Using "Turn Off" button doesn't Debug-Only fields on forms

1 view
Skip to first unread message

Alexander Obuhovich

unread,
Jan 3, 2013, 6:23:06 AM1/3/13
to Bugs In-Portal
In-Portal has ability to make individual form fields visible in debug mode only. This can be done by specifying field name in $debug_only_fields array in corresponding site config.

However I've noticed, that when debug mode is temporarily disabled via "Turn Off" button it debugger toolbar (instead of removing /system/debug.php file), then these fields still stay visible.

--
Best Regards,

http://www.in-portal.com
http://www.alex-time.com

Dmitry Andrejev

unread,
Jan 4, 2013, 12:15:57 AM1/4/13
to in-port...@googlegroups.com
Strange - I have tested this on 5.2.0 and it seems to work (real project on sandbox)

Are these fields defined as DBG in system presets or on Form (with IFs)?

DA

Alexander Obuhovich

unread,
Jan 4, 2013, 5:32:34 PM1/4/13
to Bugs In-Portal
Yes. This doesn't work on In-Portal 5.1.2 version.

Not sure about 5.2.0+ version though. Needs to be tested.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "In-Portal Bugs Team" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/in-portal-bugs/-/SQHd8tDCxuIJ.
To post to this group, send email to in-port...@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to in-portal-bug...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/in-portal-bugs?hl=en.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages