توجیه جاهلانه پناهیان درباره رفتار فرعونی خامنه ای

54 views
Skip to first unread message

jonbesh sabz iran

unread,
Oct 27, 2010, 10:30:01 AM10/27/10
to jonbeshsabziran

توجیه جاهلانه پناهیان درباره رفتار فرعونی خامنه ای

http://jonbeshsabziran88.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

در پی رفتار فرعونی خامنه ای در قم و تحقیر عده ای جاهل که در پی خودروی او میدویدند و با شیشه آن خود را متبرک میکردند و آن را میبوسیدند حجت الاسلام پناهیان سعی کرده است با ذکر بعضی وقایع تاریخی این رفتار وقیحانه ولی فقیه را توجیه کند. متن توجیهات ایشان این است:

پاسخ حجت‌الاسلام پناهیان به یک شبهه
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=67002
پس از طرح شبهه برخی رسانه‌ها که با اشاره به نهی امام علی(ع) از پیاده دویدن مردم انبار در کنار مرکب ایشان بیان شده بود، حجت الاسلام علیرضا پناهیان به این شبهه پاسخ داد.
الف در این باره نوشت؛ حجت السلام پناهیان توضیح داد که در حکمت 37 نهج البلاغه آمده است: "و قد لقیه عند مسیره الی الشام دهاقین الانبار فترجلوا له و اشتدوا بین یدیه"
در مسیری که حضرت به سمت شام می‌پیمودند، گروهی از مردم شهر "انبار" حضرت را دیدند که شروع کردند پیاده به دنبال امام و در مقابل ایشان دویدن، حضرت ابتدا اعتراضی نکردند، فرمودند این چه کاری است که انجام می دهید؟
مگر حضرت نمی دانستند آنها چه کار می کنند؟ معلوم بود که به استقبال آمده اند.
اما منظور حضرت این بود که فلسفه کار شما چیست؟
آنها در جواب گفتند: "خلق منا نعظم به امراءنا" این عادت ماست، هر کسی رئیس شود ما این کار را برایش می‌کنیم. بعد از این که فلسفه این کار خود را بیان کردند، حضرت آنها را نهی کرده و فرمودند که این کار نفعی برای امرای شما ندارد. شما هم در دنیای خود ضرر می‌کنید و هم آخرتتان را خراب می‌کنید.
حجت السلام پناهیان درباره این که آیا استقبال مردم می‌تواند صورت صحیحی نیزداشته باشد، گفت: اگر آن روز هم مردم شهر "انبار" به امیرالمومنین(ع) می‌گفتند: "چون شما ولی الله و وصی پیامبر هستید، به شما احترام می‌گذاریم"، یقیناً امیرالمومنین برخورد دیگری می کردند و مانع آنها نمی شدند. همان طور که رسول خدا(ص) در زمان هجرت مانع استقبال مردم مدینه نشدند و حضرت رضا(ع) نیز استقبال کنندگان از خود در نیشابور را از این کار نهی نکرده و حدیثی به آنها هدیه کردند.
در حالی که هر دوی این استقبال‌ها پرشورتر و پرجمعیت‌تر از آن استقبال مردم شهر "انبار" بود.
این کارشناس مسائل دینی خاطرنشان کرد: بنابراین نیت و انگیزه استقبال خیلی اهمیت دارد و تعیین کننده است. اصل استقبال اشکالی ندارد؛ مهم این است که فلسفه آن چه باشد. اگر فلسفه آن شاه پرستی باشد، باید ترک شود ولی اگر فلسفه آن خدایی باشد، نه تنها اشکالی ندارد، بلکه طبق روایات، یکی از اوصاف یاران امام زمان(ع) است.ما استقبال و بدرقه ای را خوب می دانیم که خودش قیام لله و تظاهرات ولایی است.

این بود پاسخ این طرفدار نظام ولایت فقیه درباره رفتار فرعونی ولی فقیه.

اما پرسش این است که فرض کنیم استقبال کنندگان با انگیزه صحیحی به استقبال آمده اند. در مورد انگیزه استقبال شوندگان چه باید گفت. آنها با چه انگیزه ای از چند هفته پیش برای چنین استقبالی برنامه ریزی کرده اند؟ چرا ادارات و مدارس را تعطیل کرده اند؟ با چه مجوزی سرمایة ملی را صرف تهیه پوسترها و بنرهای تبلیغاتی کرده اند؟ آیا پیشوایان دین نیز چنین مخارجی را بر بیت المال مسلمین تحمیل میکردند؟ یا اصولا روش دیگری در صرف بیت المال داشتند؟
درباره استقبال از پیامبر و امام رضا نیز باید گفت بر فرض که آن روایات تاریخی دقیق و صحیح باشند، استقبال از ایشان به صورت کاملا طبیعی اتفاق افتاده است، نه اینکه برای آن برنامه ریزی کرده باشند تا مردم را به خیابان بیاورند تا بر مرکبشان بوسه بزنند.
از همه اینها که بگذریم آیا نباید تبعات رفتار حاکمان را بررسی کنیم؟ در همان حکمت 37 نهج البلاغه گرچه علت نهی از این رفتار ذکر شده است، نویسنده مطلب مذکور اجتهاد در مقابل نص کرده است و علت را چیز دیگری دانسته است.
امام (ع)در بیان علت نهی از این رفتار فرمود: اين كارى است كه اميرانتان از آن سود نبردند و شما خود را در زندگى خود به مشقت مى‏افكنيد و در آخرت به بدبختى گرفتار مى‏آييد.
چگونه است که شخصی که خود را عالم دین مینامد بجای آن که مردم را به دین حقیقی رهنمون شود آنها را به رفتاری تشویق میکندکه سبب تحقیر مردم و تکبر حاکم میشود. تکبری که همواره در سخنان فرعونی ولی فقیه موج میزند. آیا ایشان سخنان دیگر نهج البلاغه را ندیده اند یا خود را به نادانی میزنند؟ به عنوان مثال به حکمت 328 نهج البلاغه توجه کنید:
گويند هنگامى كه از صفين باز گرديد و وارد كوفه شد بر شباميان گذشت، صداى گريه زنانشان را بر كشتگان نبرد صفين شنيد. در اين حال، حرب بن شر حبيل شبامى، كه از بزرگان قوم خود بود، به سوى او آمد. امام به او فرمود:
چنانكه مى‏شنوم زنان شما بر شما چيره شده‏اند. چرا آنان را از ناله و زارى نهى نمى‏كنيد حرب همراه او به راه افتاد. على (ع) سواره بود و او پياده. پس به او فرمود:
بازگرد، پياده‏رفتن چون تويى در ركاب چون منى موجب فريب والى و مذلت و خوارى مؤمنان شود.
پس اگر بپذیریم که خود استقبال امر پسندیده ای است، باید بگوییم که علی ع اشكالی به اصل استقبال نكرده اند بلكه به كاری كه مردم كردند اشكال گرفتند که همان پیاده شدن از مركب ها و دویدن با فشار به یكدیگر در جلوی ایشان بود. مردم می گویند این رفتاری است كه با آن به حاکمان احترام می گذاریم. اصل احترام اشكالی ندارد اما اگر موجب خواری و خفت احترام كننده باشد اشکال دارد. علی ع در حکمت 328 نهج البلاغه صریحا گفته اند که چنین رفتاری حتی با شخصی چون علی ع نیز نادرست است چه رسد به شخصی چون خامنه ای.

 

 

 

کلاهداری و کلاه برداری

 

تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۸۹, ساعت ۲۱:۰۷

محمد جواد اکبرین


سفر رهبر جمهوری اسلامی به قم هنوز به پایان نرسیده اما تولید آگاهی کاذب در گفتمان وی، آخرین رمق هایش را می گذراند.
 

دروغ های تولید شده در سخنرانی های این سفر و ستایش های پیرامونی اش از همیشه سست بنیان تر به نظر می رسند و اشاره به پاره ای از آنها می تواند ما را از شمارش یکایک آن اکاذیب بی نیاز کند چون مراد، اثبات این مدعاست که مقبولیت حکومت ولایی بر مجموعه ای از خبرها و تحلیل های مجعول استوار است.


به تصاویر استقبال کنندگان از آقای خامنه ای در روز نخست نگاه کنید؛ حتی یک نفر از آنها خارج از خانواده حکومت محسوب نمی شوند بلکه بسیاری از آنها منصوبین و نمایندگان و نزدیکان رهبرند.


وبسایت های حکومتی در گزارش های شان اعلام کرده اند که وی دیدار موفقی با مراجع داشته است؛ حتی اگر از اخبار تهدیدها و تطمیع هایی که برای دعوت برخی از بزرگان به گوش میرسد بگذریم (تهدیدهایی از جنس سرنوشت آیات منتظری و صانعی و تطمیع هایی از جنس کمک مالی به مردم نیازمند و طلاب از طریق دفاتر مراجع!)، سطح دیدار با مراجع، نشان از عمق ماجرا دارد.

 

خبرگزاری فارس به نقل از وبسایت رهبری نوشته است که آیت الله صافی گلپایگانی (که جز سکوت یا انتقاد تلویحی هرگز سخنی در تایید دولت نگفته است) و فرزندان مرحوم آقای گلپایگانی (مرجع تقلید فقید) مهمان ضیافت شام رهبر بوده اند. بنابراین گزارش، رهبری در این دیدار، "سن دقیق آقای صافی گلپایگانی را پرسیده" و از "خدمات بيت آيت‌الله العظمي گلپايگاني به حوزه و شهر قم" تقدیر كرده است! 

دیگر مرجعی که از دیدارش با رهبری خبری منتشر شده است آیت الله سید موسی شبیری زنجانی است. بنا به اطلاع یکی از حاضران در جلسه (بدون واسطه) آقای زنجانی در جمعی پرشمار به دیدار رهبری رفته و هیچ سخنی بیش از تعارفات معمول بین آقای خامنه ای و آیت الله صورت نگرفته است و البته آقای خامنه ای هم نامه ها و گلایه های وی در دوران حصر مرحوم آیت الله منتظری و نیز روزهای سرکوب خونین معترضان در سال گذشته را فراموش نکرده است. 


سرانجام آیت الله حسین وحید خراسانی نیز حاضر به دیدار با آقای خامنه ای نشد
 و بر همان سیره رفت که پیش از وی مرجع فقید آیت الله میرزا جواد تبریزی رفته بود؛ (این دو استاد و زعیم مبرّز حوزه علمیه قم به درسهای فقه و اصول و مجتهدپروری شان شهره اند) آن مرحوم آنقدر حاضر به دیدار نشد که سرانجام هنگامی که در بیمارستانی در تهران بستری شد آقای خامنه ای به دیدار وی رفت تا پیش از درگذشت آیت الله، آرشیو تاریخ از تصاویر دیدار رهبری با وی خالی نباشد.

 
البته طبیعی است که کسی چون آقای حسین نوری همدانی در همان ساعات نخست با وی دیدار کند همان طور که طبیعی است آیاتی چون یوسف صانعی، سید عبدالکریم موسوی اردبیلی، سید محمد صادق روحانی، سید صادق حسینی شیرازی، محمد صادقی تهرانی، محمد علی گرامی قمی و اسدالله بیات زنجانی و فضلای مجمع مدرسین و محققین حوزه با ایشان دیداری نداشته باشند.

 

شاهد دیگر بر اکاذیب ولایی گزارش سخنان وی در جامعه مدرسین است؛ وی در این سخنان، آنان را "شاخص حوزه و فضای عمومی کشور" توصیف کرده و از آنان خواسته که "شاخص باقی بمانند".

 
البته ستایش دروغ والی برای جلب نظر پیروان و بالعکس، امری طبیعی است اما سزاوار نیست افکار عمومی از میزان صداقت در گفتمان ولایت، بی خبر بماند.

 
واقعیت آن است که جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نه شاخص حوزه است نه فضای عمومی کشور؛ اگر شاخص حوزه بود در همین دیدار آقای خامنه ای مجبور نبود که از آنها تقاضا کند "ارتباط خود با مراجع بزرگوار را حفظ و تقویت کنند!" جامعه مدرسینی که برای حفظ رابطه اش با مراجع باید از رهبر تذکر دریافت کند جایگاه حوزوی اش آشکارتر از آن است که محتاج تحلیل و تبیین باشد.


 شاخص فضای عمومی کشور نیز نیست که اگر بود در انتخابات 76 که با تمام توان از رقیب سید محمد خاتمی حمایت کرد و بعدها سازمان مجاهدین انقلاب را نامشروع خواند اندکی توفیق، رفیق اش بود. راستی چند نفر از این "فضای عمومی کشور" اعضای جامعه را می شناسند و برای اعتبار علمی و تقوایی آنها احترام قائلند؟ فعلا مجال نیست که به چگونگی عضویت اعضای جامعه بپردازم و بگویم چه کسانی آنها را و بر اساس چه مبنایی گزینش می کنند.


دیگر اینکه برای کمی انسانی تر کردن اهداف سفر، اعلام شده است یکی از مواردی که در سفر رهبری به قم پیگیری می شود مشکل آب آشامیدنی مردم قم است؛
 این هدف در هر دو سفر پیشین وی به قم در دو دهه گذشته اعلام شده است اما از مردم قم بپرسید که وضعیت آب آشامیدنی این شهر حداقل از سفر ده سال پیش وی به این سو تا چه اندازه بهبود یافته است؟


می ماند سخنان آقای مصباح یزدی که سالها پیش از سوی آقای خامنه ای "جایگزین مطهری و علامه طباطبایی در حوزه" توصیف شد. او برای جبران الطاف اقتصادی و آبروی سیاسی که به یمن آن ستایش، در میان هواداران رهبری یافته است تولید دروغ را از تراژدی به کمدی رسانده است؛ آقای مصباح گفته که: "رهبری در فقه از اقران خود افضل است، در علم رجال یکی از سه عالِم برتر این علم در عالم تشیع است، در تحلیل تاریخ در حد اعجاز است، در تدبیر در حد معصومین است، در دوران قدرتش فاقد حتی یک نقطه سیاه است..." اما گویا این تعریفات را کافی ندانسته و ناگهان نهایتِ فضیلت را گفته که: "ایشان در هر زمینه علمی که حرف میزند بر متخصص اش پیشی می گیرد".


و سرانجام اعلام کرده اند که رهبری سرزده به دیدار سه خانواده شهید رفته است که به گزارش رجا نیوز یکی از آن خانواده ها روز قبل از دیدار، به حرم رفته و از خدا خواسته بودند آقا را زیارت کنند.


 اما داستان به این سادگی نیست؛ خانواده ای که ناگهان میزبان ایشان بوده اند همانطور که اعلام شده خانواده شهید غلامحسین حقانی است؛ اما اتفاقا برادر آن شهید بزرگوار، از مسئولان سیاسی امنیتی دفتر آقای خامنه ای نیز هست و جالب است که دیدار آقا از خانواده یک عضو برجسته ی دفترش سرزده و ناشی از توسل خانواده شهید در حرم حضرت فاطمه معصومه بوده باشد!

 
بگذارم و بگذرم! تا اینجای داستان، تبلیغات تلویزیونی و کارناوال های استقبال خیابانی، صورتی موفق از مشروعیت و مقبولیت آقای خامنه ای در قم تصویر کرده است اما چه سود؟! "میکروب های سیاسی، اجتماعی" و "خس و خاشاک ها" پرده از یکایک کلاهبرداری های مندرج در گفتمان ولایی برخواهند داشت تا معلوم شود:

 

 نه هر که طرف کُله، کج نهاد و تند نشست
کلاهداری و آیین سروری داند

 

 

 

هفتصد میلیارد تومان هزینه سفر به قم

ایجاد شده در: 10/26/2010 - 17:14

 

ندای سبز آزادی: سفر سید علی خامنه ای به قم میلیارد ها تومان هزینه روی دست مردم گذاشت.

به گزارش خبرنگار ندای سبز آزادی به شهادت مکاتبات انجام شده بین وزارت خانه ها،استانداری قم و مسئولین بیت رهبری هزینه سفر رهبری به قم 700 میلیارد تومان برآورد شده است. این رقم شامل هدایای نقدی و غیر نقدی،حمل ونقل مردم و بسیجیان و کارمندان از استانهای اطراف،اجاره هتلها و خورد و خوراک،اجاره خودرو و خرید لوازم تبلیغات؛تابلو،بنر،پوستر و هزینه های امنیتی در اطراف بیابانهای قم و استقرار نیروی انسانی نیز میباشد.

در حالی این سفر با هزینه های میلیاردی برگزار میشود که مردم در بدترین وظعیت اقتصادی خود قرار دارند ، هفتصد میلیارد تومان هزینه میشود تا توهمی از مشروعیت تصویر شود

 

 

 

نماینده ولی فقیه در سپاه: ارتش نباید در سیاست دخالت کند، ولی سپاه باید دخالت کند!

ایجاد شده در: 10/26/2010 - 21:37

ندای سبز آزادی: نماینده ولی فقیه در سپاه، در گردهمایی مشترک مسوولان و هادیان سیاسی نیروهای مسلح، از ضرورت دخالت سپاه و عدم دخالت ارتش در مسائل سیاسی سخن گفت.
به گزارش ایسنا، علی سعیدی با اشاره به نسبت نیروهای مسلح کشور با فعالیت‌های سیاسی، مدعی شد: این مساله بر حسب نوع نیروی مسلح، متفاوت است و برای نمونه فعالیت سیاسی سپاه در برخی جاها اشکال ندارد.
سعیدی که خود عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز است، با این توجیه که سپاه، پاسدار انقلاب است”، اظهار عقیده کرد: در حوادثی ممکن است لازم باشد که سپاه موضع‌گیری کند و حتی بعضا اگر موضع‌گیری نکند، اشکال دارد، ولی شاید لازم نباشد که مثلا ارتش این کار را انجام دهد.
این اظهارنظر نماینده رهبری در سپاه، در تناقض آشکار با وصیتنامه امام خمینی (ره) است که در آن بر ضرورت پرهیز آحاد نیروهای مسلح از ورود به مسائل سیاسی تاکید می‌شود.
سعیدی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه سپاه بازوی ولایت است، گفت: ما را متهم می‌کنند که در انتخابات دخالت کرده‌ایم، ولی ما دخالت نکرده‌ایم، بلکه ما فقط شاخص‌ها و اصول را بیان می‌کنیم و این دخالت در انتخابات محسوب نمی‌شود.
وی افزود: یک فرد در نیروهای مسلح اگر به کسی رای دهد که در مسیر تقویت ولایت نباشد، برخلاف اصول ولایت‌مداری عمل کرده است.

 

 

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages