Изтегли}} Круиз в джунглата 2021 Целият филм HD

2 views
Skip to first unread message

qwer wqeq

unread,
Aug 5, 2021, 1:14:19 AM8/5/21
to Jungle Cruise (2021) Movie Download Free 720p
Д -р Лили Хаутън прибягва до помощта на мъдрия капитан Франк Волф, за да я отведе по Амазонка в неговата разтрошена лодка. Заедно те търсят древно дърво, което притежава силата да лекува - откритие, което ще промени бъдещето на медицината.Режисьор: Jaume Collet-Serra
Въз основа на: Круиз в джунглата; от Disney Parks
Бюджет: 200 милиона долара
История от: Джон Норвил; Джош Голдщайн; Глен Фикара; Джон Рекуа


jcruise-02.jpg

Jungle Cruise е американски фентъзи приключенски филм от 2021 г., режисиран от Jaume Collet-Serra по сценарий, написан от Glenn Ficarra, John Requa и Michael Green, базиран на едноименната атракция на тематичния парк на Уолт Дисни. [1] Продуциран от Walt Disney Pictures, във филма участват Дуейн Джонсън, Емили Блънт, Джак Уайтхол, Джеси Племонс и Пол Джамати и следва капитана на малка речна лодка, който прекарва група пътници през джунглата в търсене на Дървото на живота.

Плановете за игрален филм, базиран на пътуването с Jungle Cruise, започнаха през 2004 г. след успеха на Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl година по -рано. Проектът беше в латентно състояние до 2011 г., когато Том Ханкс или Тим Алън бяха назначени за звезда, въпреки че тази версия отпадна и Джонсън беше хвърлен през август 2015 г., а Блънт през следващия януари. Останалата част от актьорския състав се присъедини през пролетта на 2018 г., като снимките ще се проведат в Хаваите и Атланта, Джорджия от май до септември същата година.

След едногодишно забавяне поради пандемията COVID-19, Jungle Cruise беше пуснат в САЩ на 30 юли 2021 г., едновременно в кината и цифрово чрез Disney+ с Premier Access. Филмът е спечелил над 71 милиона долара в световен мащаб, а също така спечели 30 милиона долара от Disney+ Premier Access през първия си уикенд. Филмът получи смесени отзиви от критиците, които похвалиха химията и развлекателните ценности на Джонсън и Блънт, но критикуваха сценария и изобилието от CGI.

През 16 век Дон Агире води испанските конкистадори в Южна Америка, за да търси Сълзите на Луната, митично дърво, чиито венчелистчета могат да излекуват всяка болест, да излекуват всички наранявания и да вдигнат всяко проклятие. След като много конкистадори умират, местно племе лекува оцелелите с венчелистчетата на дърветата. Когато вождът на племето отказва да разкрие местоположението на дървото, Агире го намушква и хората му унищожават селото. Умиращият вожд проклина конкистадорите, правейки ги безсмъртни и неспособни да изпуснат от поглед река Амазонка. В противен случай джунглата ще ги завладее.

През 1916 г. в Лондон изследването „Сълзите на Луната“ на д -р Лили Хаутън е представено от нейния брат Макгрегър пред Кралското общество, като се твърди, че венчелистчетата на дървото могат да революционизират медицината и да подпомогнат военните усилия на Великобритания. Houghtons искат достъп до наскоро придобит артефакт със стрела, който според Лили е ключов за намирането на дървото. Асоциацията отхвърля искането, вярвайки, че дървото е мит и жените учени са по -ниски. Лили открадва върха на стрелата и карта, като избягва на косъм принц Йоаким, немски аристократ, който също търси дървото, за да помогне на Германия във войната.

Лили и Макгрегър пътуват до Бразилия, където се срещат с Франк Волф, речен водач, който води разходки в джунглата, разкрасени с фалшиви опасности и банални каламбури. Лили иска да наеме Франк, който да я ръководи при търсенето на дървото, но той отказва, казвайки, че е твърде опасно и дървото е мит. Той се замисля, след като вижда, че Лили притежава върха на стрелата. След като откраднаха обратно своя лодков двигател, Франк и Хоутънс заминават, но са атакувани от Йоахим в немска подводница. Групата се измъква невредима и тръгва надолу по реката, придружена от любимия ягуар на Франк, Проксима.

В каютата на Франк Лили забелязва снимки и скици на съвременни изобретения, както и рисунки и изследвания на Сълзите на Луната. Тя обвинява Франк, че е търсил дървото, но той твърди, че отдавна се е отказал. Племето "канибал" завладява групата, но това е само още една от предварително уговорените фалшиви опасности на Франк. Вождът на племето превежда символите на стрелата, разкривайки местоположението на дървото и че то цъфти само под кървава луна.

Междувременно Йоахим намира проклетите конкистадори, които са вкаменени в пещера. Той отклонява речната вода, за да ги освободи, и предлага да вдигне проклятието им, ако изтеглят върха на стрелата. Конквистадорите се съгласяват и атакуват племето. Франк е смъртоносно намушкан, когато Лили поема върха на стрелата и бяга от реката до мястото, където испанците не могат да преминат границата на проклятието.

За шок на Houghtons, напълно съживеният Франк е намерен на следващата сутрин. Той разкрива, че е Франсиско, един от проклетите конкистадори в благороден стремеж да спаси тежко болната дъщеря на Агире. Когато испанците нападнаха местните, Франк защити селото. След години на борба, Франк хвана Агире и хората му в пещерата, където се превърнаха в камък. След това той прекара векове в търсене на дървото, за да вдигне собственото си проклятие, но се отказа.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages