[Inside AdWords] Geplande wijzigingen in het AdWords-beleid voor betere besch...

0 views
Skip to first unread message

Inside AdWords NL

unread,
May 4, 2011, 12:20:25 PM5/4/11
to inside-a...@googlegroups.com
AdWords behoort een veilige, eerlijke en betrouwbare marktplaats te zijn voor adverteerders en gebruikers die op advertenties klikken. Daarom is het beleid van AdWords gericht op duidelijkheid, gebruikersveiligheid en beveiliging.

Op 17 mei voegen we drie vereisten toe aan ons bestaande AdWords-beleid met betrekking tot openbaarmaking en gebruik van persoonlijke gegevens. Deze vereisten zijn van toepassing in alle landen waar AdWords beschikbaar is.

Als u op uw site bezoekers vraagt betalingen te doen of financiële of persoonlijke gegevens op te geven, moet u de nieuwe vereisten raadplegen en eventueel wijzigingen doorvoeren om te voorkomen dat uw advertenties worden opgeschort.

1. Heldere, toegankelijke openbaarmaking voordat bezoekers persoonlijke gegevens opgeven
Ons bestaande beleid vereist dat adverteerders duidelijk beschrijven hoe de persoonlijke gegevens die zij opvragen, zullen worden gebruikt. Binnenkort is het tevens een vereiste dat uw beschrijving gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers van uw site voordat zij hun gegevens opgeven.

2. Optie voor afmelding van directe communicatie
In dezelfde beschrijving over hoe persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt, moet u tevens aangeven hoe gebruikers zich kunnen afmelden voor ontvangst van e-mails, telefoontjes of andere vormen van directe communicatie.

3. Gebruik van SSL bij het innen van betalingen en het verzamelen van bepaalde financiële en persoonlijke gegevens
Veel websites maken gebruik van SSL-verbindingen (Secure Sockets Layer) voor het coderen van gevoelige informatie die van uw browser naar hun server en vice versa wordt verzonden. Teneinde de gebruikersveiligheid te waarborgen, vereist het AdWords-beleid van alle adverteerders dat zij SSL gebruiken wanneer zij betalingen innen en bepaalde financiële en persoonlijke gegevens verzamelen (zoals bankrekeninggegevens en burgerservicenummers).

Raadpleeg de volgende bronnen voor meer informatie:
Specifieke persoonlijke en financiële gegevens waarop dit beleid van toepassing is
Aan de slag met SSL

Wanneer u vragen heeft over wijzigingen in ons beleid, kunt u dit overzicht raadplegen.

Gepost door Eronne, Inside Adwords Team--
Geplaatst door Inside AdWords NL op Inside AdWords op 5/04/2011 07:46:00 AM
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages