Image name with spaces in filename breaks admin grid

1 view
Skip to first unread message

Phil -- wbtc.fr --

unread,
Oct 25, 2010, 8:45:20 AM10/25/10
to in-port...@googlegroups.com
Hello,

tested on hosted v511-b2, with FF 3.6.11 under w7

When you add an image with spaces in filename, the display grid in "Images" tab of item is broken in admin (tested with in-link, but upload is the same for all items as far as I know)

Phil.
Message has been deleted

Alexander Obuhovich

unread,
Oct 25, 2010, 1:28:26 PM10/25/10
to in-port...@googlegroups.com
Here is the fix. Please create task.

On Mon, Oct 25, 2010 at 5:47 PM, Dmitry Andrejev <dand...@gmail.com> wrote:
Hi guys,

Thanks to Phil's test we can see the issue here.

Looks like he has replicated on our official In-Portal 5.1.1 Beta 2 site as well. Attaching a screen outlining the issue.

Alex, do you confirm we have a bug or you want to test this in your local setup first?


DA.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "In-Portal Bugs Team" group.
To post to this group, send email to in-port...@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to in-portal-bug...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/in-portal-bugs?hl=en.



--


Best regards,

Dmitry A.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "In-Portal Bugs Team" group.
To post to this group, send email to in-port...@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to in-portal-bug...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/in-portal-bugs?hl=en.



--
Best Regards,

http://www.in-portal.com
http://www.alex-time.com
images_with_spaces_on_images_tab_fix.patch

Phil -- wbtc.fr --

unread,
Oct 25, 2010, 2:11:53 PM10/25/10
to in-port...@googlegroups.com
tested good on v510.

2010/10/25 Alexander Obuhovich <aik....@gmail.com>

Dmitry A.

unread,
Oct 25, 2010, 2:30:43 PM10/25/10
to In-Portal Bugs Team
Task, patch and ready for commit (thanks Phil).

902: Image Upload with spaces in filename breaks Admin grid

http://tracker.in-portal.org/view.php?id=902

DA

On Oct 25, 1:11 pm, "Phil -- wbtc.fr --" <p...@wbtc.fr> wrote:
> tested good on v510.
>
> 2010/10/25 Alexander Obuhovich <aik.b...@gmail.com>
>
>
>
> > Here is the fix. Please create task.
>
> > On Mon, Oct 25, 2010 at 5:47 PM, Dmitry Andrejev <dandre...@gmail.com>wrote:
>
> >> Hi guys,
>
> >> Thanks to Phil's test we can see the issue here.
>
> >> Looks like he has replicated on our official In-Portal 5.1.1 Beta 2 site
> >> as well. Attaching a screen outlining the issue.
>
> >> Alex, do you confirm we have a bug or you want to test this in your local
> >> setup first?
>
> >> DA.
>
> >> On Mon, Oct 25, 2010 at 7:45 AM, Phil -- wbtc.fr -- <p...@wbtc.fr> wrote:
>
> >>> Hello,
>
> >>> tested on hosted v511-b2, with FF 3.6.11 under w7
>
> >>> When you add an image with spaces in filename, the display grid in
> >>> "Images" tab of item is broken in admin (tested with in-link, but upload is
> >>> the same for all items as far as I know)
>
> >>> Phil.
>
> >>> --
> >>> You received this message because you are subscribed to the Google Groups
> >>> "In-Portal Bugs Team" group.
> >>> To post to this group, send email to in-port...@googlegroups.com.
> >>> To unsubscribe from this group, send email to
> >>> in-portal-bug...@googlegroups.com<in-portal-bugs%2Bunsubscribe@go oglegroups.com>
> >>> .
> >>> For more options, visit this group at
> >>>http://groups.google.com/group/in-portal-bugs?hl=en.
>
> >> --
>
> >> Best regards,
>
> >> Dmitry A.
>
> >>  --
> >> You received this message because you are subscribed to the Google Groups
> >> "In-Portal Bugs Team" group.
> >> To post to this group, send email to in-port...@googlegroups.com.
> >> To unsubscribe from this group, send email to
> >> in-portal-bug...@googlegroups.com<in-portal-bugs%2Bunsubscribe@go oglegroups.com>
> >> .
> >> For more options, visit this group at
> >>http://groups.google.com/group/in-portal-bugs?hl=en.
>
> > --
> > Best Regards,
>
> >http://www.in-portal.com
> >http://www.alex-time.com
>
> > --
> > You received this message because you are subscribed to the Google Groups
> > "In-Portal Bugs Team" group.
> > To post to this group, send email to in-port...@googlegroups.com.
> > To unsubscribe from this group, send email to
> > in-portal-bug...@googlegroups.com<in-portal-bugs%2Bunsubscribe@go oglegroups.com>
> > .
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages