GeeCON Prague 2019

2 views
Skip to first unread message

Stojan Peshov

unread,
Oct 2, 2019, 4:48:02 AM10/2/19
to ju...@googlegroups.com
Здраво, 

Дали е некој заинтересиран за конференција во Прага?
Можеме да обезбедиме попуст од 60% за еден човек.


Поздрав,

/************************
* Stojan Pesov
* works @ Polar Cape
* +389 76 361 008
*************************/
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages