Java пиво, Среда 25ти Декември во Toros

12 views
Skip to first unread message

Pance Cavkovski

unread,
Dec 20, 2019, 10:38:00 AM12/20/19
to Java User Group Macedonia
Здраво на сите,

Long time :)

Предлагам да направиме една новогодишна пиво сесија.
Паралелно да зборнеме и за следниве теми:
- JavaSkop 2020, датум, локација и теми
- KeepTheLightsOn активности во текот на годината

Локација: Плаза Де Торос (ГТЦ)
Време: Среда, 25ти Декември, 18:00

Ако планирате да дојдете, вратете +1 за да знам дали ќе се собереме доволно и дали ќе треба да правам резервација.

Поздрав,
Панче.

Risto Muchev

unread,
Dec 20, 2019, 10:38:59 AM12/20/19
to ju...@googlegroups.com
+1

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Java User Group Macedonia" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to jugmk+un...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/jugmk/d1e82a57-01ac-410a-bde8-9faf0e5d56f8%40googlegroups.com.

Tomce Delev

unread,
Dec 20, 2019, 10:54:02 AM12/20/19
to ju...@googlegroups.com

Dragan Sahpaski

unread,
Dec 20, 2019, 11:48:16 AM12/20/19
to ju...@googlegroups.com

Dobrivoje Stankovic

unread,
Dec 22, 2019, 3:06:21 PM12/22/19
to Java User Group Macedonia
+1

Naum Taneski

unread,
Dec 22, 2019, 3:06:57 PM12/22/19
to ju...@googlegroups.com

Miki Mixajlo

unread,
Dec 23, 2019, 5:06:44 AM12/23/19
to ju...@googlegroups.com
+1--
-----------------------------------
Мики Јанков   484/2006
mijal...@gmail.com
mijal...@yahoo.com
078 28 12 87

Nikolche Mihajlovski

unread,
Dec 24, 2019, 11:54:09 AM12/24/19
to ju...@googlegroups.com
Здраво дечки,

Браво за reunion-от! Штом можеа GNR, може и JUGMK. :)

Штета што нема да сум таму за дружбата...

ПозраФ,
Николче

--

Sasho Lazareski

unread,
Dec 24, 2019, 6:47:13 PM12/24/19
to ju...@googlegroups.com
+1


From: ju...@googlegroups.com <ju...@googlegroups.com> on behalf of Nikolche Mihajlovski <nikolce.m...@gmail.com>
Sent: Tuesday, December 24, 2019 5:53:31 PM
To: ju...@googlegroups.com <ju...@googlegroups.com>
Subject: Re: [JUGMK users] Java пиво, Среда 25ти Декември во Toros
 

Pance Cavkovski

unread,
Dec 25, 2019, 8:43:02 AM12/25/19
to Java User Group Macedonia
Бидејќи Toros забушават со резервации и не беа сигурни, резервирав во Центар Бар за во 18:15 на име Панче.
Се гледаме таму.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to jugmk+unsubscribe@googlegroups.com.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Java User Group Macedonia" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to jugmk+unsubscribe@googlegroups.com.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages