jProffesionals by BGJUG

3 views
Skip to first unread message

Pance Cavkovski

unread,
Dec 26, 2018, 12:03:19 PM12/26/18
to Java User Group Macedonia
Здраво,

BGJUG во Јануари ќе организираат мала еднодневна конференција jProfessionals. Конференцијата е отворена за презентации и присуство од било кој, не лимитирано на BGJUG членови.
Поради тоа, поканети сме да им се придружиме и како гости и по можност и со некој предавач. 
Детали може да видете овде: https://jug.bg/events/jprofessionals-winter-edition-2019/ 

Поздрав,
Панче.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages