بلایی که این دولت بر سر دانشگاه آورد، سر اقتصاد نیاورد

14 views
Skip to first unread message

jonbesh sabz iran

unread,
Jan 22, 2013, 3:17:22 PM1/22/13
to jonbeshsabziran

تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۱, ساعت ۲:۲۴ بعد از ظهر

بلایی که این دولت بر سر دانشگاه آورد، سر اقتصاد نیاورد

گزارشی از اقدامات دولت در تغییر ترکیب هیات علمی دانشگاهها

 

جرس: بر اساس گزارش ها، پس از گذشت هفت سال از دولت احمدی نژاد، نتیجه تلاش های دولت در دستکاری در ترکیب هیات علمی دانشگاه های کشور به چیزی بدتر از فاجعه منجر شده است.


به گزارش «بازتاب»، نظام آموزش عالی دولتی کشور، قبل از سر کار آمدن دولت احمدی نژاد یکی از قانونمندترین بخش های اجرایی کشور بود و هیات علمی دانشگاه های دولتی عموما یا فارغ التحصیل بهترین دانشگاه های اروپا وآمریکا بودند و یا دانشجویان ممتاز دانشگاه های داخل کشور بودند که خود ترجیح داده بودند تحصیلات خود را در ایران به اتمام برسانند.


بر اساس این گزارش و به استناد شواهد، یکی از اولین برنامه های دولت نهم، دستکاری در ترکیب هیات های علمی دانشگاه ها بود که با اخراج و بازنشسته کردن بسیاری از اساتید توانمند و استخدام تعداد زیادی از فارغ التحصیلان درجه دو وسه به جای آنان شکل گرفت.

در این میان افرادی که تا پیش از دولت نهم با سوابق علمی و توانمندی هایشان امکان استخدام در دانشگاه های درجه اول ایران را نداشتند، یکباره با یک دستور به عنوان عضو هیات علمی پذیرفته شدند، اما کار به اینجا ختم نشد.


حرص و ولع جریان افراطی برای پذیرفته شدن در مقاطع تحصیلات تکمیلی و سپس پذیرفته شدن به عنوان هیات علمی موجب شد تا مسیر بورس و تبدیل بورس خارج به داخل ایجاد شود و صدها نفر که در رویا هم نمی دیدند در مقطع دکترا در دانشگاه های تراز اول کشور پذیرفته شوند، به سرعت در این مقاطع وارد دانشگاه شدند.


ایجاد سامانه جذب هیات علمی توسط وزارت علوم، و برگزاری کنکور دکترا علاوه بر امتیازاتش، در مواردی تبدیل به پوششی شد تا این نورچشمی ها یا به تعبیر یکی از دانشجویان در دیدار با رهبر انقلاب، «آقازاده های فرهنگی» با قوانینی که یادآور کاپیتولاسیون بود، به عنوان دانشجوی دکترا و بورسیه پذیرفته شوند.


در چند رشته در دانشگاه علامه طباطبایی، اکثر پذیرفته شدگان در دوره دکترا، از طریق کنکور رسمی پذیرش نشده بودند و بر اساس اعلام رسمی این دانشگاه، امسال تعداد پذیرفته شدگان دوره دکتری این دانشگاه بدون کنکور، حدود 200 نفر می باشد.


این تعداد در دانشگاهی که فاقد رشته های فنی و پزشکی می باشد، خود نشان دهنده عمق فاجعه ای است که در نظام آموزشی کشور در حال رخ دادن است.


دولت آینده اگر بخواهد در مسیر درست حرکت کند، باید هزاران مورد پذیرش دکترا و استخدام هیات علمی را مورد بررسی و تجدید نظر قرار دهد و بسیاری از آنان را که با رانت و بدون دارا بودن صلاحیت علمی پذیرفته شده اند را اخراج کند.


یکی از اعضای هیات علمی دانشگاهی معتبر در تهران به خبرنگار «بازتاب» گفت: فردی پنجاه و چند ساله با مدرک کارشناسی ارشد زبان از یکی از واحدهای دانشگاه آزاد، بدون دادن کنکور در مقطع دکترای علوم سیاسی پذیرفته شده که نه تنها از علوم سیاسی اطلاعات اولیه مورد نیاز را ندارد، بلکه حتی به زبان انگلیسی هم تسلطی ندارد و تنها به خاطر ریاست واحد بسیج دانشجویی به این موقعیت رسیده است.


موارد متعدد دیگری نیز از این دست وجود دارد که نشان می دهد بلایی که در این دولت بر سر وضعیت حال و آینده نظام آموزش عالی ایران آمد، در اقتصاد نیامد؛ چرا که خسارتهای اقتصادی در یک برنامه پنج ساله شاید قابل جبران باشد، اما این خسارتهای علمی و جذب افراد بی صلاحیت به عنوان اعضای هیات علمی، تا ده ها سال گریبان نظام آموزشی کشور را خواهد گرفت.

 

 

 

تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۱, ساعت ۱:۵۰ بعد از ظهر

یک مقام صنعتی: برای وضعیت کنونی تولید کشور باید گریست

 

جرس: بیش از دو سال است که برخی از فخاران در صف دریافت ۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی برای نوسازی فرآیند تولید و تغییر سیستم مصرف سوخت هستند، اما این کارگروه توجه چندانی به نیاز فعالان این بخش نداشته است.به گفته وی، بسیار از کوره‌های آجرپزی کشور از سال ۸۹ تاکنون تعطیل شده‌اند و فرصت‌های شغلی بسیار از بین رفته است.


رئیس اتحادیه فخاران تهران با اشاره به تاثیر اجرای فاز اول قانون هدفمندی یارانه‌ها بر کوره‌های آجرپزی، گفت: برای وضعیت کنونی تولید کشور باید گریه کرد.


به گزارش بازتاب به نقل از تسنیم، فاصله چند روز پس از اجرای فاز اول قانون هدفمندی یارانه‌ها و به تبع آن افزایش قیمت حامل‌های انرژی، دولت ساز و کارهای متعددی را برای حمایت از صنایع مختلف تعریف کرد. پرداخت تسهیلات از منابع آزاد شدن قیمت‌ حامل‌های انرژی به صنایع برای نوسازی خطوط تولید یکی از برنامه‌هایی بود که وزارت سابق صنایع و معادن تاکید ویژه‌ای بر آن داشت. اما با گذشت بیش از دو سال از اجرای فاز اول هدفمندی یارانه‌ها صنایع کشور همچنان در صف بی‌انتهای دریافت تسهیلاتی قرار دارند که به گفته فعالان این بخش امیدی چندانی به آن نمی‌رود.


کوره‌های آجرپزی یکی از صنایع انرژی‌بری محسوب می‌شود که به واسطه استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات فرسوده و قدیمی مصرف سوخت بسیار زیادی دارد. بر اساس مصوبه دی‌ماه
۸۹ ستاد هدفمندی یارانه‌ها مقرر شد تا تسهیلات ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومانی کم‌بهره به تولیدکنندگان آجرهای ماشینی و نیمه ماشینی دارای پروانه بهره برداری برای نوسازی فرآیند تولید و تغییر سیستم مصرف سوخت بین پرداخت شود.


به موازات این اقدام وزارت سابق صنایع و معادن اعلام کرد ایجاد شهرک‌های صنعتی مصالح ساختمانی نوین را در دستور کار قرار داده است. اما در روزهایی که شایعات اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها به گوش می‌رسد، نه خبری از پرداخت تسهیلات حمایتی به فخاران شدن است و نه این‌که شهرک‌های صنعتی تولید مصالح ساختمانی نوین در کشور راه‌اندازی شده است.


رئیس اتحادیه فخاران تهران با بیان این‌که کوره‌های آجرپزی در وضعیت بحرانی به سر می‌برند، گفت: در فاز اول هدفمندی یارانه‌ها قرار بود در قبال افزایش قیمت حامل‌های انرژی تسهیلاتی را برای نوسازی خطوط تولید کوره‌های آجرپزی پرداخت شود، اما متاسفانه تاکنون این برنامه عملیاتی نشده است.


مرتضی منبع‌چی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، افزود: یکی دیگر از مواردی که مهم‌تر از پرداخت تسهیلات بود مربوط به دستور‌العمل رئیس‌جمهوری در خصوص گازرسانی به کوره‌های آجرپزی بود.


وی با یادآوری این‌که پس از هدفمند شدن یارانه‌ها قیمت مازوت از
۸٫۹ تومان به ۲۰۰ تومان افزایش یافت، ادامه داد: بر اساس دستورالعمل فوق به شرکت ملی گاز ابلاغ شد که ظرف یک سال باید زیرساخت‌های گازرسانی به کوره‌های آجرپزی را آماده کند، در غیر این‌صورت وزارت نفت باید ۵۰ تومان از قیمت مازوت را به فعالان بخش آجرپزی برگرداند.


وی با بیان این‌که متاسفانه این اتفاق نیفتاد، افزود: تهیه کردن سوخت به قیمت تقریبا
۲۰ برابری برای ما بسیار سخت است، این در حالی است که وزارت نفت پیش از فاز اول قانون هدفمندی یارانه‌ها سوخت را به‌صورت سه و شش ماهه در اختیار کوره‌های آجرپزی قرار می‌داد، اما در حال حاضر نه تنها سوخت را به‌صورت ماهانه تحویل می‌دهد بلکه میزان آن را نیز کاهش داده است.


رئیس اتحادیه فخاران تهران با تاکید بر این‌که برای شرایط کنونی تولید کشور باید گریه کرد، تصریح کرد: بارها مشکل فخاران از طریق وزارتخانه‌های نفت و صنعت، معدن و تجارت پیگیری کردیم، اما تاکنون به جایی نرسیده‌ایم.


منبع‌چی با بیان این‌که هم‌اکنون دولت برای ایجاد یک شغل باید
۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان هزینه کند، اظهار کرد: به جای صرف اعتبارات بسیار بالا، بهتر است دولت اشتغال کنونی را با کمترین هزینه حفظ کند.


وی با یادآوری این‌که در حال حاضر
۲۰۰ کوره آجرپزی فعال داریم که با ۲۰ درصد از ظرفیت خود کار می‌کنند، گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات فعالان این بخش این است که از دستگاه‌های قدیمی استفاده می‌کنند، به‌عنوان مثال عمر دستگاه‌های سوخت‌پاش بیش از ۴۰ سال است و به دلیل فرسودگی باعث افزایش هزینه‌های تولید می‌شود.


منبع‌چی در ادامه با اشاره به این‌که کارگروه‌های مرتبط با حوزه صنایع و بازرگانی عملکرد دوگانه‌ای دارند، افزود: بیش از دو سال است که برخی از فخاران در صف دریافت
۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی برای نوسازی فرآیند تولید و تغییر سیستم مصرف سوخت هستند، اما این کارگروه توجه چندانی به نیاز فعالان این بخش نداشته است.


به گفته وی، بسیار از کوره‌های آجرپزی کشور از سال
۸۹ تاکنون تعطیل شده‌اند و فرصت‌های شغلی بسیار از بین رفته است.

 

 

 

 

 

تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۱, ساعت ۱۰:۱۷ بعد از ظهر

محمد خاتمی: رهبری نظام از امام تا رهبر کنونی نیز باید نقد شوند، چون انسانی هستند مانند دیگران

 

جرس: سید محمد خاتمی با بیان اینکه "وضع کنونی را خیلی بد می دانم"، گفت "ما باید رویمان را بیشتر به سمت مردم بگردانیم تا به سوی حکومت. اینکه خیال کنیم همه مشکلات در حکومت حل می شود، این طور نیست. مردم را باید توجیه کنیم. باید دستاورهای دوران اصلاحات را گفت. امروز هم خیلی ساده می شود مقایسه کرد باید دید خیلی از امور آن روزها بهتر بوده یا امروز!؟ خوشبختانه مسائلی که در این سالها پیش آمد جبران کرد کم کاری ما را، و مردم خودشان مقایسه می کنند."


به گزارش سایت محمد خاتمی، رئیس جمهور سابق ایران در دیدار با اعضای سازمان جوانان مجمع نیروهای خط امام
گفت: "بر خلاف آنچه رایج شده است که رهبری دینی که در نظام ما هست از امام گرفته تا رهبر کنونی قابل نقد نیستند ؛ این غلط است نه ،آنها هم انسان هایی هستند مثل انسان های دیگر و باید هم نقد شوند."


متن سخنان محمد خاتمی به شرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم
در روزهای آغازین بهمن هستیم و در اینجا صحبت از بهمن و بیست و دوم بهمن شد. جا دارد که ما به عنوان نقطه عطفی در تاریخ ملت ایران و اغاز مرحله جدید حیات سیاسی؛ اجتماعی و تاریخی مردم مان از آن یاد کنیم. و نیز از نقش ممتازی که حضرت امام در این جریان داشتند.

واقعا اگر امام نبودند چنین انقلابی رخ نمی داد.

درست است که در درون انقلاب ما گرایش های مختلف وجود داشتند ولی فراگیری انقلاب و حضور جامع همه اقشار ملت در اثر نقشی بود که امام داشتند.دم از انقلاب زدن و امام را ندیدن امری نادرست و جفا به تاریخ است. یک تحلیل گر که درست قضایا را بررسی می کند این نقش را می بیند پیوند بین امام و انقلاب ما یک پیوند واقعی است نه اینکه به زور بخواهیم آن را تحمیل کنیم.


گروه ها و جریانات هر کدام جای خود را دارند،هر چند معتقدم ریشه انقلاب را باید در صد سال قبل جستجو کرد ولی نقش امام در بالفعل شدن جریان و آمدن مردم و توده های عظیم مردم غیر قابل انکار است. حالا کسانی بپسندند یا نپسندند این نقش را نمی توانند انکار کنند. حاکمیت وشخصیت امام بود که سبب شد حکومت دو هزار و پانصد ساله یک جریانی که همه نیروهای دنیا پشت سر او بودند و همه می دانیم که چه کار با مملکت کرد آن را کنار بزنند واگر امام نبود تحقق پیدا نمی کرد این را اشاره کردم چون معتقدم به امام جفا می شود.


البته بر خلاف آنچه رایج شده است که رهبری دینی که در نظام ما هست از امام گرفته تا رهبر کنونی قابل نقد نیستند ؛ این غلط است نه ،آنها هم انسان هایی هستند مثل انسان های دیگر و باید هم نقد شوند اتفاقا یکی از مسائلی که هست ایجاد ساز و کارهای درست و حسابی است که همه چیز نقد شود از جمله اندیشه امام ،رفتارهای ایشان و کسانی که بعد از ایشان آمده اند آن شاء الله تا دوره های بعد خواهند آمد این حرف نادرستی است که هاله تقدس بکشیم و سدی ایجاد کنیم که نتوان به آن نزدیک شد؛ اما این مساله با تخریب خیلی فرق دارد.


من احساس می کنم امروز گاه تخریب امام (نه نقد امام)، یعنی ندیدن جایگاه بلندی که امام داشته و پیوندی که با انقلاب ما داشته و تداوم انقلاب در اثر این پیوند دارد رایج می شود. این مساله غیر از این است که بگوئیم در فلان جا با در فلان کار هم می توان به تصمیم و کار امام یا رهبری ایراد گرفت. خود امام هم فرموده اند که ممکن است ایشان هم اشتباه بکنید. ولی تخریب این نقش ممتاز امام، جریانی است که این روزها به شکل جدیدی در امده.


عده ای بودند که انقلاب منافع انها را از بین برد با انقلاب و اسلام هم مخالف بودنداز اول هم به جای نقد ناسزا می گفتند و تخریب می کردند، ولی متأسفانه در سال های اخیر یک نوع جریانی در داخل که امکانات فراوانی هم از نظر تبلیغاتی دارد و صدایش هم بلند است چهره ای از امام می خواهد نشان بدهد که گویا امام مظهر خشونت؛نفی دیگران طرد دیگران،عدم تحمل هیچکس و هیچ چیزی که نمی پسندیدند بودند و متاسفانه در رسانه های ارتباط جمعی ما اینگونه می اید برای توجیه رفتارها و کردارهای نادرستی که احیاناً هست. و این جفای بزرگی است به امام در کنار کسانیکه امام و انقلاب و هیچ چیز را قبول ندارند و سعی میکنند با کوبیدن امام و فحش دادن و نفی امام که از اول انقلاب هم بوده اصل انقلاب را رد بکنند و در واقع عقده هایشان را به خاطر منافع اجتماعی و سیاسی و اقتصادی که از دست داده اند باز کنند در کنارش جریان دیگری را می بینیم که به نام انقلاب و اسلام ، گاهی چهره ای از امام نشان می دهد که گویا آنچه که رخ داده و هست و نادرست است امام خیلی بدتر و بالاترش را انجام دادند یعنی گویا انچه در این سالها رخ داده خیلی ملایم تر بوده از آن چیزی که امام می خواستند رخ بدهند برای توجیه یک سری مسائل. افراطیون این کار را می کنند که خیلی مساله خطرناک است.


اما وجه سوم این که بعضی از کسانیکه در درون در طیف انقلاب هم قرار می گیرند یعنی ممکن هم است نسبت به حکومت فعلی و رفتار ما و اصلاح طلبان و غیر اصلاح طلبان اعتراض داشته باشند و با هم اختلاف داشته باشیم ولی معمولا در مجموعه ای قرار می گیرند که متعلق به انقلاب است یا توقع این است که چنین باشد انها هم دست به کار شده اند برای تخریب شخصیت امام آن هم با استناد به مطالبی که پایه و اساس آن معلوم نیست چگونه هست و کمک می کنند به دو جریان دیگر که امام را می خواهند تخریب کنند.


آدم کمی بدبین می شود که چه دستی در کار است که هم کسانیکه انتصاب به انقلاب دارند در دو جهت دو طیف؛ طیف افراطی تندرو درونی و طیفی از آن طرف که به اصل انقلاب وابسته بوده ولی دچار تندروی است و نیز کسانی که با اصل اسلام و انقلاب مخالفند دست به دست هم داده اند و به تخریب چهره امام می پردازند و این امر جای تأسف دارد.


آن دو دسته دیگر که اصلا حرف های ما را نمی شوند ولی کسانیکه واقعا فکر میکنیم اصل انقلاب را قبول دارند خواهش می کنیم دست از این کار غلط و نادرست بردارند و این نتیجه اش هم هر چه باشد به نفع کسانی است که نه اسلام را می خواهند و نه انقلاب را نه ایران را و نه دلشان برای مردم ایران سوخته است.


نکته دیگر اینکه
۲۲ بهمن که سال روز پیروزی انقلاب ما است قبل از آن امام یک دولت تشکیل داد در راس دولت یک شخصیت بسیار متین و معتبری که سابقه مبارزات و تفکر اسلامی داشت اقای مهندس بازرگان را گذاشتند با اینکه خیلی کسان دیگر بودند ولی امام ایشان را انتخاب کرد این رویکرد نشان داد که امام خیلی فراگیرتر از دیگران به انقلاب و ایران و نظام می اندیشند و می خواهند همه کسانیکه به ایران و اسلام اتصال دارند در درون باشند و از وجودشان بهره گیری شود.


تازه وقتی خواستند دولت موقت را تشکیل دهند گفتند چون ملت مرا قبول دارد من دولت را تعیین می کنم امام از اول این بر نکته مهمی تأکید می کنند و آن این که واقعیتی و پدیده ای به نام ملت وجود دارد و اوست که تصمیم می گیرد و من هم به نمایندگی از او این کار را می کنم.


دستور کاری هم که برای دولت موقت تعیین می کنند عبارت است از تمهید انعقاد مجلس مؤسسان (که بعد شد مجلس خبرگان) برای تنظیم قانون اساسی،رفراندوم اصل نظام و بعد همه پرسی قانون اساسی و استقرار همه امور طبق قانون مصوب مردم.


امام اگر همان روزهم می گفت جمهوری اسلامی همه می پذیرفتند اما امام گفت همه پرسی برای اصل نظام و طبق نظر مردم عمل شود.


اینها امور بسیار مهمی است که در انقلاب ها کمتر می بینیم و بعد روی جمهوری اسلامی تأکید می شود و اینقدر اصرار که جمهوری باشد می شد بگویند خلافت یا امارت یا همه حرف هایی که زده می شود.


مگر بغل دست ما امارت اسلامی وجود نداشت مگر امروز جریانات تندی که فکر می کنند که همه دستاوردهای بشری نادیده انگاشته شود و دیدگاه های تنگ و تلخ و خشک به نام اسلام بر مردم تحمیل شود مگر اینها نیستند و کسانی که جز فشار و خشونت و حذف و تبعیض به هیچ چیزی پای بند نیستند مگر همین ها به امام فشار نمی اوردند که شما انحراف دارید و می گفتند جمهوری بدعت است ولی امام روی جمهوری اسلامی تاکید داشت.


آنچه امروز ما داریم دنبال می کنیم اینکه ما جمهوری اسلامی می خواهیم جمهوری یعنی جمهوری باشد جایگاه مردم مشخص باشد نسبت دولت با مردم معلوم و حکومت تابع مردم باشد در مقابل مردم مسؤول باشد حکومت بداند رای مردم چیست و طبق آن اقدام کند.


حکومت مصالح ملی را در نظر بگیرد و این امکان را ملت داشته باشد که آن را جا به جا کند اینها جمهوری است البته اسلامی هم باید باشد. اسلامی که احکامش؛ اخلاقش، ادبش باید اجرا شود البته اسلامی در جمهوری اسلامی رسمی است که در عرصه حکومت و اجتماع با معیارهای جمهوریت و دموکراسی سازگار باشد هم طبعا دموکراسی اش بر خلاف معیارهای اساسی اسلام نباشد نه هر اسلامی؛ اسلامی که رای مردم را قبول ندارد اسلامی می گوید فرد و یا جریان خاصی به هر قیمتی شده بر مردم حکم براند و هیچ کس هم حق و اراده و اختیاری نداشته باشد، این اسلام با جمهوری اسلامی سازگار نیست.


ما اسلامی می خواهیم که به رای مردم اعتقاد داشته باشد حرمت مردم نگه داشته شود ازادی بیان و اندیشه و نیز تامین مصالح ملی رعایت شود و این همان. اسلامی که در انقلاب آمده بود. در ایران انقلاب شده مصالح ملی ایران از اولویت های مهم است در سیاست خارجی در مسائل اقتصادی و اجتماعی پیشرفت؛ توسعه و عدالت. این ها مسائلی است که بایددر جمهوری اسلامی باشد .ما جمهوری اسلامی را چنین دیدیم و می بینیم و چنین از آن دفاع می کنیم.


وضع کنونی را خیلی بد می دانم فکر می کنم مساله تحریم ها و مشکلاتی که هست یا ایران را به تسلیم وا دارد یا خود به خود مثل شمعی که اب می شود از بین برود و این خطر بسیار بزرگی است .در دل ایران هم مشکلات زیادی وجود دارد و همین دلیل هم هست می گوییم نباید براندازی شود چون به اصل انقلاب و جمهوری اسلامی اعتقاد داریم و اگر هم انتقادی داریم اینکه چرا از اصولی که به اصل نظام و جمهوری اسلامی لطمه می زند انحراف پیدا شده باید برگردیم به اصولی که در متن انقلاب و مورد قبول مردم بود.


این طور نیست که اگر هم براندازی شود مشکلات ایران حل خواهد شد.از هرج و مرج تا تجزیه مسائلی است که می تواند ایران را تهدید کند به همین دلیل ما نه اصلا می توانیم تصور کنیم با حمله خارجی و دخالت بیگانه که هیچ منافع ما را نمی خواهد ایران شکل دیگری را پیدا کند نه بصورت های دیگر به عنوان فروپاشی و از بین رفتن اما در عین حال گفتیم و می گوئیم که برای جلوگیری از اینها باید تجدید نظری در سیاست ها رویکردها بشود. کوبیدن بر تبل نفرت و عده ای را از صحنه بیرون کردن به هر قیمتی و هرگونه رفتاری با انها مجاز بودن و از آن طرف مصونیت دادن به هتاکان و حمله کنندگان و در مقابل حتی امکان دفاع از خود را به طرف مظلوم ندادن هم ناورا است و هم بر خلاف مصالح کشور است .


من تشکر می کنم از بعضی شخصیت های متین و با سابقه ای که شجاعت می کنند در این موقعیت و دم از نزدیکی دلها به همدیگر می زنند از این نفرت افکنی موجود جلوگیری می کنند و می دانم هزینه هم می پردازند.این نشانه ایمانشان و ظرفیت آنهاست که این کار می کنند این کار کار درستی است.


ما باید تجدید نظر بکنیم و به خاطر آن خطر بزرگ که احتمالش هر چه باشد محتملش بسیار قوی است. شاید به سوی همدلی برویم با حفظ مواضع خودمان، کسانیکه منطقی تر فکر میکنند به مصالح ملی بهتر می اندیشند ولو اینکه نظریات متفاوتی دارند می توانند دلها را به هم نزدیک کنند.


شما بخصوص جوانان هم می توانید نقش داشته باشید و آن پیوندها را ایجاد کنید در حالیکه از آن مواضع اصولی نباید منحرف شوید میتوانید در تلطیف فضا جریاناتی مثل شما که هم جوانید و هم خوش فکر، موثر باشید.


این مساله را قبول دارم که تا انتخابات می شود دور هم جمع می شویم و بعد هم می رویم تا سال بعد و انتخابات دیگر.
اصلاح طلبی و هر جریانی که وجود دارد خوب است برنامه های اساسی تری داشته باشد که اتفاقا در متن آن برنامه هاست که انتخابات و موضع گیری هم مشخص تر میشود.


ما باید رویمان را بیشتر به سمت مردم بگردانیم تا به سوی حکومت.نه اینکه پشت به حکومت کنیم نه حکومت به ما پشت کرده و ما هم با بزرگواری این پشت کردن انها را تحمل می کنیم.


اینکه خیال کنیم همه مشکلات در حکومت حل می شود این طور نیست مردم را باید توجیه کنیم.


باید دستاورهای دوران اصلاحات را گفت امروز هم خیلی ساده می شود مقایسه کرد باید دید خیلی از امور آن روزها بهتر بوده یا امروز!؟


خوشبختانه مسائلی که در این سالها پیش امد جبران کرد کم کاری ما را و مردم خودشان مقایسه می کنند.

 

 

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages