (Jon Cena), brat kojeg je Dom (Vin Diesel) očito imao cijelo vrijeme, a da nikada nije razgovarao o njemu. U flešbeku saznajemo da Dom krivi Jakoba za smrt njihovog oca u vatrenoj trci, protjerujući iz porodice svog mlađeg brata i sestru.
Braća imaju sestru, naravno: Miju (Jordana Brewster), koja ovog puta obavlja više posla nego inače, iako se čini da je film posebno nezainteresiran za njen odnos sa Jakobom i kako se to odigralo u ukupnoj dinamici porodice Toretto. Ovo je film o muškarcima i braći, muškarcima i očevima i muškarcima i automobilima, a sestre, očigledno, mogu samo skočiti na kraj reda.
Jakob je vezan za zavjeru u kojoj je podla kreten koji će nadjačati sve računare planete, tako da je na Domu i njegovom timu - Letty (Michelle Rodriguez), Teju (Chris “Ludacris” Bridges), Romanu (Tyrese Gibson) Ramsey (Nathalie Emmanuel) i Sean (Lucas Black), da nabrojimo samo neke - da zaustave negativce, koje financira sin diktatora Eurotrasha Otto (Thue Ersted Rasmussen) i koji imaju koristi od tehničkog znanja podlih Šifra (Charlize Theron).
Avantura u džungli cijeli film 2021
Avantura u džungli cijeli film 2021
Avantura u džungli cijeli film na mreži
Avantura u džungli full movie HD
Avantura u džungli kompletan film besplatan
Avantura u džungli kompletan film sa titlom
Avantura u džungli potpuni sat na mreži
Avantura u džungli full watch HD
Avantura u džungli full watch free online
Avantura u džungli dovršavanje HD-a
Avantura u džungli dovršavanje subverzije
Avantura u džungli dovršavanje besplatnog rada na mreži
Avantura u džungli watch sub english
Avantura u džungli gledaj pod-kroasasa
Avantura u džungli gledaj sub hongaria
Avantura u džungli gledaj pod Bosnom
Avantura u džungli sat sub cekoslovačka
Avantura u džungli gledaj sub ukrain
Avantura u džungli sat sub italian
Avantura u džungli sat sub franch
Avantura u džungli gledaj sub nemačka
Avantura u džungli sat sub deucth
Pogledajte cijeli film Avantura u džungli na mreži
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages