Global Day of Coderetreat 2019

9 views
Skip to first unread message

Tomce Delev

unread,
Nov 12, 2019, 7:43:03 AM11/12/19
to ju...@googlegroups.com
Здраво на сите,

Ве поканувам лично да учествувате на глобалниот настан https://www.coderetreat.org/ во локална организација на Сорсикс на 16.11 од 9:00 (Сабота). Ако сте заинтересирани пријавате се на линкот на настанот:


Поздрав и убав ден,
Томче
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages