Op tv:Jungle Cruise 2021 film Kijken Online

1 view
Skip to first unread message

qwer wqeq

unread,
Aug 5, 2021, 1:42:15 AM8/5/21
to Jungle Cruise (2021) Movie Download Free 720p
Dr. Lily Houghton roept de hulp in van de bijdehante schipper Frank Wolff om haar met zijn gammele boot naar de Amazone te brengen. Samen zoeken ze naar een oude boom die de kracht heeft om te genezen - een ontdekking die de toekomst van de geneeskunde zal veranderen.Regisseur: Jaume Collet-Serra
Gebaseerd op: Jungle Cruise; door Disney Parken
Budget: $ 200 miljoen
Verhaal door: John Norville; Josh Goldstein; Glenn Ficarra; John Requa

Jungle Cruise is een Amerikaanse fantasy-avonturenfilm uit 2021, geregisseerd door Jaume Collet-Serra naar een scenario geschreven door Glenn Ficarra, John Requa en Michael Green, gebaseerd op de gelijknamige attractiepark van Walt Disney.[1] Geproduceerd door Walt Disney Pictures, de filmsterren Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall, Jesse Plemons en Paul Giamatti, en volgt de kapitein van een kleine rivierboot die een groep reizigers meeneemt door een jungle op zoek naar de Tree of Life.

Plannen voor een speelfilm gebaseerd op de Jungle Cruise-rit begonnen in 2004 na het succes van Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl het jaar ervoor. Het project sluimerde tot 2011, toen Tom Hanks of Tim Allen de hoofdrol zouden spelen, hoewel die versie niet doorging en Johnson in augustus 2015 werd gecast en Blunt in januari. De rest van de cast trad toe in het voorjaar van 2018, en de opnames vonden plaats in Hawaii en Atlanta, Georgia van mei tot september van dat jaar.

Na een jaar vertraging vanwege de COVID-19-pandemie, werd Jungle Cruise op 30 juli 2021 in de Verenigde Staten uitgebracht, gelijktijdig in de bioscoop en digitaal via Disney+ met Premier Access. De film heeft wereldwijd meer dan $ 71 miljoen opgebracht en tijdens het openingsweekend $ 30 miljoen verdiend met Disney+ Premier Access. De film ontving gemengde overzichten van critici, die de chemie van Johnson en Blunt en de amusementswaarden prezen, maar kritiek hadden op het scenario en de overvloed aan CGI.

In de 16e eeuw leidt Don Aguirre Spaanse conquistadores naar Zuid-Amerika om te zoeken naar de Tears of the Moon, een mythische boom waarvan de bloembladen elke ziekte kunnen genezen, alle verwondingen kunnen genezen en elke vloek kunnen opheffen. Nadat veel conquistadores zijn gestorven, geneest een lokale stam de overlevenden met de bloembladen. Als het stamhoofd weigert de locatie van de boom te onthullen, steekt Aguirre hem neer en vernietigen zijn mannen het dorp. Het stervende opperhoofd vervloekt de conquistadores, waardoor ze onsterfelijk worden en de Amazone niet meer uit het zicht kunnen laten. Anders zal de jungle ze vangen.

In 1916 Londen, Dr. Lily Houghton's Tears of the Moon onderzoek wordt gepresenteerd door haar broer, MacGregor, aan de Royal Society, bewerend dat de bloembladen van de boom een ​​revolutie teweeg zouden kunnen brengen in de geneeskunde en de Britse oorlogsinspanning zouden kunnen ondersteunen. De Houghtons vragen om toegang tot een recent verworven pijlpuntartefact dat volgens Lily de sleutel is tot het lokaliseren van de boom. De vereniging ontkent het verzoek, in de overtuiging dat de boom een ​​mythe is en dat vrouwelijke wetenschappers inferieur zijn. Lily steelt de pijlpunt en een kaart en ontwijkt ternauwernood Prins Joachim, een Duitse aristocraat die ook de boom zoekt om Duitsland te helpen in de oorlog.

Lily en McGregor reizen naar Brazilië waar ze Frank Wolff ontmoeten, een riviergids die goedkope junglecruises leidt, verfraaid met nepgevaren en melige woordspelingen. Lily wil Frank inhuren om haar te begeleiden bij het zoeken naar de boom, maar hij weigert en zegt dat het te gevaarlijk is en dat de boom een ​​mythe is. Hij heroverweegt na het zien dat Lily de pijlpunt bezit. Na het stelen van zijn teruggenomen bootmotor, vertrekken Frank en de Houghtons, maar worden aangevallen door Joachim in een Duitse onderzeeër. De groep ontsnapt ongedeerd en reist stroomafwaarts, vergezeld van Frank's huisdierenjaguar, Proxima.

In Franks hut ziet Lily foto's en schetsen van moderne uitvindingen, evenals tekeningen en onderzoek naar de Tears of the Moon. Ze beschuldigt Frank van het zoeken naar de boom, maar hij beweert dat hij het al lang geleden heeft opgegeven. Een 'kannibaal'-stam neemt de groep gevangen, maar dit is gewoon weer een van Franks vooraf afgesproken nepgevaren. De stamleider vertaalt de symbolen van de pijlpunt en onthult de locatie van de boom en dat deze alleen bloeit onder een bloedmaan.

Ondertussen lokaliseert Joachim de vervloekte conquistadores die versteend zijn in een grot. Hij leidt rivierwater om om ze te bevrijden en biedt aan om hun vloek op te heffen als ze de pijlpunt terughalen. De conquistadores gaan akkoord en vallen de stam aan. Frank wordt dodelijk gestoken als Lily de pijlpunt neemt en wegrent van de rivier naar waar de Spanjaarden de grens van de vloek niet kunnen overschrijden.

Tot schrik van de Houghtons wordt de volgende ochtend een volledig herleefde Frank gevonden. Hij onthult dat hij Francisco is, een van de vervloekte conquistadores op een nobele zoektocht om de ernstig zieke dochter van Aguirre te redden. Toen de Spanjaarden de inboorlingen aanvielen, verdedigde Frank het dorp. Na jaren van vechten, sloot Frank Aguirre en zijn mannen op in de grot waar ze in steen veranderden. Daarna bracht hij eeuwen door met zoeken naar de boom om zijn eigen vloek op te heffen, maar gaf het op.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages