Oracle Developer Live - Java Innovations

5 views
Skip to first unread message

Pance Cavkovski

unread,
Mar 24, 2021, 4:25:13 PM3/24/21
to Java User Group Macedonia
Здраво на сите,

Утре, со почеток во 10 часот, Oracle ќе го одржат "Developer Live - Java Innovations" настанот. Агендата, како и линкот за регистрација се достапни овде: https://developer.oracle.com/developer-live/java-innovations/

Поздрав,
Панче.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages