Попуст за JUGMK членови за Jfokus2019

5 views
Skip to first unread message

Pance Cavkovski

unread,
Dec 28, 2018, 4:36:47 AM12/28/18
to Java User Group Macedonia
Здраво,

Имаме попуст за неколку карти за Jfokus 2019: https://www.jfokus.se/jfokus19/.
По мое мислење, Jfokus е една од најдобрите Java конференции во Европа.
Ако има некој заинтересиран, пратете ми e-mail, ќе ви го пратам линкот за регистрација со вклучениот код.

Поздрав,
Панче.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages