El Blues&Ritmes torna a estar aquí!

5 views
Skip to first unread message

Blues&Ritmes 2012

unread,
Mar 12, 2012, 10:49:30 AM3/12/12
to infoblue...@googlegroups.com
Amics, amigues:
 
El BLUES & RITMES ja torna a estar aquí:
 
Com cada any, ens agradaria comentar-vos, ni que sigui en quatre línies, el cartell d'aquest any.

ROSANNE CASH és una d'aquelles artistes 100% Blues & Ritmes. No ha actuat mai a l'Estat, té unes ganes boges d'actuar al Zorrilla i ens promet una d'aquelles vetllades íntimes de pell de gallina. És filla de Johnny Cash, als EUA és tota una estrella (11 cançons número 1 en llistes de country i 2 premis Grammy) i actuarà en format de duo acústic. Que no us ho hagin d'explicar, que serà memorable...
 
Amb DAMIEN JURADO, l'endemà, presentem un músic en gran ratxa creativa, ja que 'Maraqopa', el disc que acaba d'editar, és dels que més elogis està rebent aquest 2012. És de Seattle, la seva introspecció recorda a la de Nick Drake i Elliott Smith, actuarà en format de banda i el Zorrilla és el lloc idoni pel seu indie-rock d'autor.
 
PURA FÉ. Primer, el format: taulets al Principal, tot prenent una cervesa. Blues de primera divisió, amb un trio virtuós, i de reminiscències ancestrals. Ella és una de les veus culturals més prestigiades de la cultura indígena dels Estats Units. Blueswoman, sí, però també poetessa, actriu, ballarina i, sobretot, activista.
 
I, finalment, blues inflamat. D'aquells del piano que treu xispes. MARCIA BALL és de les pianistes per excel·lència de Nova Orleans i, amb banda, ens promet un concert delicatessen.
 
Com sempre, serà un plaer compartir amb vosaltres algun d'aquests concerts!

--
Signat: Ritmeandclub! 
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages