A punt per al Blues i Ritmes 2015?

6 views
Skip to first unread message

Llista d'informació BLUES I RITMES

unread,
Apr 14, 2015, 6:53:44 AM4/14/15
to infoblue...@googlegroups.com
Bon dia, ritmeros

us enviem el nostre ja "tradicional" mail de cada any per recordar-nos que ja tornem a tenir aquí una nova edició del Blues & Ritmes i que ens encantaria, és clar, que ens acompanyessiu.
És possible que ho diguem cada any, d'acord, però el cas és que l'edició d'aquest 2015 ens fa sentir especialment orgullosos. Us expliquem el perquè (serem ràpids).
  • Soleá Morente & Los Evangelistas, dissabte 18 d'abril. És una mena de concert que no fem habitualment, però que promet ser la bomba: la filla del cantaor Enrique Morente (i germana d'Estrella, per tant) en viatge psicodèlic-rock-flamenc-del-segle-XXI acompanyada de Los Evangelistas (no us faci por el nom: són una súper banda amb Jota i Florent de Los Planetas i Antonio Arias i Eric Jimenez de Lagartija Nick).
  • Sara Watkins, Sarah Jarosz & Aoife O'Donovan, diumenge 19 d'abril. Si sou dels que no heu oblidat aquelles encantadores vetllades folk de fa uns anys (Stacey Earle, Victoria Williams, Sarah Lee Guthrie) no us ho podeu perdre. Quedareu rendits, us ho prometem. Ah, i ens ve públic de diferents punts d'Europa!
  • Daniel Lanois, dimarts 22 d'abril. D'aquells atristes als quals fa anys i panys que anem al darrera. És el productor d'U2 (Acthung Baby, The Joshua Tree), Bob Dylan (Time out of mind, Oh Mercy) i Peter Gabriel (So), entre mooooolts altres, però poca broma amb la seva carrera en solitari. Música que apel·la a tots els sentits recolzada, a Badalona, per projeccions i un trio de primera, amb Jim Wilson de Mother Superior.
  • Maria del Mar Bonet canta "Alenar", dissabte 25 d'abril. Com era possible que un festival entregat a entrecreuar cultures no hagués portat, en 25 anys, a Maria del Mar Bonet? Hi posem remei amb una coproducció entre la cantant mallorquina i el Blues & Ritmes: la interpretació íntegra del disc Alenar (1977), tot un clàssic, així com cançons que, segons ens ha admès Bonet, fa dècades que no canta. Queden poques entrades!!!

Res més. Ja sabeu que tenir-vos al Principal o el Zorrilla ens anima a continuar tirant endavant el Blues & Ritmes. Ah, i ja sabeu que enguany hi ha un abonament per a tots quatre concerts... a 50 euros?
 

Gràcies!!!
 
Direcció artística del Blues & Ritmes
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages