720p}} Jungle Cruise 2021 En hel film

1 view
Skip to first unread message

qwer wqeq

unread,
Aug 5, 2021, 1:26:02 AM8/5/21
to Jungle Cruise (2021) Movie Download Free 720p
Dr. Lily Houghton får hjælp fra den klogske skipper Frank Wolff til at tage hende ned i Amazonas i sin ødelagte båd. Sammen leder de efter et ældgammelt træ, der besidder magten til at helbrede - en opdagelse, der vil ændre medicinens fremtid.Instruktør: Jaume Collet-Serra
Baseret på: Jungle Cruise; af Disney Parks
Budget: 200 millioner dollars
Historie af: John Norville; Josh Goldstein; Glenn Ficarra; John Requa


download (2).jpg


Jungle Cruise er en amerikansk fantasyeventyrfilm fra 2021 instrueret af Jaume Collet-Serra fra manuskript skrevet af Glenn Ficarra, John Requa og Michael Green, baseret på Walt Disneys forlystelsespark med samme navn. [1] Filmen er produceret af Walt Disney Pictures og har stjernerne Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall, Jesse Plemons og Paul Giamatti og følger kaptajnen på en lille flodbåd, der tager en gruppe rejsende gennem en jungle på jagt efter Livets træ.

Planer om en spillefilm baseret på Jungle Cruise -turen begyndte i 2004 efter succesen med Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl året før. Projektet lå i dvale indtil 2011, hvor Tom Hanks eller Tim Allen blev sat til at stjerne, selvom den version faldt igennem og Johnson blev castet i august 2015 og Blunt den følgende januar. Resten af ​​rollebesetningerne sluttede sig til i foråret 2018, hvor optagelserne fandt sted på Hawaii og Atlanta, Georgien fra maj til september samme år.

Efter et års forsinkelse på grund af COVID-19-pandemien blev Jungle Cruise frigivet i USA den 30. juli 2021 samtidigt på biografer og digitalt gennem Disney+ med Premier Access. Filmen har indbragt over $ 71 millioner på verdensplan og tjente også $ 30 millioner fra Disney+ Premier Access i sin åbningsweekend. Filmen modtog blandede anmeldelser fra kritikere, som roste Johnson og Blunts kemi og underholdningsværdierne, men kritiserede manuskriptet og overflod af CGI.

I 1500 -tallet fører Don Aguirre spanske erobrere til Sydamerika for at lede efter Månens tårer, et mytisk træ, hvis kronblade kan helbrede enhver sygdom, helbrede alle skader og løfte enhver forbandelse. Efter at mange conquistadors dør, helbreder en lokal stamme de overlevende med træbladene. Da stammechefen nægter at afsløre træets placering, stikker Aguirre ham, og hans mænd ødelægger landsbyen. Den døende chef forbander erobrerne, hvilket gør dem udødelige og ude af stand til at forlade Amazonfloden. Ellers vil junglen fange dem.

I 1916 London blev Dr. Lily Houghtons Tears of the Moon -forskning præsenteret af hendes bror, MacGregor, for Royal Society og hævdede, at træets kronblade kunne revolutionere medicin og hjælpe den britiske krigsindsats. Houghtons anmoder om adgang til et nyligt erhvervet pilehoved -artefakt, som Lily mener er nøglen til at lokalisere træet. Foreningen afviser anmodningen og mener, at træet er en myte, og kvindelige forskere er ringere. Lily stjæler pilespidsen og et kort og undgår snævert prins Joachim, en tysk aristokrat, der også søger træet for at hjælpe Tyskland i krigen.

Lily og McGregor rejser til Brasilien, hvor de møder Frank Wolff, en flodguide, der leder jungle-krydstogter med lav pris og pyntet med forfalskede farer og ubehagelige ordspil. Lily ønsker at ansætte Frank til at guide hendes søgen efter træet, men han afviser og siger, at det er for farligt, og træet er en myte. Han genovervejer efter at have set, at Lily besidder pilespidsen. Efter at have stjålet sin tilbageholdte bådmotor forlader Frank og Houghtons, men bliver angrebet af Joachim i en tysk ubåd. Gruppen slipper uskadt og rejser ned ad floden, ledsaget af Franks kæledyrs jaguar, Proxima.

Inde i Franks kabine lægger Lily mærke til fotos og skitser af moderne opfindelser samt tegninger og forskning om månens tårer. Hun anklager Frank for at have søgt træet, men han hævder, at han gav op for længe siden. En "kannibal" -stamme fanger gruppen, men dette er blot endnu en af ​​Franks på forhånd arrangerede falske farer. Stammelederen oversætter pilespidsens symboler og afslører træets placering, og at det kun blomstrer under en blodmåne.

I mellemtiden lokaliserer Joachim de forbandede erobrere, der er forstenet inde i en hule. Han omdirigerer flodvand for at befri dem og tilbyder at løfte deres forbandelse, hvis de henter pilespidsen. Erobrerne er enige og angriber stammen. Frank bliver stukket dødeligt, da Lily tager pilespidsen og løber væk fra floden, hvor spanierne ikke kan krydse forbandelsens grænse.

Til Houghtons chok findes en fuldstændig genoplivet Frank næste morgen. Han afslører, at han er Francisco, en af ​​de forbandede erobrere på en ædel søgen efter at redde Aguirres alvorligt syge datter. Da spanierne angreb de indfødte, forsvarede Frank landsbyen. Efter mange års kamp fangede Frank Aguirre og hans mænd i hulen, hvor de blev til sten. Han tilbragte derefter århundreder med at søge efter træet for at løfte sin egen forbandelse, men opgav.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages