Po-dorazchistvane v Polomieto

1 view
Skip to first unread message

Velo-Ruse

unread,
Apr 5, 2016, 12:01:46 PM4/5/16
to info-ve...@googlegroups.com
Здравейте велосипедисти!!!

 В случай  че не сте видели във Фейсбук по-долу може да прочетете малко повече информация за допочистването тази събота и неделя( че и петък) което организираме в продължение на изпълнявания от нас проект "Съвместно развитие на велосипедните маршрути в общините в област Русе" 

Чувствайте се силно поканени :)!

https://www.facebook.com/events/614819148682165/

Продължаваме работата! След като миналата събота и неделя чистихме по маршрути около село Нисово, сега продължаваме към Ивановските скални църкви, Кошов и Червен :-) Поломието сега е в най-хубавите си дни, негорещи, тучни, птиците се завръщат по скалните си гнезда...

Работата обаче е много заради тежкия януарски сняг, който счупи много клони и събори много дървета. Имаме нужда от свежи сили, тъй като Поломието е място за разходки сред природата, каране на колело, приключения и отмора за много хора! 

Вело-Русе осигурява транспорт на участниците, настаняване, храна, инструменти и работни ръкавици.

За записване моля попълнете регистрационната форма ето тук: http://goo.gl/forms/eGRT0kBa9m

За допълнителни въпроси и повече информация - пишете на in...@velo-ruse.eu или се свържете с нас по фейсбук.


Акцията се провежда в продължение на инициативите по проекта "Съвместно развитие на велосипедните маршрути в общините в област Русе", финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.
www.ngogrants.bg


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages