I EL MES VINENT... BLUES & RITMES!‏

32 views
Skip to first unread message

Llista d'informació BLUES I RITMES

unread,
Mar 4, 2016, 7:12:11 AM3/4/16
to Llista d'informació BLUES I RITMES
Bon dia, 
 
Ja tenim el Blues & Ritmes a tocar. Us fem cinc cèntims del cartell que hem preparat per aquest any, que ens il·lusiona tant com sempre!
 
Divendres 8 d'abril, Teatre Principal
AZIZA BRAHIM
 
És una de les cantants sahrauís més importants de la seva generació. El seu imminent nou disc singifica tot un esdeveniment en el terreny de la "world music" i, en directe, és encisadora. Concert amb "orgull badaloní", per cert. L'acompanyen, a les percussions, l'Aleix Tobías i, al baix, en Guillem Aguilar, que acaben de tornar de Nova York, on han acompanyat ni més ni menys que a Jackson Browne. Això és el que veureu:
 
https://www.youtube.com/watch?v=Kve1cVAZfpA

Dissabte 9 d'abril, Teatre Zorrilla
THE FAIRFIELD FOUR
 
Vine el dia 9 al Zorrilla... i oblidaràs de cop totes les veus que han passat pel programa de TV3 "Oh Happy Day"! The Fairfield Four acaben de guanyar un Premi Grammy al millor disc de gospel (us adjuntem, a continuació, un link amb l'actuació que van fer a la gala) i, el de Badalona, atenció, és l'únic concert que fan a Europa. Difícilment 
tornarem a veure mai un concert "a capella" com aquest...
 
https://www.youtube.com/watch?v=9VMF5dEs9tI
 
Dissabte 16 d'abril, Teatre Principal
PAUL HEATON & JACQUI ABBOTT
 
Advertència: si sentiu parlar aquella nit al Principal molts espectadors en anglès, tranquils, continueu estant a Badalona! Sí, però, que sabem que una pila d'anglesos visiten la ciutat per veure en directe a Paul Heaton & Jacqui Abbott. I molts ho fan, potser, perquè ja no queda cap entrada per a la gira britànica que fan unes setmanes abans (amb parada al llegendari Royal Albert Hall de Londres). Heaton va ser el líder de The Housemartins (us en recordeu, oi? Doncs a Badalona cantarà els seus grans èxits!) i, amb Abbott, van firmar els millors discos de The Beautiful South i acaben de fer dos discos de pop adult extraordinaris! Així és com sonava fa uns mesos "Happy Hour" en directe...
 
https://www.youtube.com/watch?v=3ACwEZ3i4Bc
 
Diumenge 17 d'abril, Teatre Principal
MARTIN CARTHY
 
Convertirem el Principal en un "cafè teatre" com ja ho vam fer (amb excel·lents resultats, creiem) en concerts com els de Pura Fé i Suzy Bogguss i gaudirem, a les set de la tarda, d'un recital de folk de la vella escola: el que ens oferirà -en la seva primera visita a Catalunya!- l'històric Martin Carthy, influència de primer ordre de Bob Dylan i Paul Simon. Difícilment tindreu un pla millor per diumenge a la tarda. Aquí, amb la seva filla Eliza:
 
https://www.youtube.com/watch?v=32uuHKD6HCg
 
Gràcies, un any més, per donar-nos suport i recordeu que els descomptes habituals del Zorrilla són vàlids també per al Blues & Ritmes. I atenció a l'abonament Blues & Ritmes: quatre concerts per 56 euros, que el podeu compartir amb qui vulgueu.
 
Us agrairem molt que feu circular aquest missatge entre familiars, amics i coneguts.

Ens veiem d'aquí a uns dies. Visca Badalona i visca el Blues & Ritmes!
 
Més info
www.bluesiritmes.cat
in...@ritmeandclub.org
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages