Java User Groups (twitter list)

3 views
Skip to first unread message

Stojan Peshov

unread,
May 27, 2021, 1:10:03 PM5/27/21
to ju...@googlegroups.com
Здраво

Еве една листа со JUGs која можете да ја следите:

Само што беше ажурирана со еден куп групи меѓу кои и нашата 

Поздрав
Стојан
--
/************************
* Stojan Pesov
* works @ Polar Cape
* +389 76 361 008
*************************/
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages