Java User Group Macedonia

jugmk@googlegroups.com

Description

Групата е создадена за подобра координација помеѓу луѓето инволвирани во планирање и основање на Java User Group Macedonia.

www.jug.mk

Language

English

Privacy

Anyone on the web
can see group
Group members
can view members
Anyone on the web
can view conversations
Group members
can post but posts from new members will be held for moderation
Anyone on the web
can ask to join group