Гратис карти за jprime

4 views
Skip to first unread message

Pance Cavkovski

unread,
May 12, 2022, 9:01:09 AMMay 12
to Java User Group Macedonia
Здраво.

Имаме пет гратис карти за овогодинешната jPrime конференција во Софија што ќе се одржи на 25ти и 26ти овој месец: https://jprime.io/ Ако има некој заинтересиран, пишете ми мене директно.

Поздрав,
Панче.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages