SpringOne conference

3 views
Skip to first unread message

Pance Cavkovski

unread,
Aug 31, 2020, 1:07:34 PM8/31/20
to Java User Group Macedonia
Здраво,

Оваа среда и четврток (02.09 и 03.09) ќе се одржи SpringOne конференцијата. За разлика од претходните години, овој пат ќе биде целосно on-line и ќе биде целосно бесплатна за следење.

Детали и распоред на официјалната страна: https://springone.io/. Потребно е да се регистрирате претходно за да може да ги следите сите активности.

Поздрав,
Панче.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages